Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Вълчан » 20 окт 2020 18:19

Значи не може винаги по ръба. В краина сметка трябва да се дадат пари някакви на някого.Ако не може да се осигурят нормални пари за треньор какво става :( Океи стягане на коланите отвсякъде. Но има пера които са много важни и не бива да се пипат и да се прави икономии от тях. Мисля В. Грозни трябва да се потърси за разговори.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 окт 2020 19:34

metodito написа:Стоев, Илиан Илиев, Хубчев, Херо - тея хора са ги правили от един калъп. Хора, спрели в развитието си като треньори отдавна (ако са почвали) - без фантазия, силно лимитирани. Един от големите, ако не и най-големият на "Левски" в спортно отношение са в последните години именно треньорите. След разбира се директорите, които ги избират. За тези треньори максимата "Това, на което е съдено да пълзи, не може да лети", важи в пълна степен. И подобно на треньорите си, които не са стигали върха (с изключение на Стоев) няма как и "Левски" да се доближи до върха с хора с подобен манталитет.

Дали са спрели в развитието си е доста относително да се каже на фона спрелия като цяло български футбол. Но все пак всички изброени са грамотни треньори за разлика от Тодоров, който става за заместник за 2-3 мача, но да види отбор дългосрочно е повече от ясно, че не става. Отбора изглежда безобразно, но се оправдава непрекъснато с футболистите, скара се с някои от тях и ги разкара. А за нови и евтини попълнения на ключови постове е сляп или просто неграмотен.
Но проблема до голяма степен идва и от Сираков, който би трябвало да вижда проблемите, които обикновения зрител вижда и да вземе мерки. Вместо това той тръгнал на обиколка за пари. По голяма глупост от това не бях чувал. Пределно ясно е, че ако може да дойдат някакви пари за отбора, те биха дошли от голям спонсор, а не от бедните опърпани български фенове, повечето от които се чудят как да изкарат зимата. А с всеки безобразен мач, безхаберна игра и неадекватен треньор, желаещите да подкрепят финансово отбора намаляват.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 окт 2020 19:49

Така е...До някаква степен феновете се обезверяват лека полека. Те дават всичко от себе си и чувстват ,че не се правят неща в правилната посока. Един два силни спонсора и ще се наредят работите със сигурност. Не знам защо по дяволите фирми се дърпат. Крият данъци...ниски заплати...сива икономика, а се правят на много закъсали.Как онова джудже се оправя с припознавачите а с този отбор никои не иска да се занимава. Дали онези фенове дето се правят на шутове и глупаци по трибуните не спират желаещите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2020 20:28

vvessel написа:
metodito написа:Стоев, Илиан Илиев, Хубчев, Херо - тея хора са ги правили от един калъп. Хора, спрели в развитието си като треньори отдавна (ако са почвали) - без фантазия, силно лимитирани. Един от големите, ако не и най-големият на "Левски" в спортно отношение са в последните години именно треньорите. След разбира се директорите, които ги избират. За тези треньори максимата "Това, на което е съдено да пълзи, не може да лети", важи в пълна степен. И подобно на треньорите си, които не са стигали върха (с изключение на Стоев) няма как и "Левски" да се доближи до върха с хора с подобен манталитет.

Дали са спрели в развитието си е доста относително да се каже на фона спрелия като цяло български футбол. Но все пак всички изброени са грамотни треньори за разлика от Тодоров, който става за заместник за 2-3 мача, но да види отбор дългосрочно е повече от ясно, че не става. Отбора изглежда безобразно, но се оправдава непрекъснато с футболистите, скара се с някои от тях и ги разкара. А за нови и евтини попълнения на ключови постове е сляп или просто неграмотен.
Но проблема до голяма степен идва и от Сираков, който би трябвало да вижда проблемите, които обикновения зрител вижда и да вземе мерки. Вместо това той тръгнал на обиколка за пари. По голяма глупост от това не бях чувал. Пределно ясно е, че ако може да дойдат някакви пари за отбора, те биха дошли от голям спонсор, а не от бедните опърпани български фенове, повечето от които се чудят как да изкарат зимата. А с всеки безобразен мач, безхаберна игра и неадекватен треньор, желаещите да подкрепят финансово отбора намаляват.

Подкрепям това, което казваш, най-вече в частта за Сирака. За Тодоров.. ами аз и преди го писах, че това е като да преместиш учителка на първокласници да учи 12-класници. Не, че учителката не става за учител като цяло - тъкмо обратното. Просто работата е друга, други са изискванията и тъ нъ. Обратното да направиш - същия резултат ще получиш - гимназиален даскал да преподава на първолаци. И в тази връзка, не бих искал да обиждам Тодоров. Що се отнася до изброените от мен треньори, помисли за Майстора, на когото не му осигуриха един трансфер, саботираха го, но той работи с наличния материал и се представяхме чудесно. Тези хубавци, които аз съм посочил, никога няма да могат да направят това. "Левски" е отбора с най-много титли в България след този на ЦСКА (RIP), клуб, представял достойно България в Европа, дал национали през годините. Значи не може от ДЕСЕТ сезона да се прави компромис с треньорското място. И когато имахме много пари и когато нямаме, просто не е честно спрямо клуб като този. Има три имена, които не бяха компромисни през тези десет години - Парцуцата [offtopic]:lol:[/offtopic], Йока и до известна степен Роси - поне по отношение на заплатата му - със сигурност не се щадяха средства.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2020 21:31

Ама разбира се, че Сираков не трябва да обикаля и да популяризира кампанията, няма две мнения. Неговата работа е да учи юношите да спират топката, да реди тактиката на отбора, да казва на треньора кой да започне в центъра и да бие задвратници на футболистите.
За целта на обиколката трябва да се прати Йончо Арсов, управителя на магазина, Нойзи, Баждеков или най-добре Тити. За дружки може да си вземат арменчето, младежа и брат му, дългия, късия, някой от тръста или направо по един член от всяка организация, да няма недоволни. Само така ще дръпнем революционно напред като клуб, ще се сплоти синята общност, а най-подир ще настане финансов рай на Герена!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 окт 2020 21:43

Хората в провинцията болшинството не са виждали Сираков на живо.За разлика от живеещите в София не са отровени толкова от лоши приказки ,и клюки.Сигурен съм ,че му вярват много повече от столичани.Така че ,той е най-подходящото лице да промотира картите.Трябва да имаме някакъв водач,и представително лице.
Сираков е най-горещият,и подходящ в момента.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2020 21:59

vlong написа:Хората в провинцията болшинството не са виждали Сираков на живо.За разлика от живеещите в София не са отровени толкова от лоши приказки ,и клюки.Сигурен съм ,че му вярват много повече от столичани.Така че ,той е най-подходящото лице да промотира картите.Трябва да имаме някакъв водач,и представително лице.
Сираков е най-горещият,и подходящ в момента.

Така е колега. Лошо няма да попътува, но основен спонсор още няма. :roll: Според мен тоя световния цирк обърка всичко за "Левски". А и спекулативно е, но кой знае едни компании дали не са "съветвани" да не стъпят дето не им е мястото. Но това е конспирация и спекулация. Тоя тъпия сценарий, дето го разиграха - за мен той е най-виновен. Ако имаш една компания, сега е времето да свиваш разходите, не да ги увеличаваш. Щото цирка, още в началото оня комунист начело на СЗО и другарите му казаха 18 месеца. И това е прогноза. Ако им хареса, на теория могат да си го увеличат до... И след тея 18 месеца, ако са толкова, много бизнеси отдавна ще са в отвъдното - малки, големи, то не подбира, то представи си след тях. Работата отива на изуй гащи за много хора. И тука богатите също ще плачат. Трябва да намерят производител на маски или фармацевтична компания. Тея нЕма фалират. Сто про!
П.С. Кой знае дали без "цирка" щеше да се справи Наско...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 окт 2020 22:11

LoveAndPeace написа:
Вълчан написа:Е добре де. Колко взема един треньор в даден отбор.Толкова ли пък е висока мизата ,че всеки вика няма пари за такъв.Щом има футболисти вземащи по 10 бона защо да не се дадат 15 на треньор.

Защото не е само до 15те на треньора. Повечето си водят с тях още 3-4-5 помощници и те на по 10К.

Честно казано извън топ отборите не мисля, че останалите дават по 10к заплата на старшия треньор. Не знам дали Херо, Ил.Ил., Киров вземат толкова.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2020 00:05

Вълчан написа:Така е...До някаква степен феновете се обезверяват лека полека. Те дават всичко от себе си и чувстват ,че не се правят неща в правилната посока. Един два силни спонсора и ще се наредят работите със сигурност. Не знам защо по дяволите фирми се дърпат. Крият данъци...ниски заплати...сива икономика, а се правят на много закъсали.Как онова джудже се оправя с припознавачите а с този отбор никои не иска да се занимава. Дали онези фенове дето се правят на шутове и глупаци по трибуните не спират желаещите.

От Баце идват нещата. Той казва кой къде да си даде парите иначе няма да получи обществени поръчки. Спомням си преди три години някъде Крушарски го бяха записали с изцепката как Бойко не му давал обществени поръчки и нямало как да издържа отбора. Обясняваше и схемите. Ето намерих го:
https://www.kotasport.com/%D0%BA%D1%80% ... %B1%D0%BE/
Докато боклука ББ е на власт, Левски бял ден няма да види. :twisted:

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 окт 2020 00:50

realno написа:

Друг който ми харесваше като треньор когато водеше Левски беше Ангел Станков.

При Грозни отборът играеше красиво, агресивно и ефективно. Не разбрах защо навремето го изгониха.

Върни се в “Левски”