honda написа:Aronaks написа:vlong написа:Хондата ви го написа преди десет дена -Дошли богатите евреи ,ама отсреща родолюбци патриоти платени биячи на журналисти развявали нацистки знамена и те взели ,че си тръгнали.
Хуъуей щяха да идват ,ама видяли по трибуните 300 човека и се отказали.
Богатите българи си купуват последни модели Ламбо и Ролс и ги трупат по гаражите.
Никой се не види,някакви партньори семки,пици една мин.вода,чипс и един хотел.
Изобилие
Значи Хондата може да си говори каквото иска. Аз също мога да кажа, че съм близък с няколко собственика на отбори в нашата скапана лига, че съм близък до този и онзи. Мога да кажа и, че никакви евреи не са идвали. Също мога да кажа, че Мажоритаря е виновен за страшно много пропаднали сделки с възможни спонсори, защото Палмите го държат на каишка.
Айде стига глупости. Тук все някой има вътрешна информация и много добре знае нещата, ама всичко е с недомлъвки.
Не искам да се самоизтъквам , но съм един от най-старите във форума и си имам своето мнение и своите източници на информация. Аз не претендирам ,че имам монопол на истината. но ще посоча някои неща ,които съм написал в настоящия форум първи и преди да станат публично известни.
- първи написах ,че бизнесмени близки до ББ , се навъртат около Левски и се опитват да поставят клуба под контрол - през 2009г.
- аз съм първия човек в настоящия форум ,който спомена името Кирил Домусчиев и написа какво ще се случи след неговото влизане в българския футбол. когато го написах някои колеги ме посъветваха да си сменя дрогата.
- в началото на сезон 2009/10 ЦСКА започнаха с 6-7 победи( в това число и над нас) , в този момент посъветвах един колега да заложи за шампионска титла на Литекс, пак ме съветвах меко казано да се прегледам - ами познах.
- написах в настоящия форум ,че захарния бизнес на Гриша Ганчев ще бъде "ударен" - 6 месеца преди удара да стане факт
- аз съм първия човек в настоящия форум ,който написа ,че "Газпром" ще става спонсор на Левски ( не се осъществи по независещи от нас причини) , в онзи момент информацията беше,че "Газпром" ще става спонсор на ЦСКА
- Две седмици преди катастрофата с КТБ на лс посъветвах колега от форума да си изтегли средствата от там. Предполагам се досещаш ,че не бяха много хората ,които знаеха какво се случва.
- аз съм първия човек в настоящия форум ,който посочи ,кои са тези които Иво Тонев нарече "Хората"
- през 2014г написах кой ще бъде следващият генерален спонсор и собственик на Левски - това стана факт през 2016г
- аз съм първия човек в настоящия форум ,който написа ,че ЦСКА-София няма да бъде допуснат до ЕКТ през сезон 2017/18
ако искаш може да ти покажа и още много други примери ,които съм писал неща във форума, преди да се случат , или преди да добият публичност.
Може ли да посочиш кои са тези провалени сделки с възможни спонсори заради Мажоритаря? - имаш представа какви глупости пишеш? Не са толкова много компаниите в България,които реално могат да отделят суми от 1 млн евро нагоре на година за спонсорство. Ако изключим хазартните компании , колко други спонсора има на българския пазар? В България реално няма много успешни бизнеси - ако изключим хазартните компании, IT, банките , минодобивните компании, хипермаркетите и компаниите занимаващи се с обществени поръчки друго няма.
Предполагам на всеки му е ясно ,че ако примерно някой богат човек ,заяви: "искам да стана собственик на Левски , осигурявам по 15 млн лв на година" , то Сирака най-вероятно няма да остане и 24 часа . Само проблема е ,че такъв човек няма , а ако има то той не иска Левски , а нещо нямащо нищо общо с футбола.