Ние принципно знаем къде НЕ искаме да отидем, макар че сме се запътили натам баш. Все пак се направиха постъпки в тази посока - отлагане на едни задължения, слагане на праг на заплатите (макар че на обикновения човек, праг от 10 000 му звучи като подигравка). Това, което трябва да се направи е да се продадат спешно Роби и Стаси. Важни, основни, ножът е в кокала и го пробива. Мисля, че е рано за Стас да излиза, но няма време. Относно Гошо Тодоров, май на всички е ясно, че човекът не получава увеличение на заплатата си за това, че е тренер на мъжете (ако въобще е получавал заплата), така че тук няколко човека ще продължим да си мрънкаме, но поне аз съм наясно, че това е положението с треньора.
Какво е можело да се направи, какво не се направи - минала история. Но, че ще опраскат Васко Зара се знаеше от есента. За пландемията от декември-януари.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Сега случайно мернах резервният екип на Ливърпул.Според мен е по-скапан от екипа на Левски.Най-обикновен ,нищо ,че е Найк.
САМО ЛЕВСКИ!
Фланелката е с качество от Илиянци. Срам и позор, такъв парцал не бях виждал досега. Мигача, ревача - Тити Папазов да се омита!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:А някой знае ли защо на първо място е решено да не се продължава с Найк, а с Макрон?
Доколкото четох някъде е хрумка на тогавашното ръководство. Договорът е прекратен защото Найк не били сложили някакъв холограмен стикер, който обаче е било задължение на Левски да им даде

Първо имахме договор със Спорт депот, а не с найк.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Мисля да си взема черната,но искам да я видя на живо
https://fanshop.levski.bg/product/vtori ... p-20202021

https://fanshop.levski.bg/product/vtori ... p-20202021
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:А някой знае ли защо на първо място е решено да не се продължава с Найк, а с Макрон?
Доколкото четох някъде е хрумка на тогавашното ръководство. Договорът е прекратен защото Найк не били сложили някакъв холограмен стикер, който обаче е било задължение на Левски да им даде
Интересно ми беше това отклоняване на вниманието за подмяната на Макрон с Хома, докато никой не говори за смяната на Найк с Макрон. Още повече, че става дума за години наред партньорство.
Групата на „Левски“ за мача с „Арда“
Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Костадин Илиев, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Иванов и Найджъл Робърта.
Николай Михайлов, Николай Кръстев, Ивайло Найденов, Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Костадин Илиев, Матео Стаматов, Илия Юруков, Стайн Спиерингс, Паулиньо, Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Станислав Иванов и Найджъл Робърта.
Продължаваме да нямаме план.
Какво чака Сираков???
Какво чака Сираков???
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Чака да продаде някой играч,ама нещо не става