Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
honda написа:Гледах почти всички мачове на младежките национали цикъла.
Интересно ,че Ст.Иванов показа много добри неща. Въпреки ,че и в мачовете със Сърбия ,и с Латвия и вчера беше най-облагоделтелствания зрител . Направи няколко влизания в които не вярвах на очите си ,че е той. Особено срещу Сърбия - направи няколко слалома на скорост между защитниците на другия отбор, като имах чувството че виждам нещо средно между Клаудио Каниджа и Гибона от най-доброте му години. Вчера напави 2 много добри атаки ,едната завърши с остро разсичащо подаване,а другата с топовен удар отдалеч в горния ъгъл но вратаря на полаците я извади в корнер.
Въпроса е защо при нас може да го замени с някой от варел - крайния резултат ще бъде същия.
Юруков също игра много стабилно през целия цикъл , при нас имам чувство че се страхува от сянката си ,същото и с Найденов.
Иначе нещо за школата - от доста време школата вади сравнително еднотипни футболисти - Вутов, Цоневи, Ст.Петков, Мисяк, Краев, Г.Янев, Ст.Иванов, Г.Йомов, Г.Русев, Ил Стефанов, Ас.Чандъров,Ил.Юруков, Ив.Найденов, П.Г.Галчев , Д.Начев, Мт.Петков, Мар.Петков - всички те са или леки нападатели или офанзивни халфове. Тежък ЦН е реално само Боруков и той последните 4 години не беше при нас. Свестен халф разбивач не сме извадили.
Ние от години нямаме наш опорен халф. Онова златно поколение с Гиби и Сирака, опорен май беше Кокала, после пак като се върна от Израел. После в отобра на гочето беше Златко Янков, при Мъри Ричи. З изкл. на Кокала и на Г. Славчев, който го гласиха за опорен, за друг не се сещам, все сме взимали отвън.
Традиционно има(х)ме силна вратарска школа, централни защитници и нападачи. Сега не знам как е , но така като гледам същата работа. Не че е лошо, нападсчите се харчат най-скъпо, но на отобра му трябват определено крайни защитници (няма от години), опорен халф + разиграващ халф (Начев ?!).
И на мен силно впечатление ми прави физиката на юнушките - всички са като вафли от 6 стинки в гърдите и един няма кой да може да рита от разстояние, в резултат едно гнетяне на топката около пенала на противника и при закучен мач никой не рито от далече, а това си е оръжие.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
metodito написа:...
Смесваш нещата. Това, че "Левски" е пред фалит не означава да разпродава всичко. Колкото и да носят феновете, Европа е спасението. Даже не е задължително да влезем в групите. Да отидем на репешажите ще донесе повече пари отколкото тв права+билети в ППЛ взети заедно, че и горница. Мачът на Локо с Тотнъм се предаваше от над 50 телевизии по целия свят. Схващаш ли? Това беше кръг преди плейофа. Нека им е зле. Но за да има отбор "Левски", който да стигне до плейофите трябва да се опита да запази едно ядро два сезона. Ей, Богу, не е толкова много, човек. Два сезона. ядро от добри футболисти, не от райновци. Нямаш си на представа колко клубове с години са на косъм от фалита практически, но с врътки и добро управление успяват да направят така, че не само да не изпаднат, но и да изкарват пари. Нашите дългове са доста по-малко от тези на ЦСКА-София (София), ако публикациите в медиите са прави: https://segabg.com/hot/category-sport/c ... lv-dulgove . И? Сега ще си ги пооправят малко и така. За това става въпрос.
Човек, ние нямаме един добър футболист, ти искаш ядро. В момента единствен който някога е бил нещо е вратаря. При него ситуацията е: било каквото било. Останалите са ... Класирането говори. Имай предвид, че още не сме играли със силните отбори в България. Ще видиш преди Коледа къде ще сме. Това са фактите. Останалото са мнения по въпроса. И мечти.
Шестица една година игра и Стоил Георгиев редом до Кокала 87/88 - шампионска. Иначе преди нея и след нея Стоил запушваше дупки като бек.
- metodito
- Контакти:
wilge написа:metodito написа:...
Смесваш нещата. Това, че "Левски" е пред фалит не означава да разпродава всичко. Колкото и да носят феновете, Европа е спасението. Даже не е задължително да влезем в групите. Да отидем на репешажите ще донесе повече пари отколкото тв права+билети в ППЛ взети заедно, че и горница. Мачът на Локо с Тотнъм се предаваше от над 50 телевизии по целия свят. Схващаш ли? Това беше кръг преди плейофа. Нека им е зле. Но за да има отбор "Левски", който да стигне до плейофите трябва да се опита да запази едно ядро два сезона. Ей, Богу, не е толкова много, човек. Два сезона. ядро от добри футболисти, не от райновци. Нямаш си на представа колко клубове с години са на косъм от фалита практически, но с врътки и добро управление успяват да направят така, че не само да не изпаднат, но и да изкарват пари. Нашите дългове са доста по-малко от тези на ЦСКА-София (София), ако публикациите в медиите са прави: https://segabg.com/hot/category-sport/c ... lv-dulgove . И? Сега ще си ги пооправят малко и така. За това става въпрос.
