Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
Това отдавна се знае

ЕМИЛ написа:LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
Това отдавна се знае
Май някой още не са го осъзнали.
на Веско най-доброто му качество е борбеност и май само това.Ляв бек имахме преди 2год -Лусио.
LEVSKI_FOREVER
LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
не аз не разбрах... ти как ще го докажеш?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
NIKSANA написа:LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
Ами като съм ходил на тренировки на отбора съм виждал как Гонзо води тренировките, а Ясен си седи отстрани.Ти чувал ли си някога Спортен директор да води тренировки ?
- milen.hristov
- Контакти:
LaRgO написа:ЕМИЛ написа:LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
Това отдавна се знае
Май някой още не са го осъзнали.
Просто необяснимо за мен сляпо вярват на ГИ
- blue avalanche
- Контакти:
LaRgO написа:NIKSANA написа:LaRgO написа:Вие не разбрахте ли,че Гонзо е треньорът, не Ясен ?
Ами като съм ходил на тренировки на отбора съм виждал как Гонзо води тренировките, а Ясен си седи отстрани.Ти чувал ли си някога Спортен директор да води тренировки ?
Г.Иванов е помощник-треньор.Или се лъжа?
Дали Фергюсън лично подрежда играчите в квадрати или си има човек за това?
blue avalanche написа:Г.Иванов е помощник-треньор.Или се лъжа?
Г.Иванов се води Спортен директор, а не помощник-треньор.Така,че пак питам някой да е виждал или чувал Спортен директор да води тренировки ?
А Фъргюсън може да не води тренировките, но той дава указания на помощниците си как да водят тренировките.
Ясен Петров не дава указания на Гонзо да води тренировки, Гонзо сам си ги дава указанията.
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:LaRgO написа:NIKSANA написа:не аз не разбрах... ти как ще го докажеш?
Г.Иванов е помощник-треньор.Или се лъжа?
Ако е решил да бъде помощник да бъде,няма лошо.Но тогава да не се прави на началник,защото тогава е подчинен на Ясен.Просто да реши какво иска,не може и ку.. в гъза и душата в рая(извинете ме за грубия език).Не е сериозно да бъде едновременно подчинен и началник на Ясен Петров.Получава се един вид конфликт на интереси