Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Ми то Иван Горанов ако е взимал по 10000лв на месец, както според твоите сметки излиза, за добро на клуба е било да го продаде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Ми то Иван Горанов ако е взимал по 10000лв на месец, както според твоите сметки излиза, за добро на клуба е било да го продаде.
Ми в условията на криза е различно... Ако не бяха намерили Стамат обаче, не знам. Макар че все още не мога много да преценя този младеж.
rhaegar написа:Ми то Иван Горанов ако е взимал по 10000лв на месец, както според твоите сметки излиза, за добро на клуба е било да го продаде.
Ми, не са били 10 000 лева на месец. За доброто на клуба беше добре да се продаде Горанов, защото не върви капитанът ти да не иска да си намали голямата заплатка, докато почти всички останали склониха. Не е добре за съблекалнята, за треньорите, изобщо за клуба. Пък локумаджията нека да си ги прави всякакви търговски и инвестиционни сметки, докато си мисли, че реалният футболен живот, хеле пък сегашния такъв в Левски, е някаква компютърна игра.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз продължавам да се чудя защо уволниха Хубчев и го замениха с Гошо Физкултурника?
Разбирам да не е искал да си намаля заплатата, ама много аматьорски.
При Хубчев поне имаше някаква дисциплина. Тоя нефелник отдавна никой не го слуша, а единственото, което държи съблекалнята е присъствието на Живко Миланов.
Абсолютно управленска несъстоятелност е при нас. Наско Сираков не виждам да е свършил някаква съществена работа от идването си. Единственото хубаво нещо за момента са абонаментните карти, които направиха. Всичко останало е леш.
При Хубчев поне имаше някаква дисциплина. Тоя нефелник отдавна никой не го слуша, а единственото, което държи съблекалнята е присъствието на Живко Миланов.
Абсолютно управленска несъстоятелност е при нас. Наско Сираков не виждам да е свършил някаква съществена работа от идването си. Единственото хубаво нещо за момента са абонаментните карти, които направиха. Всичко останало е леш.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Аз продължавам да се чудя защо уволниха Хубчев и го замениха с Гошо Физкултурника?
Какво да направи при липса на пари? Качествен треньор ли да вземе или футболисти? Да инвестира в знаещи методисти в школата ли? Да направи козирка ли? Да смени таблото? Какво? Простира се според възможностите на клуба. От него се иска да привлече колкото се може повече спонсори и рекламодатели и макар бавно го прави. Все пак да не забравяме, че живеем в несигурни времена и управител една Мутра, което дава още по - голяма несигурност в желаещите да инвестират в клуба ни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Насо е начело с цел консолидиране на клуба, да не се разпадне.
Мачът на сезона ни бе срещу Числото - явно го припознахме. Ако този състав бе във всички мачове, щяхме да сме първи...с разлика. Нямаше да ни позволи Мафията.
Мачът на сезона ни бе срещу Числото - явно го припознахме. Ако този състав бе във всички мачове, щяхме да сме първи...с разлика. Нямаше да ни позволи Мафията.
Гошо Тодоров неколкократно заяви, че не иска е старши треньор!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- bilyaletdinov
- Контакти:
Fbf написа:Гошо Тодоров неколкократно заяви, че не иска е старши треньор!
Като не иска, да си ходи. В момента повече пречи.
Последна промяна от bilyaletdinov на 19 окт 2020 18:12, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
NOMER14 написа:Насо е начело с цел консолидиране на клуба, да не се разпадне.
Явно имаме сериозни разминавания в разбиранията за класата на играчите в Левски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Хора,Господа,Вие явно забравяте думите на Сираков ,че трябва да оцелеем.В момента оцеляваме ,след като съдбата за една седмица ни разби половиният отбор.Тъкмо бяхме започнали да мечтаем и хоп,пак на земята.
Стискайте зъби,и не ставайте проводници на отрицателна енергия.
В световният футбол много такива примери .Колкото повече се оплаквате ,толкова по-безнадеждно става за вас бъдещето.
ГОРЕ ГЛАВАТА!В МОМЕНТА ОЦЕЛЯВАМЕ! И СМЕ ЖИВИ,НЕ СМЕ ПРИ ОНЕЗИ!
САМО ЛЕВСКИ!
Стискайте зъби,и не ставайте проводници на отрицателна енергия.
В световният футбол много такива примери .Колкото повече се оплаквате ,толкова по-безнадеждно става за вас бъдещето.
ГОРЕ ГЛАВАТА!В МОМЕНТА ОЦЕЛЯВАМЕ! И СМЕ ЖИВИ,НЕ СМЕ ПРИ ОНЕЗИ!
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!