Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот honda » 04 окт 2020 20:46

koisa написа:
Blue_Blood84 написа:Каква заплата взима Божигол, ако някой знае да каже, и какъв централен качествен нападател можем да вземем, първо за без пари, и второ със заплата до около 5 хиляди евра, който няма да го хулим. Нали от ръководството казаха, че ще приемат вски играч, който милее за Левски в тая трудна обстановка, аз не помня някой друг играч да си е дал заплатата от предишния отбор за спасение на клуба, както го направи Божигол ( около 10 хиляди лева ) без да мрънка и да се оплаква, той го направи, а други така наречени легенди се оплюваха по спортните сайтове какво е щяло да стане при тях, ако са били в отбора, докато се плюеха помежду си. Както го е казал патрона, дела трябват, а не думи, Божигол го направи, там кокали вуцовци и други такива дето мрънкат по канал 3, че ако им дадат отбор без никакви пари ще го направят шампион, айде от такива приятели, нямаме нужда от врагове.

Успокой се малко... Акрапович преди месец някъде даде като пример, че ако му дадат Левски и 3 хил. лв за заплати би направил добър отбор. Крушата също каза, че когато е показал на Наско колко е дал за играчи и какви са им заплатите, нашият не е могъл да повярва. Играчи за 5хил. лв. заплата колкото искаш... Въпросът е кой и как ги подбира.
Нямам нищо против Даске, ама можеш ли да ми обясниш кога Сираков ходи до Франция да го наблюдава, да го прецени и вземе? Или пак да го пишем към мениджърските трансфери? С трансфери тип "всеки който иска и милее за Левски" не се прави отбор.
Нали уж много приказваха как ще налагат юноши? Взеха някакви на по 5хил. лв. заплати и юношките изритани от групата за мача. :oops:
Скоро броя на членските карти като достигне 7-8хил. макс и ще зацикли кампанията, защото няма игра, победи и добро представяне.
За мен е малоумно да опитваш с всякакви средства и сили да спасиш клуб като Левски и да оставиш лицето му - първия отбор, да бъде най-слабата ти фигура на дъската.

Би ли ги посочил къде са тези футболисти за по 5 хил лв.?
Кои юноши са изритани от отбора?
Аз лично бих включил в отбора и Мартин Петков , и Марин Петков , и ПГ.Галчев ,и Д.Начев - те и в момента тренират с първия отбор. И в момента състава е достаъчно млад - М.Стаматов , А.Петков , И.Найденов, А.Краев , Ст.Иванов, Зд.Димитров,И.Юруков, Н.Робърта , Г.Александров са под 22 години.
От мен ако зависеше веднага бих взел П.Боруков от Етър и Ил.Стефанов от Локо(Сф) и двамата са наши юноши едини 2000г ,другия 1998г.
Повярвай ми въобще не е лесно да намериш чужденци за по 5 хил лв ( 2500 евро) В "белите" държави такива заплати взема един шофьор на такси или начеваш майстор в стройтелството , но не и професионален футболист.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 04 окт 2020 21:03

koisa написа:
Blue_Blood84 написа:Каква заплата взима Божигол, ако някой знае да каже, и какъв централен качествен нападател можем да вземем, първо за без пари, и второ със заплата до около 5 хиляди евра, който няма да го хулим. Нали от ръководството казаха, че ще приемат вски играч, който милее за Левски в тая трудна обстановка, аз не помня някой друг играч да си е дал заплатата от предишния отбор за спасение на клуба, както го направи Божигол ( около 10 хиляди лева ) без да мрънка и да се оплаква, той го направи, а други така наречени легенди се оплюваха по спортните сайтове какво е щяло да стане при тях, ако са били в отбора, докато се плюеха помежду си. Както го е казал патрона, дела трябват, а не думи, Божигол го направи, там кокали вуцовци и други такива дето мрънкат по канал 3, че ако им дадат отбор без никакви пари ще го направят шампион, айде от такива приятели, нямаме нужда от врагове.

Успокой се малко... Акрапович преди месец някъде даде като пример, че ако му дадат Левски и 3 хил. лв за заплати би направил добър отбор. Крушата също каза, че когато е показал на Наско колко е дал за играчи и какви са им заплатите, нашият не е могъл да повярва. Играчи за 5хил. лв. заплата колкото искаш... Въпросът е кой и как ги подбира.
Нямам нищо против Даске, ама можеш ли да ми обясниш кога Сираков ходи до Франция да го наблюдава, да го прецени и вземе? Или пак да го пишем към мениджърските трансфери? С трансфери тип "всеки който иска и милее за Левски" не се прави отбор.
Нали уж много приказваха как ще налагат юноши? Взеха някакви на по 5хил. лв. заплати и юношките изритани от групата за мача. :oops:
Скоро броя на членските карти като достигне 7-8хил. макс и ще зацикли кампанията, защото няма игра, победи и добро представяне.
За мен е малоумно да опитваш с всякакви средства и сили да спасиш клуб като Левски и да оставиш лицето му - първия отбор, да бъде най-слабата ти фигура на дъската.

