TristaNNN написа:Партньорството с „Бул инс“ определено е хубава новина, дано всичко да е добре изпипано между двете страни от организационна гледна точка. Нещо подобно имаше и по Русево време с "Виваком", ама рекламата и изпълнението бяха леш, дано сега детайлите да са измислени по-добре. Доколкото си спомням, преди време една организация заявяваше, че при по-сериозна активност и желание от страна на клуба, подобни партньорства(например с бензиностанции, с вериги за хранене, туроператори и т.н.) могат да отключат добри възможности за взаимноизгоден бизнес, от който да печелят и клуб, и бизнес партньор, при това прозрачно и законно. Ето, аз например зареждам гориво на бензиностанции "Шел", но ако Левски сключи партньорство с "ОМВ", и в резултат на това ползвам отстъпка на литър гориво като картодържател, ще се прехвърля към вторите. И няма да съм само аз, сигурен съм! Дано да има още такива договори, това е прекрасен източник на свежи приходи в клуба, а ако се популяризира както трябва, се надявам, че и други компании ще се включат.
Абсолютно си прав! Така и трябва да бъде. На мен ми подариха карта на ЦСКА за Петрол и там зареждах, макар че предпочитам ОМВ. Обаче има и един друг момент

Когато виваком ви стана спонсор, договорите на семейните карти ги прехвърлих към теленор, като ми изтече договора. Някой сигурно са минали на мтел, щото са ни спонсори, но аз тея педали не мога да ги трая.
Та мисълта ми е, че за рекламодателя не се знае дали ще спечели или изгуби от инвестицията. А и знаем, че в Бг малко насила ги карат да рекламират.