Стига сте го дъвкали тоя пробит псевдо треньор с инициали ПХ.. Рано или късно ще му изплатим парите и дано се забие в най-дълбоката немска провинция и не чуем повече за него. И като резултати и като отношение - отврат.
На мен друго ми е странно. Защо в България е табу клубовете да оповестяват за какви пари са продали даден играч. Ето, сега чета, че Локо Плд продали Томашевич в Атромитос за ''трансферна сума'' ? Ама каква ? Всички тия недомлъвки и шушу мушу само подклаждат съмненията в далаверите, които се въртят в блатото наречено бг футбол. При нас същата работа. Не стига, че рядко продаваме футболист, а за сумите се мълчи. Тирето вчера също мълчат за парите за Малинов. И те били взели ''трансферна сума''.. Свинята ВЦ също пласира играчи в чужбина, но и там повечето случаи е тъмна Индия. Да не би да се разбере случайно какви пари е прибрал и как нищо не е вложил обратно..
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
На линияmetodito
- Контакти:
vlong написа:На мен лично изповедта на Тити ми хареса.Когато е поставен в нормална обстановка,с нормални събеседници и въпроси с и отговаря напълно адекватно.
Това е мое мнение.
Който не го харесва да се запита дали не е заради външните му белези-сълзи,хълцания,емоционалност ,прибързани приказки.Слухове за привързаност към други отбори и т.н.
Трябва да приемете ,че има и много по -различни хора от вас.
Сигурен съм ,че всичко го прави с добри намерения.Колко му се получава е друг въпрос.
Хубаво мнение. Положително. Във форума няма много такива напоследък. Лично аз не знам как е и каква е "истината", но е хубаво да има положителни мнения.
И само сумите на Левски са известни.
САМО ЛЕВСКИ!
-
На линияmetodito
- Контакти:
vvessel написа:ПК носи пълна отговорност за назначаването на Хубчев и вероятно има пръст в уволнението му. А въпреки камарата лъжи, които изрече, една от най-долните му манипулации беше, че видите ли горкия треньор работи про боно за клуба и не взима заплата от началото на годината. А наглеца Хубчев е стоял просто защото няма къде да отиде, освен това си чака и заплатката, която се оказа доста дебела. Май е взимал доста повече от оплютия Роси, който поне остави отбор. А тоя темерут 0сра каквото можа и сега чака в Германия да му кихнем. И двамата с ПК са такива долни боклуци, че трябва с декрет да им се забрани да стъпват на Герена. Не че ще го направят, но ако им мине през ум трябва да бъдат съблечени и оплюти, да не кажа нещо по-подходящо, което ми идва на ум.
Ако баш Хубси (и ПК) сложи кепенците на "Левски" ще е много извратено. Но едва ли. По-скоро Хубс ще пие една студен водичка или ще ги опрости.
Не знам верно ли е, че Хубсън искал да им опрости 6 заплати, те "НЕ". Ам, кат' не щете... Иначе, ПК да му плаща заплатите сега.
П.С. Иначе в случая, не виня Хубсън, че си търси правата. Баницата, баницата... Него го виня за други неща. Много.
[offtopic]Прав си донякъде за Роси.[/offtopic]
metodito написа:vvessel написа:ПК носи пълна отговорност за назначаването на Хубчев и вероятно има пръст в уволнението му. А въпреки камарата лъжи, които изрече, една от най-долните му манипулации беше, че видите ли горкия треньор работи про боно за клуба и не взима заплата от началото на годината. А наглеца Хубчев е стоял просто защото няма къде да отиде, освен това си чака и заплатката, която се оказа доста дебела. Май е взимал доста повече от оплютия Роси, който поне остави отбор. А тоя темерут 0сра каквото можа и сега чака в Германия да му кихнем. И двамата с ПК са такива долни боклуци, че трябва с декрет да им се забрани да стъпват на Герена. Не че ще го направят, но ако им мине през ум трябва да бъдат съблечени и оплюти, да не кажа нещо по-подходящо, което ми идва на ум.
Ако баш Хубси (и ПК) сложи кепенците на "Левски" ще е много извратено. Но едва ли. По-скоро Хубс ще пие една студен водичка или ще ги опрости.
Не знам верно ли е, че Хубсън искал да им опрости 6 заплати, те "НЕ". Ам, кат' не щете... Иначе, ПК да му плаща заплатите сега.
П.С. Иначе в случая, не виня Хубсън, че си търси правата. Баницата, баницата... Него го виня за други неща. Много.
[offtopic]Прав си донякъде за Роси.[/offtopic]
Това което чета е, че Хубчев си иска парите по договора. Пише се за 360 х. лв. С други думи, за година и половина. Което прави по 20 х. лв на месец, или 10 х. € по трънския курс. Ако това е повече от 50 х. лв, или 25 х. € по същия курс, които вземаше Роси, аз ще си скъсам дипломата. Или някой е бягал от часовете по математика. Аман от криви клавиатури. Впрочем, тук проблемът е само в задклавиатурното устройство. Темата умело се раздухва от заинтересовани лица и широката публика без да иска я прави шлагер. Хубчев може да бъде обвинен за много несполучливи решения. Трябва да си понесе отговорността за тях. Само че никой не му я търси. Предполатам, че с Пальо Лъжеца ще намерят някакво компромисно решение удовлетворяващо и двете страни. Наско е по-рязък пък и доколкото знам си има премного и достатъчно трудна работа за вършене. Само в пргеоворите да не се намеси клоуна.