Той Акропович, ако дойде при нас няма да се различава с нищо от Хубчев, Роси и всички други, които минаха, отстрани всеки дава акъл и лесно може да каже какво би или е щял да направи, но който е дошъл сме го видяли, е него няма да го видим ама много се изхвърли с това интервю, което каза с 3-те хиляди лева заплата. Тука в Левски от това напрежение съсипваме всички. Докато не си изчистим дълговете и не дойде стабилен спонсор, няма никакво значение кой ни води отбора и кои са играчите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 окт 2020 21:53

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 окт 2020 22:34

Кръстни връзки. Ебаси какъв е шанса.
Двама братя близнаци , играят 4 години в различни държави , различни отбори. Събират се в Левски и в рамките на два мача ......и двамата кръстни връзки ?!?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 окт 2020 22:37

Стига сте мъркали!
Ония след подарения мач от Славия четири мача подред нямат победа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2020 23:14

LoveAndPeace написа:Кръстни връзки. Ебаси какъв е шанса.
Двама братя близнаци , играят 4 години в различни държави , различни отбори. Събират се в Левски и в рамките на два мача ......и двамата кръстни връзки ?!?

И олигофрените продадоха Спиро. Бахти неграмотниците! Не, който и да ме убеждава, не може да е просто от некадърие. Идиоти! Да им заседнат всички пачки в дирниците!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 окт 2020 02:15

metodito написа:И олигофрените продадоха Спиро. Бахти неграмотниците! Не, който и да ме убеждава, не може да е просто от некадърие. Идиоти! Да им заседнат всички пачки в дирниците!

Не знаем какви са били уговорките след евакуацията на Божков. Само хипотеза- "ще ми давате по половин заплата или няколко месеца без такава, а аз ще използвам Левски да се рекламирам навън. Ако привлека вниманието, ще ме пуснете на занижена сума и без да ми правите проблеми". Има и други варианти на устни договорки, които са по-добре от "плащате ми всичко или ви давам на ФИФА". Без за знаем какви еквилибристики се правят със скъпоплатените играчи от ерата 7777, не е редно да критикуваме.
Последна промяна от Michael_Buble на 05 окт 2020 02:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2020 02:21

Michael_Buble написа:
metodito написа:И олигофрените продадоха Спиро. Бахти неграмотниците! Не, който и да ме убеждава, не може да е просто от некадърие. Идиоти! Да им заседнат всички пачки в дирниците!

Не знаем какви са били уговорките след евакуацията на Божков. Само хипотеза- "ще ми давате по половин заплата или няколко месеца без такава, а аз ще използвам Левски да се рекламирам навън. Ако привлека вниманието, ще ме пуснете на занижена сума и без да ми правите проблеми". Има и други варианти на устни договорки, които са по-добре от "плащате ми всичко или ви давам на ФИФА". Без за знаем какви еквилибристики се правят със скъпоплатените играчи, не е редно да критикуваме.

Понеже Роби или вечно счупения Симо получават 2000 лева ли? Тва са идиоти бе, брат. Както искаш ги извинявай. Не става дума за "тези" сега или "предишните". Това са идиоти.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 окт 2020 02:29

metodito написа:
Michael_Buble написа:

Не знаем какви са били уговорките след евакуацията на Божков. Само хипотеза- "ще ми давате по половин заплата или няколко месеца без такава, а аз ще използвам Левски да се рекламирам навън. Ако привлека вниманието, ще ме пуснете на занижена сума и без да ми правите проблеми". Има и други варианти на устни договорки, които са по-добре от "плащате ми всичко или ви давам на ФИФА". Без за знаем какви еквилибристики се правят със скъпоплатените играчи, не е редно да критикуваме.

Понеже Роби или вечно счупения Симо получават 2000 лева ли? Тва са идиоти бе, брат. Както искаш ги извинявай. Не става дума за "тези" сега или "предишните". Това са идиоти.

Именно! Понеже и Роби е в някакви уговорки с ръководството на същата основа, затова си пази краката като ритоните на Божков. Само че е тъп и не може да разбере, че така няма да се продаде добре. Ако си спомняш Спиро имаше подобен подход в няколко мача-лекичко и без много единоборства, но разбра, че трябва да рискува, иначе няма да се хареса на скаути.
Но с Роби нашето ръководство е за бой, защото е съучастник в тъпа схема- нито ще си намери отбор с тази игра, нито е полезен за отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2020 02:41

Michael_Buble написа:
metodito написа:
Michael_Buble написа:

Именно! Понеже и Роби е в някакви уговорки с ръководството на същата основа, затова си пази краката като ритоните на Божков. Само че е тъп и не може да разбере, че така няма де продаде добре. Ако си спомняш Спиро имаше подобен подход в няколко мача-лекичко и без много единоборства, но разбра, че трябва да рискува, иначе няма да се хареса на скаути.
Но с Роби нашето ръководство е за бой, защото е съучастник в тъпа схема- нито ще си намери отбор с тази игра, нито е полезен зо отбора.

Кое не разбра? Спиро е супер важен играч, подобно на Холмс. Холмс обаче параметрите на договора са му подписвани при Срас. Били много високи, ок. То и без това национал на Исландия да играе в България в... :lol: Само че "миналото" ръководство декларира как то... онова преди, нямало да бъде вече, почва нова ера, ние сме Пътят и Истината, кебааапчета-мимабчееетаааа. И Спиро се предполага, че е на по-ниска заплата. Той е клчов играч в схемата на "Левски". Контузва са играч на неговата позиция (Ради). Остави, че Спиро има потенциала да се превърне в играч с фундаментално значение за отбора, съобразно качествата му и сработката и желанието, които показа. Ти разбираш ли въобще за какви ИДИОТИ говоря??? Ама Симо си стои, нали? Бе, въобще заеви! Само едно нещо още ще кажа: ДОБРИ СА, признавам им го. Тея, дето водят идиотите за носа.

Върни се в “Левски”