Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 17 окт 2020 06:10

[offtopic]
virtualenbg написа:
metodito написа:
virtualenbg написа:
rhaegar написа:
metodito написа:
rhaegar написа::lol: Продажби на играчи. :lol: :lol: :lol:

Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.

Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...

Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.

Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?

Едни медии пишат 500 000 евро, други - около 250 000 евро. Тцитци не му вярвам - били взели повече отколкото му дали. В холандски сайт го прочетох за 500 000 евро. Внката не е ли за €250 000? Ми вземаш дребните спонсорски пари и минават милион... лева.

Останах и аз много разочарован от тази трансферна сума. основен играч. Тъкмо се ангоди към стила ни на игра и...
Инфото за тези пари ми е от най-високо ниво. Разкарали са го, заради 30000 лв заплата...
Толкова взимаше и Симеон Славчев, който още не е показал, че става за футболист в Левски.

Цитирам нидерландски сайт... А и честно казано ми се иска да вярвам, че онея в офисите не са такива улигофрени, че да бъде купен за милион близо и продаден за половин. Какво бил искал, ама какво били се разбрали - за мен са спекулации. Може и да са верни, но ми е малко смешно. Да не говорим за логиката, която куца, ама много, човек. Значи той не искал да играе срещу Ювентус, Рома, Милан, Наполи и Аталанта виждаш ли, а искал във Втора френска? Доообре. :lol:
Иначе, Спиро много ми прилича на друг нидерландски футболист, който е актуален в момента - Салемекерс (или както се произнася) от Милан.[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 окт 2020 10:00

В бъдещият отчет за октомври ще се разбере цената на Спиро, ако се плати накуп :roll:
Ст. Иванов направи приличен сезон и в младежкият играе добре и оферта от втора бундеслига за 400к евро :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Fbf

Мнениеот Fbf » 17 окт 2020 10:36

Съмняваме да се плати накуп, а и дали цялата сума ще бъде отчетена към клуба...
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 окт 2020 13:11

Въпреки всичко Ст. Иванов не струва 400000 евро. Да си търсят други за без пари....Тои е млад....има талант просто му трябва добър ментор и 10 кг отгоре. А и точни съотборници които да му помагат. Тук не получава истински пасове. Или доста спорни или далеч от него да се напряга да гони вятъра....По добре да се изчака току виж излязла и по добра оферта.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Левски - Червен Бряг

Мнениеот tiamat » 18 окт 2020 11:25

https://m.dnevnik.bg/sport/2020/10/18/4 ... m/?ref=rss

Веселяци са тези другари, кефят :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2020 13:00

Рядко хваля ръководството и особено Павел Колев, но трябва да го направя, защото и аз това повтарям: Няма как да те уважават, ако ти не си уважаваш продукта, не уважаваш себе си:
https://topsport.bg/levski/v-nachaloto- ... vanov.html
Изпълнителният директор Павел Колев бе обявил, че "сините" трябва да започнат да продават скъпо юношите си и по този начин да изградят реноме на столичния гранд

Именно това е и една от многото прични сърби, хървати, да продават за добри пари: вложил съм толкова и толкова в този футболист да го изградя и съм плащал всеки месец толкова и толкова. Значи тръгваме от тая цена нагоре. Всичко под тази сума - не! Другата причина, която не знаех и за която говори Д.Симонович май беше, в Сърбия клубовете били държавни. Тоест, те и да не продадат, пак ще имат пари - не им е опряло до кокала.

–––––––––––––––––––––––––

Мислех тези дни нещо. Играта на "Левски", която въобще не е по-лоша, отколкото с десет чужденци, открива истината не толкова, че нашите си, родните са толкова добри, колкото наемниците, а просто нивото на чужденците, които идват тук е просто покъртително ниско.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 окт 2020 13:42

За бг първенство нивото им е добро ,просто трябва да ги накараш да се влагат.Дали чрез промиване на мозъците за евробитки,шампиони,звездни трансфери(като новият отбор),или с пари(Разград),или с добър колектив(Берое)(Локо).
Треньор-мотиватор,психолог и ментор,и тактик,и,и,и...
Можем да си говорим едно и също до утре.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 окт 2020 09:23

NOMER14 написа:
mikata написа:Септември е трагедия без заплати и НАП :cry:

Заплатите за септември на всички трудещи се в България се изплащат след 20 октомври.

