Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Ако е толкова добър както казват запознати, да му предложат поне договор с висока откупна цена, че да не си замине за без пари при Сикаджията от СлаБия. Няма лошо да играе при решени мачове за да навлезе постепенно и в мъжкия футбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Kris_men2000
А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Има нещо фалшиво.При 19 год.мачкаме,а при същите отбори в Ппл сме гола вода.
Има нещо гнило -в Левски.
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Има нещо фалшиво.При 19 год.мачкаме,а при същите отбори в Ппл сме гола вода.
За кое говориш - победата срещу Сърбия като гост ли?
Финягата щял да плати 3 милиона задължения към Виваком.
Kris_men2000 написа:А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.
Навлизането в мъжкия футбол става постепенно. Освен тичане, там е нужно психика, адаптиране с новите футболисти, които играят на друго ниво. Отговорността е различна. Твърдостта на игра е различна. Много неща са различни. Просто е нужно адаптация и нагласа, а не титуляр от първия мач. Все едно да вземеш дете от детската градина и да го направиш знаменосец в новото училище. Не става така, ако не се налага спешно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
realno написа:Kris_men2000 написа:А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.
Навлизането в мъжкия футбол става постепенно. Освен тичане, там е нужно психика, адаптиране с новите футболисти, които играят на друго ниво. Отговорността е различна. Твърдостта на игра е различна. Много неща са различни. Просто е нужно адаптация и нагласа, а не титуляр от първия мач. Все едно да вземеш дете от детската градина и да го направиш знаменосец в новото училище. Не става така, ако не се налага спешно.
Няма готова рецепта, но принционо пускаш го като титуляр в няколко мача е добре. Не в двайсет мача за по 4 минути в края, то докато влезе в мача и мача свършил. И после: "Не е готов". Кога го видя ве, мен. За три минути. Нали знаеш най-добрия начин за учене да плуваш. Пускат те още като малък и заплуваш. Понякога може и да не действа. Мен ме пуснаха така, ама бях вече по-голям - към 6. На дълбокото. Потънах. И повече не влязох във водата и все още не мога плувам. Така че истината е по средата, но определено не е 10 мача за по три минути в края.
metodito написа:realno написа:Kris_men2000 написа:А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.
Няма готова рецепта, но принционо пускаш го като титуляр в няколко мача е добре. Не в двайсет мача за по 4 минути в края, то докато влезе в мача и мача свършил. И после: "Не е готов". Кога го видя ве, мен. За три минути. Нали знаеш най-добрия начин за учене да плуваш. Пускат те още като малък и заплуваш. Понякога може и да не действа. Мен ме пуснаха така, ама бях вече по-голям - към 6. На дълбокото. Потънах. И повече не влязох във водата и все още не мога плувам. Така че истината е по средата, но определено не е 10 мача за по три минути в края.
В началото ще го пуснеш за 4, после 14, после за 24 и така ...Но ако му вземат страха и здравето в началото като титуляр пак ще е свършен и физически и психически.
- metodito
- Контакти:
Трябва да се нацели момента. Ето моят пример с плуването. Ако ме бяха пуснали по-рано кой знае, може би днес нямаше да предпочитам планината пред морето (като не мога да плувам за какво ми е морето?). Това, което например беше направено със Стаси е правилния начин. В неговия случай. Различни треньори продължиха налагането му, за да може да играе днес като титуляр по 90 минути. Това е много важно - да има подобни "стратегически" играчи, които са важни за бъдещето на клуба и да не се позволява на някой тренер щото му е скимнало да ги загърбва. Аз мисля, че Дидо, ако беше оставен по подобен начин и не беше преотстъпван, днес можеше да е по-добър, отколкото е в момента. Помниш ли как си паснаха с Кернер. Просто в "Левски", целите винаги са високи и се иска от теб да даваш 101% от себе си и другото е, има конкуренция в лицето на легионери. Поне доскоро беше така. Във Враца какви цели, каква конкуренция - да ме извиняват врачани. Много симпатичен клуб.
Преди Д.Иванов ,може би под въздействието на медиите ми беше симпатичен ,имах надежди.Като си спомня как кипърецът тръгна от тяхното поле,Иванов беше на 20 м.пред него,онзи го застигна и задмина с лекота,и вкара един от головете.Нашият бягаше като Тенекиеният човек от Оз.
Оттогава вече ми светна.Може би и гадните операции да са си казали своето.
Оттогава вече ми светна.Може би и гадните операции да са си казали своето.
САМО ЛЕВСКИ!