Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот modor » 04 апр 2012 19:59

tevez написа:Станимир Стоилов: Поканиха ме - Батков решава

"Левски ме покани да поема отбора, но решаващата дума по този въпрос има Тодор Батков", заяви Станимир Стоилов пред ***.eu. Любимецът на Сектор "Б" подчерта, че е поставил своите, изцяло спортно-технически, изисквания към синьото ръководство и очаква отговор.

Както ***.eu вече ви съобщи, изпълнителният директор Иво Тонев, Стоилов и Георги Иванов проведоха разговор по-рано днес, на който са били обсъдени вариантите, при които Мъри ще поеме синия клуб. Запознати са категорични, че най-успешният български треньор за 21-и век е склонен да се върне в Левски само, ако Тодор Батков гарантира, че ще се съобрази с поставените условия. Мъри настоява за радикални промени, включващи въвеждането на нов модел на работа в клуба, като промените засягат не само мъжкия отбор, а и детско-юношеската школа.

Стоилов държи и да сформира екип от доказани левскари като бившите капитани на Левски Елин Топузаков, Димитър Иванков и др.
Очакванията са утре да стане ясно кой ще наследи Георги Иванов. Че Гонзо няма да е начело на тима свидетелства и фактът, че Иванов не води днешната тренировка на отбора.

Е това го слушахме вече......После да няма пак.....Ама Мъри и условия ли има :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 04 апр 2012 20:12

Щом Батков "решава" най-логично ми изглежда утре цялото ръководство да засвидетелства подкрепа в българския Гуардиола-Гонзо :lol: :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 апр 2012 20:27

Вие представяте ли си, Батков да не се съгласи? :)
Тогава нали знаете, какво ще му чуят ушите и как ще се превърне във втория Христолов за феновете на Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 апр 2012 20:34

Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 апр 2012 20:38

еми ай честито значи, дано се върне Мъри - бащата на правилния футбол, човека със сините приказки, продължаваме да мичтаем :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 20:38

Започна да ми писва от кандърмите със Стоилов!
Сигурно Моуриньо не са го кандърдисвали толкова,за да поеме Реал!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 апр 2012 20:42

да де, ама Моуриньо не е закарал нито един отбор до четвърфинал в УЕФА ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 апр 2012 20:48

Мъри: Нямам нищо против Гонзо, но при такива резултати сам трябва да си тръгне

Спряганият за старши треньор на Левски Станимир Стоилов заяви специално за ***.eu, че няма никакво лично отношение против Георги Иванов. Според Мъри обаче е нормално след толкова слаби резултати и безлична игра Гонзо да поеме своята отговорност и сам да си тръгне от синия клуб.

"Аз лично нямам нищо против Георги Иванов. Той беше голям футболист и ще остане в историята на клуба. Като ръководител обаче записа поредица от загуби и е нормално да поеме отговорността. Във всички големи клубове по света е така", каза Стоилов, който изведе Левски до последния дубъл в синята история преди 5 години.

"Аз съм принципен човек и искам само най-доброто за Левски. Изразил съм своите възгледи и визия за бъдещето на клуба, като решението дали ще се завърна на "Герена" е на собственика Тодор Батков", добави любимецът на синята публика.
Сподели във Facebook

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 апр 2012 21:06

blue avalanche написа:Започна да ми писва от кандърмите със Стоилов!
Сигурно Моуриньо не са го кандърдисвали толкова,за да поеме Реал!!!

Ами ние имаме нужда от него, Батков го подиграваше с рязаните пръсти! Той да не е кенеф някакъв или глупак? Или не е видял какво се случи с Костов преди 10 дни насред Герена? Ще поставя условия и още как! Макар че е наясно, че песента на Батков е изпята вече в Левски! Много трябва да се преценява в момента и да се обмисля, взема се генерално решение за години напред! Неслучайно разговорите са Тонев-Мъри, замисли се над това. А, в някои медии се появи словосъчетанието" новите собственици", за пръв път. Или някой оттук е изпял някъде, или...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 апр 2012 21:18

Добър вечер, шампиони :)
Ама вие продължавате със заблудите, кви нови собственици ви гонят, просто тариката Тара си постла да харчи чужди пари-втб, мтел, реклама, приходи от билети, тв и уефа! Някой шушнал нещо и глей кво става, смехории. Тара ще е в Левски поне една година след парл. избори, а ако остане Бойко ще остане поне още четири. Иначе, мечтите и лъжите са безплатни ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”