virtualenbg написа:metodito написа:virtualenbg написа:rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа::lol: Продажби на играчи.![]()
![]()
![]()
Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.
Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...
Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.
Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?
Едни медии пишат 500 000 евро, други - около 250 000 евро. Тцитци не му вярвам - били взели повече отколкото му дали. В холандски сайт го прочетох за 500 000 евро. Внката не е ли за €250 000? Ми вземаш дребните спонсорски пари и минават милион... лева.
Останах и аз много разочарован от тази трансферна сума. основен играч. Тъкмо се ангоди към стила ни на игра и...
Инфото за тези пари ми е от най-високо ниво. Разкарали са го, заради 30000 лв заплата...
Толкова взимаше и Симеон Славчев, който още не е показал, че става за футболист в Левски.
Цитирам нидерландски сайт... А и честно казано ми се иска да вярвам, че онея в офисите не са такива улигофрени, че да бъде купен за милион близо и продаден за половин. Какво бил искал, ама какво били се разбрали - за мен са спекулации. Може и да са верни, но ми е малко смешно. Да не говорим за логиката, която куца, ама много, човек. Значи той не искал да играе срещу Ювентус, Рома, Милан, Наполи и Аталанта виждаш ли, а искал във Втора френска? Доообре.

Иначе, Спиро много ми прилича на друг нидерландски футболист, който е актуален в момента - Салемекерс (или както се произнася) от Милан.[/offtopic]