Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот realno » 09 сеп 2020 16:55

Ако е толкова добър както казват запознати, да му предложат поне договор с висока откупна цена, че да не си замине за без пари при Сикаджията от СлаБия. Няма лошо да играе при решени мачове за да навлезе постепенно и в мъжкия футбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 сеп 2020 17:23

А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 сеп 2020 21:40

Има нещо фалшиво.При 19 год.мачкаме,а при същите отбори в Ппл сме гола вода.
Има нещо гнило -в Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2020 06:58

vlong написа:Има нещо фалшиво.При 19 год.мачкаме,а при същите отбори в Ппл сме гола вода.
Има нещо гнило -в Левски.

За кое говориш - победата срещу Сърбия като гост ли?

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 10 сеп 2020 13:48

Финягата щял да плати 3 милиона задължения към Виваком.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 сеп 2020 13:55

Kris_men2000 написа:А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.

Навлизането в мъжкия футбол става постепенно. Освен тичане, там е нужно психика, адаптиране с новите футболисти, които играят на друго ниво. Отговорността е различна. Твърдостта на игра е различна. Много неща са различни. Просто е нужно адаптация и нагласа, а не титуляр от първия мач. Все едно да вземеш дете от детската градина и да го направиш знаменосец в новото училище. Не става така, ако не се налага спешно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2020 15:08

realno написа:
Kris_men2000 написа:А защо трябва да играе при решени мачове? То така няма да мръдне и.сантиметър в развитието си. Трябват му напекани мачове за да се мъчи по всякакъв начин да ги реши и да се бори до дупка за победа. Само по този начин ще си кали психика, характер и спортната злова. Така се става добър играч и лидер. А при решени мачове ще стане мекишар един от всички. Та няма жалене още от началото и в огъня. Или ще изгориш или ще светиш. Всичко зависи от него и чичо ти Гошо тренера.

Навлизането в мъжкия футбол става постепенно. Освен тичане, там е нужно психика, адаптиране с новите футболисти, които играят на друго ниво. Отговорността е различна. Твърдостта на игра е различна. Много неща са различни. Просто е нужно адаптация и нагласа, а не титуляр от първия мач. Все едно да вземеш дете от детската градина и да го направиш знаменосец в новото училище. Не става така, ако не се налага спешно.

Няма готова рецепта, но принционо пускаш го като титуляр в няколко мача е добре. Не в двайсет мача за по 4 минути в края, то докато влезе в мача и мача свършил. И после: "Не е готов". Кога го видя ве, мен. За три минути. Нали знаеш най-добрия начин за учене да плуваш. Пускат те още като малък и заплуваш. Понякога може и да не действа. Мен ме пуснаха така, ама бях вече по-голям - към 6. На дълбокото. Потънах. И повече не влязох във водата и все още не мога плувам. Така че истината е по средата, но определено не е 10 мача за по три минути в края.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 сеп 2020 17:35

metodito написа:
realno написа:

Няма готова рецепта, но принционо пускаш го като титуляр в няколко мача е добре. Не в двайсет мача за по 4 минути в края, то докато влезе в мача и мача свършил. И после: "Не е готов". Кога го видя ве, мен. За три минути. Нали знаеш най-добрия начин за учене да плуваш. Пускат те още като малък и заплуваш. Понякога може и да не действа. Мен ме пуснаха така, ама бях вече по-голям - към 6. На дълбокото. Потънах. И повече не влязох във водата и все още не мога плувам. Така че истината е по средата, но определено не е 10 мача за по три минути в края.

В началото ще го пуснеш за 4, после 14, после за 24 и така ...Но ако му вземат страха и здравето в началото като титуляр пак ще е свършен и физически и психически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2020 18:14

Трябва да се нацели момента. Ето моят пример с плуването. Ако ме бяха пуснали по-рано кой знае, може би днес нямаше да предпочитам планината пред морето (като не мога да плувам за какво ми е морето?). Това, което например беше направено със Стаси е правилния начин. В неговия случай. Различни треньори продължиха налагането му, за да може да играе днес като титуляр по 90 минути. Това е много важно - да има подобни "стратегически" играчи, които са важни за бъдещето на клуба и да не се позволява на някой тренер щото му е скимнало да ги загърбва. Аз мисля, че Дидо, ако беше оставен по подобен начин и не беше преотстъпван, днес можеше да е по-добър, отколкото е в момента. Помниш ли как си паснаха с Кернер. Просто в "Левски", целите винаги са високи и се иска от теб да даваш 101% от себе си и другото е, има конкуренция в лицето на легионери. Поне доскоро беше така. Във Враца какви цели, каква конкуренция - да ме извиняват врачани. Много симпатичен клуб.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 сеп 2020 19:44

Преди Д.Иванов ,може би под въздействието на медиите ми беше симпатичен ,имах надежди.Като си спомня как кипърецът тръгна от тяхното поле,Иванов беше на 20 м.пред него,онзи го застигна и задмина с лекота,и вкара един от головете.Нашият бягаше като Тенекиеният човек от Оз.
Оттогава вече ми светна.Може би и гадните операции да са си казали своето.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”