При Батков икономическата и политическа ситуация в страната беше друга.
Сега е друго - президентът на един клуб е шеф на мутрите (пардон - работодателите) в България.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Аз мисля че на този етап наистина трябва да се гони само оцеляване.Да се забравят загуби и слаби игри. Не го бях проумял досега но явно това е положението.Да се намерят пари и спонсори и догодина нов късмет. Явно това е начина и пътя на Левски. Труден...неприятен но в краина сметка правилен.
За пръв път виждам " собственици " на отбор , които не дават пари за издръжката му , а непрекъснато агитират други ( които не са собственици ) да даряват средства за спасяването му . Тия пък които имат да получават пари по договорите си са агитирани да се откажат от дължимото им , а ако откажат биват обявявани за врагове . Връх на безочието е , че и при това положение така наречените " собственици " продължават да се натискат да бъдат такива , вместо да отстъпят " собствеността " на хора , които имат финансов и интелектуален капацитет да спасят отбора и да го върнат там , където би трябвало да бъде .
Всичко да се измита и да играят юношите.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
Сега чета изказването на лицето ПК говори за поемането на отговорност. Е, нема такъв неглец, бате. 

Успокойте се ,бе хора.Не играхме супер ,но до техният гол си бяхме добре за сегашното състояние.Имаха две положения и си ги вкараха.Ние имахме две,вкарахме едно.Това е истината.
Това,че не можем да обръщаме мач не е от вчера.До преди два месеца говорихме за фалит,и нямахме футболисти,сега започнахме да мечтаем.Друг лош факт е контузията на Цоневи.Капитанът на отбора трябва да е сред футболистите,а не вратар.Той даже не може и да поиска обяснение от съдията,камо ли да вдигне партньорите си във щурм.
Две фатални лични грешки решиха мача.От началото на сезона изгубихме поне 10 точки заради грешки.Ами това е ситуацията.
Снощи ми беше ужасно криво,сега съм по-добре.Времето лекува всичко.
Търпение му е макята.Ще има Слънце и за нас.
Това,че не можем да обръщаме мач не е от вчера.До преди два месеца говорихме за фалит,и нямахме футболисти,сега започнахме да мечтаем.Друг лош факт е контузията на Цоневи.Капитанът на отбора трябва да е сред футболистите,а не вратар.Той даже не може и да поиска обяснение от съдията,камо ли да вдигне партньорите си във щурм.
Две фатални лични грешки решиха мача.От началото на сезона изгубихме поне 10 точки заради грешки.Ами това е ситуацията.
Снощи ми беше ужасно криво,сега съм по-добре.Времето лекува всичко.
Търпение му е макята.Ще има Слънце и за нас.
САМО ЛЕВСКИ!
Славиша Стоянович не беше лош треньор дано да дойде 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
Той ще е!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
За да си добър треньор трябва и да си добър психолог, особено с младите играчи. За жалост Г. Тодоров не е нито едно от двете.
За новия треньор или Ясен или треньора на младежкият национален отбор.
За новия треньор или Ясен или треньора на младежкият национален отбор.
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZCERRFB-v_k[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.