-
На линияmetodito
- Контакти:
wilge написа:
Това което чета е, че Хубчев си иска парите по договора. Пише се за 360 х. лв. С други думи, за година и половина. Което прави по 20 х. лв на месец, или 10 х. € по трънския курс. Ако това е повече от 50 х. лв, или 25 х. € по същия курс, които вземаше Роси, аз ще си скъсам дипломата. Или някой е бягал от часовете по математика. Аман от криви клавиатури. Впрочем, тук проблемът е само в задклавиатурното устройство. Темата умело се раздухва от заинтересовани лица и широката публика без да иска я прави шлагер. Хубчев може да бъде обвинен за много несполучливи решения. Трябва да си понесе отговорността за тях. Само че никой не му я търси. Предполатам, че с Пальо Лъжеца ще намерят някакво компромисно решение удовлетворяващо и двете страни. Наско е по-рязък пък и доколкото знам си има премного и достатъчно трудна работа за вършене. Само в пргеоворите да не се намеси клоуна.
Договорът му е за две, не за 2.5 години. Повече от 10 000 ойро идва.
https://www.segabg.com/node/68918
За мен голямата грешка на първо място, която лично обвинявам Хубси е че въобще пое "Левски".
Представи си, че си мазач. Наемат те да измажеш един апартамент. Яка пара. Приятел те наема, знаете се отдавна, от хляба си му ял. Казва ти: "Искам го перфектно". Ама ти не си работил с такава мазилка - скъпа една такава. Ако вземеш, че се о*ереш, ще направиш голяма щета (в случая, некласирането за Европа най-малкото лишава "Левски" от милион лева) и то на приятел. А парите сигурни. И да се о$ереш, пак прибираш кинтите. Поемаш ли поръчката? Явно този пич има доста високо и доста погрешно самочувствие за себе си. Лично мен Хубси не ме разочарова. Затвърди ми мнението за него като специалист, което остана в мен след престоя му на начело на националния. Иначе, има нещо такова - че темата се тика така едно нарочно. Става дума за трудово законодателство и бизнес - нищо лично, както се казва. Това с емоциите, бил левскар, не знам какво... Много ми е интересно как би реагирал всеки на негово място от тези, които го критикуват за това, че си иска парите. Ама честно? Аз лично не съм виждал 350 000 накуп. Но - в случая със замазката, поне аз не бих поел риска да о$ера на тоя приятел апартамента. Щях да му кажа: "Сори, не съм работил с такава мазилка, викни, брат, някой, който си е играл с нея".
Последна промяна от metodito на 21 авг 2020 10:44, променено общо 3 пъти.
- LoveAndPeace
- Контакти:
След като "Охраната" сипе ла%на от 10 дни , сега и "Магазина" се включи към лакърдията.
Тъкмо водопада от простотия от бивши легенди поспре и се почне от бивши фенове.
-
На линияmetodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:След като "Охраната" сипе ла%на от 10 дни , сега и "Магазина" се включи към лакърдията.
По принцип съм доста наивен, но никога не съм се лъгал в човек толкова, колкото се подлъгах в ПК! И аз смятах, че образован и ерудиран човек, като него би бил перфектен за клуба, но уви тепърва ще му сърбаме попарата."
За съжаление, българите сме си леко от село и като видим човек с очила, почваме да говорим на "вие". След ПК наистина потоп.
metodito написа:wilge написа:
Договорът му е за две, не за 2.5 години. Повече от 10 000 ойро идва.
https://www.segabg.com/node/68918
За мен голямата грешка на първо място, която лично обвинявам Хубси е че въобще пое "Левски".
Представи си, че си мазач. Наемат те да измажеш един апартамент. Яка пара. Приятел те наема, знаете се отдавна, от хляба си му ял. Казва ти: "Искам го перфектно". Ама ти не си работил с такава мазилка - скъпа една такава. Ако вземеш, че се о*ереш, ще направиш голяма щета (в случая, некласирането за Европа най-малкото лишава "Левски" от милион лева) и то на приятел. А парите сигурни. И да се о$ереш, пак прибираш кинтите. Поемаш ли поръчката? Явно този пич има доста високо и доста погрешно самочувствие за себе си. Лично мен Хубси не ме разочарова. Затвърди ми мнението за него като специалист, което остана в мен след престоя му на начело на националния. Иначе, има нещо такова - че темата се тика така едно нарочно. Става дума за трудово законодателство и бизнес - нищо лично, както се казва. Това с емоциите, бил левскар, не знам какво... Много ми е интересно как би реагирал всеки на негово място от тези, които го критикуват за това, че си иска парите. Ама честно? Аз лично не съм виждал 350 000 накуп. Но - в случая със замазката, поне аз не бих поел риска да о$ера на тоя приятел апартамента. Щях да му кажа: "Сори, не съм работил с такава мазилка, викни, брат, някой, който си е играл с нея".
ПХ има претенции за неизплатени заплати от януари 2020 година до юни 2021 година. Това прави 18 месеца. Сега малко аритметика: 360 000 лв : 18 месеца = 20 000 лв. месечно.
- modor
- Контакти:
Мутренските прийоми отново витаят над Герена.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.