Batkoto написа:и за разлика от някои други легенди на клуба, Гонзо е мъжкар и съм сигурен, че няма да вие на умряло във Фейсбук при всяка грешна стъпка на Левски
Да видим дали е мъжкар...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Batkoto написа:и за разлика от някои други легенди на клуба, Гонзо е мъжкар и съм сигурен, че няма да вие на умряло във Фейсбук при всяка грешна стъпка на Левски
Синьо сърце написа:blue avalanche написа:Синьо сърце написа:Да, точно така го разбирай! Мъри се е доказал и няма да дойде, за да го унижат както Костов!
Ако ще!
Няма такива пинизи. Ще дойде с Иванков, Топчо, с Борето директор и той ще определя нещата.
blue avalanche написа:Иванков и Топчо нямат ДОРИ лиценз "УЕФА Б"!Какви,ТОЧНО,ще го играят на Герена?Носачи на конуси?"Координатори"?
modor написа:niki87 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=263309
Дано "левскарите" са доволни. Единственият човек в клуба, който наистина обича Левски, си заминава, употребен от тара и оплюван от "свои"
Ники, той ако имаше малко повече сиво вещество нямаше да я докара до тук.Да си тръгне поруган от всякъде
dimitar59 написа:Колкото до Мъри Стоилов - той е кръгла нула без Наско Сираков.Това е скромното ми мнение,а и фактите го потвърждават.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Синьо сърце написа:Batkoto написа:и за разлика от някои други легенди на клуба, Гонзо е мъжкар и съм сигурен, че няма да вие на умряло във Фейсбук при всяка грешна стъпка на Левски
Foreigner написа:Синьо сърце написа:Batkoto написа:и за разлика от някои други легенди на клуба, Гонзо е мъжкар и съм сигурен, че няма да вие на умряло във Фейсбук при всяка грешна стъпка на Левски
Не само е мъжкар, ами е и голям Левскар.
И ако не Костов, ами Пламен Илиев и Божката бяха напуснали Гонзо щеше да играе вратар в тези два мача.
Когато Батков закъса за пари Гонзо даде от собствените си за да закърпят положението, а когато при Сирака баталясахме поиска 2млн за нови играчи, от които 1,8 за трансферите и останалите за него.
Батков го държеше щото и двамата си правеха далаверите, ама като закъса отбора вместо Сираков да помогне на Батков той най-нахално си продължи с далаверите.
Големият разбирач - кой голям европейски отбор продава половината отбор и купува толкова нови в рамките на 1 месец?
Сираков е един интерестчия, който приема Левски за бащиния.
Stanislav_Ivanov написа: Къде отидоха тия 8 милиона от ШЛ ?
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Stanislav_Ivanov написа:А я помисли Батков или Сираков е продал половината отбор за 1 месец ?
blue avalanche написа:Stanislav_Ivanov написа:А я помисли Батков или Сираков е продал половината отбор за 1 месец ?
Ами,като са продали половината отбор "през главата" му,да беше напуснал!!!Що си натиксаше парцалките?Нали е "мъжкар"?Знае как да си събува гащите...
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 210 госта