Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2020 16:14

Нищо чудно да поканят Топчо. Защо го пренебрегвате......Сериозно момче без кои знае какви пртенции и способности но и футболистите са такива.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 26 окт 2020 16:15

koisa написа:
vvessel написа:Вината е главно на треньора, който ги е подбирал и тренирал.

Какво е подбирал треньора като той си каза, че не прави селекцията и не ги е избирал?! Единствено за близнаците и Стивън Петков е настоявал да се вземат при възможност. Повечето играчи както и да ги редиш, както и да ги тренираш, няма да станат по-добри... Фактът, че никой не e имал интерес към тях и те са се съгласили да дойдат тук, където не се плаща редовно би трябвало да ти показва защо играят така. С човек повече на Герена да се разтрепериш и да те обърнат... Аз тук вина в треньора не виждам.

Ми то само те са футболисти от А група. Останалото дет е взето като Краев, Атанасов, Стаматов, Даске, А. Петков са си сбириток от долните дивизии. Като добавим към тях Найденов и Здр. Димитров от изпадналия Септември, а Михайлов, Сторокин и Божинов са на пределна футболна възраст не знам кой какви илюзии изобщо има. В момента Левски има един от най-слабите отбори в А група и няма да е никаква изненада ако изпаднем.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 окт 2020 17:05

Собственикът на Левски Наско Сираков ще покани Славиша Стоянович за старши треньор, научи Дарик радио и dsport от свой източник. Ако преговорите завършат успешно, сърбинът ще акостира в петък на „Герена“, но ще гледа от трибуните мача с Лудогорец, който е в неделя. След това специалистът ще влезе в своята роля на треньор.

Срещата и тренировъчният процес през тази седмица ще се водят от досегашните помощници, като главна роля ще има Живко Миланов. Очаква се голяма част от асистентите на Георги Тодоров да останат и в щаба на Славиша Стоянович.

В знак на благодарност от ръководството, Георги Тодоров ще остане на работа в Левски, на позиция близо до представителния тим.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 окт 2020 17:26

Идеален е Славиша. С Обертан и сие яде бахура от Ботев Враца и т.н. Ся със Стаматов, Петков и другите ше мачка. Ох, забравих че заплатата на Обертан му е попречила да бие "величието" от Враца насред Герена. Сигурно и в националния на Латвия му е пречела, та от 10 мача записа 9 загуби. Общо взето няма значение кой ще е треньор, след като 2-3 месеца по-късно и на него ще му се иска оставката. Давате за пример Локо Пд, как без големи пари се прави отбор, ама забравяте първия им сезон под ръководството на Акрапович и че Крушарски скръцна със зъби и го остави до ден днешен. Резултата е виден. А тука макс половин година и айде кой откъде е и да влиза следващия.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2020 18:33

vvessel написа:
koisa написа:
vvessel написа:Вината е главно на треньора, който ги е подбирал и тренирал.

Какво е подбирал треньора като той си каза, че не прави селекцията и не ги е избирал?! Единствено за близнаците и Стивън Петков е настоявал да се вземат при възможност. Повечето играчи както и да ги редиш, както и да ги тренираш, няма да станат по-добри... Фактът, че никой не e имал интерес към тях и те са се съгласили да дойдат тук, където не се плаща редовно би трябвало да ти показва защо играят така. С човек повече на Герена да се разтрепериш и да те обърнат... Аз тук вина в треньора не виждам.

Черно Море по-добри еденици ли имат? Ботев Враца? Славия? Славия който ги хване ги попилява. Само ние не можем да ги бием. Ще да е от футболистите, щото треньор нямаме.
Той бил поискал само добрите, другите сами дошли щото никой не ги искал. Приказки за лека нощ.

Не се приказки за лека нощ... Ако не си забелязал от интервютата на повечето играчи става ясно, че те са разговаряли със Сираков. Треньора сам си призна след един мач, че не прави той селекцията и не съм чул и прочел някой от ръководството да го е опровергал. Че Тодоров не е някакъв треньорски гений е ясно, но това да повтарят едни и същи елементарни грешки всеки мач не е само до треньора. Забравих кой треньор беше казал, че на тренировките всичко е нормално и като почне мача нещо им става. Треньора няма как да оправи това, което от детска възраст е заложено в психиката им. Или я имаш, или я нямаш.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2020 18:37

alexdb написа:Ми то само те са футболисти от А група. Останалото дет е взето като Краев, Атанасов, Стаматов, Даске, А. Петков са си сбириток от долните дивизии. Като добавим към тях Найденов и Здр. Димитров от изпадналия Септември, а Михайлов, Сторокин и Божинов са на пределна футболна възраст не знам кой какви илюзии изобщо има. В момента Левски има един от най-слабите отбори в А група и няма да е никаква изненада ако изпаднем.

Чак да изпаднем не ми се вярва... Все си мисля, че зимата ще се направи прилична селекция с поне няколко играчи на нивото на Цоневи. Ще си играем във втората осмица и ако имат малко акъл в главите, ще започнат от зимата да градят отбор за другия сезон. Този сезон е ясно, че ще бъде мъка, но има надежда да се стабилизираме игрово напролет.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 окт 2020 19:01

Финансово ще се стабилизираме?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 26 окт 2020 19:02

Да споделя едно еретични мнение. Според мен футболистите не са чак толкова зле... Чичо Гошо не става (ама хич), но то и следващия бая ще се озори с тази крива програма...и докато им вдигне самочувствието. Ако всичко е наред ще видите различен Левски късна пролет като се върнат братята и (ако) намерят двама-трима читави крайни защитници.
Аз лично бих експериментирал с Насиру като като ляв бек и Даске на дясното. Двамата са подвижни, борбени и имат центриране. В центъра може да върнат Райнов временно вместо Алекс, но така оставаме без дефанзивен халф, освен ако Славчев не влезе в час... Което силно се надявам. Напред по има избор, но той определено не се казва Илия Димитров...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2020 19:06

Със тези дългове няколко години те ще са приоритет. Едва ли новите ще дават и за играчи и за стари плащания наложителни. Много са парите и ще е тегаво години напред.Освен Ман. Сити не изкара 18 милиона евра за някои от Цоневите или Челси за Здр. Димитров да кихне едни 10-12 милиона. ЕЕеехххххх мечти...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 окт 2020 19:43

Svilen написа:Да споделя едно еретични мнение. Според мен футболистите не са чак толкова зле... Чичо Гошо не става (ама хич), но то и следващия бая ще се озори с тази крива програма...и докато им вдигне самочувствието. Ако всичко е наред ще видите различен Левски късна пролет като се върнат братята и (ако) намерят двама-трима читави крайни защитници.
Аз лично бих експериментирал с Насиру като като ляв бек и Даске на дясното. Двамата са подвижни, борбени и имат центриране. В центъра може да върнат Райнов временно вместо Алекс, но така оставаме без дефанзивен халф, освен ако Славчев не влезе в час... Което силно се надявам. Напред по има избор, но той определено не се казва Илия Димитров...

Мисля,че Г.Тодоров. пусна нарочно Ил.Димитров вместо М Петков за да му покаже кой командва след онзи жест с бинокъла.
Иначе не виждам никаква логика.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”