Човек, ние нямаме един добър футболист, ти искаш ядро. В момента единствен който някога е бил нещо е вратаря. При него ситуацията е: било каквото било. Останалите са ... Класирането говори. Имай предвид, че още не сме играли със силните отбори в България. Ще видиш преди Коледа къде ще сме. Това са фактите. Останалото са мнения по въпроса. И мечти.
Обърках. "Добри" го забрави. Просто едни 12-13 човека да играят заедно два сезона подред. Така го приеми. Не се случва.
Валери Божинов е опровергал спекулациите за секс предложения от вчера.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

От седмиците нали бяха казали, че ще дават по 1млн. ако ги пуснат да работят онлайн
Съдът отмени запори за 300 млн. лв. на фирма на Божков
https://www.segabg.com/hot/category-bul ... na-bozhkov

Съдът отмени запори за 300 млн. лв. на фирма на Божков
https://www.segabg.com/hot/category-bul ... na-bozhkov
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- virtualenbg
- Контакти:
metodito написа:virtualenbg написа:rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа::lol: Продажби на играчи.![]()
![]()
![]()
Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.
Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...
Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.
Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?
Едни медии пишат 500 000 евро, други - около 250 000 евро. Тцитци не му вярвам - били взели повече отколкото му дали. В холандски сайт го прочетох за 500 000 евро. Внката не е ли за €250 000? Ми вземаш дребните спонсорски пари и минават милион... лева.
Останах и аз много разочарован от тази трансферна сума. основен играч. Тъкмо се ангоди към стила ни на игра и...
Инфото за тези пари ми е от най-високо ниво. Разкарали са го, заради 30000 лв заплата...
Толкова взимаше и Симеон Славчев, който още не е показал, че става за футболист в Левски.
- virtualenbg
- Контакти:
metodito написа:Serafim написа:
За Станислав Иванов нищо лошо не съм казал сега.
Значи ако Найденов играе на титулярната си позиция опорен полузащитник и игровата ситуация го завари на фланга (след статично положение) той по презумпция не може да се справи там, защото не му е в зоната? Играч с дефанзивни функции трябва да се справя навсякъде по терена с това. Говоря за дефанзивните функции, обърни внимание. Не може Найденов всеки път така да го разминават, че да се озовава с гръб към противника и да трябва да се върти около остта си. И това е дефанзивен играч. Ето за това няма да стане нищо от него, без значение къде играе по терена, освен ако не направи нещо по въпроса. Единственото позитивно в играта му е, че има добро центриране.
От един дефанзивен полузащитник се искат различни неща от един бек, а още по-специфично - конкретно ляв или десен. Скорост на придвижване например не е от тези неща, които се искат от един ДХ. Представи си Тиам на бека как щеше да изглежда? И не ме разбирай погрешно - не казвам, че Иво е супер халф, що не го ползват там? Аз съм го гледал само в един мач като ДХ при бай Дельо. Бързо преминаване от фаза атака в защита, спринтове постоянно, това не са в изискванията на ДХ. Бековете играят години там и това могат. Прохазка беше... да кажем ОК, на фланга, но с доста условности ок, но той беше друга бира. Иначе за мен универсалния бек е Дамиен Суарез от Хетафе. Освен страшно много работа, която върши по целия терен, от неговата страна никой не го разминава, като пробивите му напред не са стандартните - по тъча, а по към центъра. Та, ще се учудя, ако Найденов вземе, че "стане" бек, но той не е. Буча, защото като чета темите след мач, имам чувството, че сме завършили зле заради Иво всеки път.
Без да искамд аиграя прокурор или адвокат на някого, но това момче има недостиг на основни неща в тази игра. казваш, че Найденов бил ДХ. Хубаво.
В играта на всеки дефанзивен халф трябва да има няколко ключови неща: пласиране, "четене" на играта, бързо обработване на топката, физически данни и добър контрол на топката.
Сиреч, ако чете внимателно играта, ще може да знае всеки как се движи по терена. Съответно ще може да се пласира достатъчно добре, за да изпревари с колкото е нужно противников съзтезател, да ен допсука минаване зад гърба и разбира се да отнеме чисто. При добър контрол на топката и отново следене на играта, ще може да си позволи да напредне когато е нужно и да подаде сравнително точен и чист пас за нападателите. За физиката мисля, няма да спорим защо е нужна.
virtualenbg написа:metodito написа:virtualenbg написа:rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа::lol: Продажби на играчи.![]()
![]()
![]()
Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.
Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...
Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.
Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?
Едни медии пишат 500 000 евро, други - около 250 000 евро. Тцитци не му вярвам - били взели повече отколкото му дали. В холандски сайт го прочетох за 500 000 евро. Внката не е ли за €250 000? Ми вземаш дребните спонсорски пари и минават милион... лева.
Останах и аз много разочарован от тази трансферна сума. основен играч. Тъкмо се ангоди към стила ни на игра и...
Инфото за тези пари ми е от най-високо ниво. Разкарали са го, заради 30000 лв заплата...
Толкова взимаше и Симеон Славчев, който още не е показал, че става за футболист в Левски.
На Славчев доколкото знам му е драстично намалена заплатата към момента.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС