Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Нали франсетата обявиха Спиро за 500 хил Евро??? Или нещо бъркам. Личното ми мнение за Юруков е, че е добър футболист, просто много му спряха развитието.. Наш Петьо! Той реално не игра една година футбол.Найденов няма скорост за бек, качества има. Странна работа ако обявим, че взимаме младежки национал от Гибралтар или Фаьорските острови ( разбирай местните Меско и Роналдо) Половината форум се оаква от кеф ама като чуеш младежки национал на България....
. Малко позитивност и подкрепа бе хора.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Ще го видиш на мача със Славия колко добър футболист е. Забележи дали ще направи точен пас на повече от 5 метра. Ако ще се подава назад и настрани на разстояние 3-4 метра по-добре да играе Райнов, той поне има някаква физика и може да се сбори за някоя топка.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
metodito написа:Луди ги направи.
Здравко вчера надскочи себе си. Игра с настроение и самочувствие. Не съм изненадан, защото подобни проблясъци съм гледал от него и друг път. Но вчера през цялото време докато бе на терена игра ефектно и ефективно. Приятно съм изненадан и от Юруков. Не очаквах добро представяне от него. Оповерга ме. Изглежда спявката в кабинета на Наско има ефект. За пръв път го виждам да играе със стръв, със самочувствие, със сила. Все едно не беше той. Нямаше и помен от онова плахо, объркано и несигурно момченце. Наблюдавайки играта им (доколкото можеше да се гледа) си помислих, дали пък не е до треньор. НО! Винаги има едно голямо НО. По дясното крило като народна песен се носеше едно редко и миризливо ..., което трябваше да покаже на полските треньори, че има място в някой техен отбор, както твърдят мениджърите му. Сори. С играта си казваше "Не ставам за футболист", "Не искам в Полша" и т.н. Разбрах, че не е до треньор. До човек си е.
- metodito
- Контакти:
wilge написа:metodito написа:Луди ги направи.
Здравко вчера надскочи себе си. Игра с настроение и самочувствие. Не съм изненадан, защото подобни проблясъци съм гледал от него и друг път. Но вчера през цялото време докато бе на терена игра ефектно и ефективно. Приятно съм изненадан и от Юруков. Не очаквах добро представяне от него. Оповерга ме. Изглежда спявката в кабинета на Наско има ефект. За пръв път го виждам да играе със стръв, със самочувствие, със сила. Все едно не беше той. Нямаше и помен от онова плахо, объркано и несигурно момченце. Наблюдавайки играта им (доколкото можеше да се гледа) си помислих, дали пък не е до треньор. НО! Винаги има едно голямо НО. По дясното крило като народна песен се носеше едно редко и миризливо ..., което трябваше да покаже на полските треньори, че има място в някой техен отбор, както твърдят мениджърите му. Сори. С играта си казваше "Не ставам за футболист", "Не искам в Полша" и т.н. Разбрах, че не е до треньор. До човек си е.
Не гледах мача, само гола на Здравко. Не знам какво става със Стас. Дано нещата се наредят.
- metodito
- Контакти:
virtualenbg написа:rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа::lol: Продажби на играчи.![]()
![]()
![]()
Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.
Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...
Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.
Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?
Едни медии пишат 500 000 евро, други - около 250 000 евро. Тцитци не му вярвам - били взели повече отколкото му дали. В холандски сайт го прочетох за 500 000 евро. Внката не е ли за €250 000? Ми вземаш дребните спонсорски пари и минават милион... лева.
125к за Горанов
https://levski.bg/news/details/177875
За Спиро в приказката писаха продаден за 250к купен за 300к
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:125к за Горанов
Не ти ли прави впечатление, че когато става въпрос за играч на ловешката група в нашите медии цената в лева се пише като евро. Щом е за футболист на Левски, за да бият по авторитета на клуба обикновено пишат обратното. В Европа на няколко места срещнах една и съща сума. И тя нямаше нищо общо с посочените в българските средства за масово осведомяване.
RANSFER DETAILS
Transfer date
Season 20/21 - Oct 5, 2020
Levski Sofia Toulouse
A Grupa Competition Ligue 2
First Tier League type Second Tier
Georgi Todorov Coach Patrice Garande
Daniel Borimirov Manager Ali Rachedi
Market value at time of transfer €550Th.
Age at time of transfer 24 years 06 months 23 days
Remaining contract duration at Levski Sofia
02 Years 08 Months 25 Days (Jun 30, 2023)
Fee €500Th.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:125к за Горанов
Дано този холандски сайт е правия, защото май сме дали доста повече от 300к. "Приказката" не бяха ли дето писаха, че идването на Ефбет са пълни глупости? Аман от "инсайдъри", търсещи петминутната си слава.
metodito написа:mikata написа:125к за Горанов
Дано този холандски сайт е правия, защото май сме дали доста повече от 300к. "Приказката" не бяха ли дето писаха, че идването на Ефбет са пълни глупости? Аман от "инсайдъри", търсещи петминутната си слава.
От Приказката много малко са бъркали досега в информацията от клуба. Явно не следиш нещата в Левски.
Да слагат Захари Сираков на мъжете!
Левски“ с нова победа над „ЦСКА-София“
"Левски" U17 записа единадесетият си пореден успех от началото на първенството в Елитната група след класическа победа с 3:0 над „ЦСКА-София“. Двубоят се игра на изкуствения терен на комплекс „Георги Аспарухов“, като „сините“ тотално превъзхождаха съперника си. Николай Арахангелов откри резултата в 22-та минута след подаване на Виктор Добрев, а в 36-та минута асистира на Георги Атанасов за 2:0. Класическият резултат бе оформен от Арахангелов в самия край на първото полувреме, като завършващият пас бе на Никола Църовски.
Воденият от треньора Захари Сираков отбор е са едноличен лидер в класирането с пълен актив от точки – 33, с 11 повече от втория „Септември“ и третия „Пирин“ (Благоевград).
Победата на „сините“ срещу „ЦСКА-София“ бе четвърта поред от началото на сезона в отделните първенства по „Футбол 11“. 19-годишните представители на Академия „Левски“ победиха връстниците си с 3:0, „Левски“ U15 надделя над „червените“ с 2:0, а 14-годишните сини таланти се наложиха над „ЦСК-София“ U14 с 2:1.
Съставът на „Левски“ U17:
1. Пламен Андреев, 10. Емил Кьосов, 4. Димитър Андонов, 6. Денис Динев (к), 14. Никола Църовски, 15. Александър Асенов, 27. Асен Митков (74 - 11. Виктор Атанасов), 17. Николай Арахангелов, 7. Антон Иванов (46 - 21. Ивайло Марков), 20. Виктор Добрев (46 – 8. Атанас Йорданов), 9. Георги Атанасов (87 – 18. Алекс Минчев).