damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Предполагам, че принципното наказание ще е нещо подобно:"Левски" беше наказан от Дисциплинарната комисия на БФС след вечното дерби с ЦСКА, спечелено с 2:0. Заради хвърлената бомбичка по представител на "армейците" "сините" получиха наказание лишаване от домакинство за 1 среща и 4000 лева глоба и двубоят с Ботев (Пловдив) на 8 октомври ще се играе без фенове на "Герена".
Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов излезе с пост в социалните мрежи след дербито, че е пострадал от хвърлена бомбичка.
Айде сега, при вас има и
прекъсване на мача, поради нахлуване на терена + безредици, като чупене на съоръжения + пострадали полицаи.
Нека бъдем принципни докрай. Поощряването на вандализма от ръководството на отбора с изявленията - Феновете са прави да негодуват да го броим ли?
Ако си гледал мачовете на отбора си, ще знаеш, че всичко това, което си изброил е ваш патент, та може да погледнеш наказанията ви и да си направиш извода какво трябва да е "принципното наказание" за снощи.
Ако някой е видял левскари да влизат на терена, да чупят и да бият полицаи, нека се обади. Имало е безредици с пострадали полицаи, но те са били когато полицията налуе в сектора.
Всички знаем, че сте късопаметни, та ще ти припомня един случай..
Двама полицейски служители пострадаха след хвърлена бомбичка от публиката на сектор "Б" по време на дербито между ЦСКА и Левски, съобщиха от МВР. Ранените служители са откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Десетки привърженици на "Левски" са в ареста във връзка с тежкия инцидент.
Първоначално беше съобщено само за една пострадала униформена служителка. "Не мога да ви кажа точно какво е състоянието на колежката. Извършена е една операция, но има много стъкла по лицето, както и в окото й. Има опасност за окото. Ще се опитаме да открием извършителя", заяви зам.-директорът на СДВР старши комисар Антон Златанов.
Иначе аз съм за, БФС-то да подходи "принципно" така, както винаги са го правили, когато се отнася до ЦСКА и съм сигурен, че ще постъпят точно така.