Спри да пишеш глупости.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2020 12:01

metodito написа:Именно това е и една от многото прични сърби, хървати, да продават за добри пари: вложил съм толкова и толкова в този футболист да го изградя и съм плащал всеки месец толкова и толкова. Значи тръгваме от тая цена нагоре. Всичко под тази сума - не!

Това абсолютно не е причина. Ти ако искаш можеш да оцениш Стаси Иванов и на 5м Евро, ама няма кой да ти ги даде.

Хърватите продават добре, защото се доказаха като "доставчик" на световна класа футболисти, за дълъг период от време. Не защото Динамо Загреб е оценил даден свой юноша на 10м, понеже толкова е вложил в него. :lol: А защото Динамо Загреб е изнесъл към запада голям брой играчи, които в последствие са се доказали там. Затова и сега могат да искат много пари за следващите си юноши и ще е така, докато хърватите не почнат да се дънят в следващите си отбори. Ние също имахме слава на добър износител на таланти, но последните, които защитиха тая слава бяха Стилян и Мартин. Продадените след тях навън са предимно хилави лекета, които не се интересуват от това да станат добри футболисти, а от това да трещят курволетини и да са първи на село.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2020 12:18

rhaegar написа:
metodito написа:Именно това е и една от многото прични сърби, хървати, да продават за добри пари: вложил съм толкова и толкова в този футболист да го изградя и съм плащал всеки месец толкова и толкова. Значи тръгваме от тая цена нагоре. Всичко под тази сума - не!

Това абсолютно не е причина. Ти ако искаш можеш да оцениш Стаси Иванов и на 5м Евро, ама няма кой да ти ги даде.

Хърватите продават добре, защото се доказаха като "доставчик" на световна класа футболисти, за дълъг период от време. Не защото Динамо Загреб е оценил даден свой юноша на 10м, понеже толкова е вложил в него. :lol: А защото Динамо Загреб е изнесъл към запада голям брой играчи, които в последствие са се доказали там. Затова и сега могат да искат много пари за следващите си юноши и ще е така, докато хърватите не почнат да се дънят в следващите си отбори. Ние също имахме слава на добър износител на таланти, но последните, които защитиха тая слава бяха Стилян и Мартин. Продадените след тях навън са предимно хилави лекета, които не се интересуват от това да станат добри футболисти, а от това да трещят курволетини и да са първи на село.

Пиша "една от многото причини", а не "единствената".

Изхождам от една проста логика и психология. Ако ти ми продаваш един продукт, който си произвел - да речем розови домати, и ми ги продаваш за един лев килото, и на съседния щанд друг продава розови домати за три, аз бих си купил от тоя дето продава за три. Защото розов домат за левче, при положение, че всички ги продават от три нагоре, е съмнително най-малкото. Можеш да смениш "продукта" или услуга в примера. Евтиното винаги е скъпо. За да продаваш на левче, трябва да им има нещо на твоите домати, понеже сметката не излиза.
В нашия случай, чорбаджията, който продава юношката, той не е влагал парите, които са отделяни за този младеж - за квартира, режийни, за заплата на треньора му, за доктор, за физиотерапевт и какво ли не. Нашите чорбаджии търсят едни къси пари, които слагат в джобчето си, а не в касата на клуба. Ако беше изсипвал (свои) пари и усилия за "продукта" години наред, той нямаше да го продава на загуба (за себе си и клуба). За това и бих подминал сергията ти и ще си купя от по-скъпите домати.

Върни се в “Левски”