Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

blue_lagoon

Re: Уволнения в Левски

Мнениеот blue_lagoon » 22 авг 2011 10:50

zlatan написа:до автора на темата:
не си фен на Левски,не си фен на БГ-футбола ами защо тогава правиш теми за БГ-футбола а не за някакво Калчо.Висша лига,Премиера,Бундесига.
Колкото до Левски-незнам защо ти отговарям,нооооооо
Гонзо от три години е в Левски за тези години ние нямаме собствен стил,остави титли и купи майната му ние нямаме начин на игра,стил ние нищо нямаме.
Ясен-бе използван от Гонзо иначе е кадърен човек.

Отличен коментар на Додо-браво братле има усет към играчите но ги съсипва защото не знае как да ги тренира.

Виж кога е регистриран и ще разбереш ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот bigbonusprize » 22 авг 2011 10:51

Ако ни усере още първия полусезон, е време да се вземе някой с дългосрочна стратегия, а не работа на парче. Ще има една подготовка и полусезон за запознаване с обстановката и въвеждане на неговите методи и тактики. И без това ще е нулева година. После още една подготовка и да атакува титлата и Европа. Ама тука и Тодор трябва да се намеси и без излишни трансфери да ни е**** м*йката на ядрото футболисти и да се чудим откъде да търсим заместници.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 авг 2011 10:57

ynwavt написа:Така преди да започна да пиша искам да кажа, че не съм кой знае какъв фен както на Левски, така и на БГ-футбола, но искам да задам един въпрос на върлите сини запалянковци:
1-ро: Защо искате да се уволни Гонзо? Всеки треньор изисква време, дайте му ПОНЕ един полусезон и тогава му искайте оставката. За мене той не е лош треньор, а и навремето е бил добър със синята фланелка...
2-ро: Защо беше уволнен Ясен Петров? Незнам дали сте му искали оставката, ама за мене той беше супер треньор... Нима Левски е толкова капризен за смотано първенство като нашето и на всяке цена обсолютно всеки сезон трябва да е шампион???

На първия въпрос: Един сезон му се даде докато Петров водеше Левски, всички решения се взимаха от Гонзо. Това беше неговия първи сезон като треньор - спаси го Гара Дембеле до някъде. Сега ще завършим 4-5 и ще му е втори сезон, после и трети ли искаш да има, да гледаме Левски в Б група ?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 авг 2011 10:58

Аз съм сигурен, че Ясен си беше треньор, както и Ратко. Може Гонзо да е работил с тях също, но това не значи, че им е иззимал функциите. Това е първата реална година на Гонзо. Ще се види още след дербито, кой, къде, как и защо. Аз не се плаша от поредна нулева година. Плаша се от Батков и какво ще реши след Гонзо...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 11:00

bigbonusprize написа:Ако ни усере още първия полусезон, е време да се вземе някой с дългосрочна стратегия, а не работа на парче. Ще има една подготовка и полусезон за запознаване с обстановката и въвеждане на неговите методи и тактики. И без това ще е нулева година. После още една подготовка и да атакува титлата и Европа. Ама тука и Тодор трябва да се намеси и без излишни трансфери да ни е**** м*йката на ядрото футболисти и да се чудим откъде да търсим заместници.

Пич това вече 3-та година си го говорим ама айде да сложим край на нулевите години? Нали се сещаш, че ако гонзо е директор другото лято взимаме 8-9 нови и пак ще градим отбор? Ние имам генерално сбъркана стратегия за развитие на отбора...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 11:02

bigbonusprize написа:Аз съм сигурен, че Ясен си беше треньор, както и Ратко. Може Гонзо да е работил с тях също, но това не значи, че им е иззимал функциите. Това е първата реална година на Гонзо. Ще се види още след дербито, кой, къде, как и защо. Аз не се плаша от поредна нулева година. Плаша се от Батков и какво ще реши след Гонзо...

Е как да не им е изземвал функциите след като миналата година с яско вика различни "стратегии" по време на мача и футболистите се чудеха кой да слушат. След кратко кой беше треньор помниш ли?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 авг 2011 11:05

Gonzi_407 написа:Е как да не им е изземвал функциите след като миналата година с яско вика различни "стратегии" по време на мача и футболистите се чудеха кой да слушат. След кратко кой беше треньор помниш ли?

След мача с ЦСКА, Гонзо взе да им дава напътсвия. Но реално не знаем нито той какви ги е давал, нито Ясен. Трудно да се коментира така :) . След Ратко просто той се зае да стабилизира отбора, без да е водил подготовка. За мен това му е първия сезон като треньор от-до. В момента футболистите слушат само и единствено него. Както казах, равносметки след дербито. Дано не е твърде късно.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 авг 2011 11:07

Господин Тара има думата тук. И аз съм против да остане, ако няма да има дългосрочна политика. Ама на мустака му харесва такава политика. Има трансфери, приходи, едно друго :). Но ако си напъне мозъка малко и се сети как се влиза в ШЛ, може и да го измъдри...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 авг 2011 11:08

Уволнения в Левски няма да има! Това не е ли ясно вече?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 11:37

bigbonusprize написа:
Gonzi_407 написа:Е как да не им е изземвал функциите след като миналата година с яско вика различни "стратегии" по време на мача и футболистите се чудеха кой да слушат. След кратко кой беше треньор помниш ли?

След мача с ЦСКА, Гонзо взе да им дава напътсвия. Но реално не знаем нито той какви ги е давал, нито Ясен. Трудно да се коментира така :) . След Ратко просто той се зае да стабилизира отбора, без да е водил подготовка. За мен това му е първия сезон като треньор от-до. В момента футболистите слушат само и единствено него. Както казах, равносметки след дербито. Дано не е твърде късно.

Аз като гледам програмата ние до дербито спокойно може да сме под златната среда! Гостуваме в перник, домакини на литекс и гостуване на черноморец... голяма мъка се задава. Нали радко пак беше негов човек...
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Левски”