Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот realno » 28 сеп 2020 17:11

mikata написа:
Левски" е наказан да играе без публика след сбиването между привърженици на отбора, реши дисциплинарната комисия към БФС. Санкцията е за една среща и ще бъде изтърпяна в двубоя с "Ботев" (Враца) на "Георги Аспарухов" в събота.

https://www.dnevnik.bg/sport/2020/09/28 ... ivaneto_v/

Поредната финансова загуба заради организираните наркомани.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 сеп 2020 17:56

Ама те , професионалните фенове си изплюли камъчето :?
Ето какво пишат запалянковците в официалния си сайт и по повод инцидента в Пловдив:

"Защо стана така?

Минаха повече от 100 дни откакто Наско Сираков получи мажоритарния пакет от акциите на "ПФК Левски" АД. Оттогава се случиха много неща, а още повече не се случиха, които доведоха до ситуацията, в която сме днес.

От самото начало Сираков заяви, че Левски ще се превърне в организиран Клуб и ще гарантира пълна прозрачност. В същото време на Герена продължава да цари пълен хаос. Ще се спрем главно на засилващите се неуредици в отношенията между Клуб и привърженици, както и тези между самите привърженици.

Проведоха се поредица от срещи, бяха поети редица ангажименти от страна на собственика и ръководството на Клуба, които не бяха изпълнени. Левски продължава да няма назначен и функциониращ SLO въпреки, че това е част от изискванията на UEFA за лицензиране на футболните клубове. Левски не обезпечава безопасността за привържениците по време на гостуванията на отбора. Стюарди няма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2020 17:58

Сираков да не им пуска никаква аванта на тия!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 сеп 2020 18:00

Ами ще ви кажа какво правехте, когато тотоневци и русевци грабеха - лапаха платените фенове пари от магазин и маркетинг. Е тва правеха.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2020 20:11

Изключително нагли боклуци са тия, сега гледах по 7/8 ТВ
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 28 сеп 2020 20:47

Аз също гледах 7/8 тв, много е нагъл този Младежа и няма никакво чувство, че е ощетил Левски и левскарите като се бие на стадиона. 100 пъти пита за източване Тити да каже, че не са източвали клуба.. е не са да, подписани са договори за охрана, левче билетче, горе в сектор Б продават на лафката и кво ли още не. Докато левскарите дарявахме за клуба Младежа получавал пари за охрана на мачовете през март със Славия и Лудогорец.. отврат.. :x

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2020 20:48

Партньорството с „Бул инс“ определено е хубава новина, дано всичко да е добре изпипано между двете страни от организационна гледна точка. Нещо подобно имаше и по Русево време с "Виваком", ама рекламата и изпълнението бяха леш, дано сега детайлите да са измислени по-добре. Доколкото си спомням, преди време една организация заявяваше, че при по-сериозна активност и желание от страна на клуба, подобни партньорства(например с бензиностанции, с вериги за хранене, туроператори и т.н.) могат да отключат добри възможности за взаимноизгоден бизнес, от който да печелят и клуб, и бизнес партньор, при това прозрачно и законно. Ето, аз например зареждам гориво на бензиностанции "Шел", но ако Левски сключи партньорство с "ОМВ", и в резултат на това ползвам отстъпка на литър гориво като картодържател, ще се прехвърля към вторите. И няма да съм само аз, сигурен съм! Дано да има още такива договори, това е прекрасен източник на свежи приходи в клуба, а ако се популяризира както трябва, се надявам, че и други компании ще се включат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 28 сеп 2020 22:38

Добре, че я има тая опция с добавяне на врагове, та да престана да виждам мненията на тоя тристан :) :) :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 сеп 2020 23:30

TristaNNN написа:Партньорството с „Бул инс“ определено е хубава новина, дано всичко да е добре изпипано между двете страни от организационна гледна точка. Нещо подобно имаше и по Русево време с "Виваком", ама рекламата и изпълнението бяха леш, дано сега детайлите да са измислени по-добре. Доколкото си спомням, преди време една организация заявяваше, че при по-сериозна активност и желание от страна на клуба, подобни партньорства(например с бензиностанции, с вериги за хранене, туроператори и т.н.) могат да отключат добри възможности за взаимноизгоден бизнес, от който да печелят и клуб, и бизнес партньор, при това прозрачно и законно. Ето, аз например зареждам гориво на бензиностанции "Шел", но ако Левски сключи партньорство с "ОМВ", и в резултат на това ползвам отстъпка на литър гориво като картодържател, ще се прехвърля към вторите. И няма да съм само аз, сигурен съм! Дано да има още такива договори, това е прекрасен източник на свежи приходи в клуба, а ако се популяризира както трябва, се надявам, че и други компании ще се включат.

Абсолютно си прав! Така и трябва да бъде. На мен ми подариха карта на ЦСКА за Петрол и там зареждах, макар че предпочитам ОМВ. Обаче има и един друг момент :mrgreen: Когато виваком ви стана спонсор, договорите на семейните карти ги прехвърлих към теленор, като ми изтече договора. Някой сигурно са минали на мтел, щото са ни спонсори, но аз тея педали не мога да ги трая.
Та мисълта ми е, че за рекламодателя не се знае дали ще спечели или изгуби от инвестицията. А и знаем, че в Бг малко насила ги карат да рекламират.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 28 сеп 2020 23:50

Ако сега ултраси и организации ки, ако искате да докажете че сте Левскари се бъркате по 1500 за глобата + допълните разходи, излизате по телевизията и се снимате с "вносната бележка".

Няма да ви моля да се извините за действията си на свободните фенове, защото това могат да го направят мъже.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Върни се в “Левски”