Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот rebelheartous » 12 авг 2020 12:20

Kotooshu написа:Изображение

Валерката ;)
:lol: :lol: :lol:

На жена му на Тити ѝ е прилошало да вижда това. :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 авг 2020 12:45

Kotooshu написа:Изображение

Валерката ;)
:lol: :lol: :lol:

Гледам наш ревльо е особено притеснен от играта и резултата и гаси мъката в сладки приказки...
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 авг 2020 13:04

vlong написа:Явно недоволните от артикулите са се събрали само тук.
Това са просто дрешки ,артикули,защо трябва да са модерни ,да ви харесват абсолютно?Нали главната цел е да помогнете на отбора?Това трябва да ви е удовлетворението.
И хайде някой испаноговорящ да каже как се произнася тази фирма-Х ли е,Ж,Й?

Като си взимам тениска на Юве, не си помагам на отбора, щото е закъсал финансово, а си взимам лично за мое удоволствие.
Тази година мисля да си взема и двете и няма да дам по малко от 400 лв. за двете, ама качеството е съвсем различно.
Да ме извиняват, ама тая дрисня към, която са прикачили свещената буква не струва. Не струва, защото са избрали една тениска, която явно е налична в склад, залепили са едно Л и си мислят, че ние баламите ще даряваме. Да, ама не. Аз искам качество. Като не ми харесва няма да си взема. Като искам да даря пускам 50 лв. в ХелпКармата и така.
Много се надявам да не орезилят и мембършипа брутално, щото ще е жалко.
Давам пример отново с Юве. За 170 евро получаваш автентично горнище на Адидас(с което излиза отбора преди мача) приоритет при купуването на билети, дискаунт във феншопа, музея, както и картичка с автограф на Киелини. Това е премиум пакета.

Много се надявам нашите умни глави да ги измислят рационално пакетите и да включат нещо за нас феновете. Направи ли се като хората съм сигурен, че ще донесе адски много приходи за отбора.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2020 13:10

bilyaletdinov написа:
vlong написа:Явно недоволните от артикулите са се събрали само тук.
Това са просто дрешки ,артикули,защо трябва да са модерни ,да ви харесват абсолютно?Нали главната цел е да помогнете на отбора?Това трябва да ви е удовлетворението.
И хайде някой испаноговорящ да каже как се произнася тази фирма-Х ли е,Ж,Й?

Като си взимам тениска на Юве, не си помагам на отбора, щото е закъсал финансово, а си взимам лично за мое удоволствие.
Тази година мисля да си взема и двете и няма да дам по малко от 400 лв. за двете, ама качеството е съвсем различно.
Да ме извиняват, ама тая дрисня към, която са прикачили свещената буква не струва. Не струва, защото са избрали една тениска, която явно е налична в склад, залепили са едно Л и си мислят, че ние баламите ще даряваме. Да, ама не. Аз искам качество. Като не ми харесва няма да си взема. Като искам да даря пускам 50 лв. в ХелпКармата и така.
Много се надявам да не орезилят и мембършипа брутално, щото ще е жалко.
Давам пример отново с Юве. За 170 евро получаваш автентично горнище на Адидас(с което излиза отбора преди мача) приоритет при купуването на билети, дискаунт във феншопа, музея, както и картичка с автограф на Киелини. Това е премиум пакета.

Много се надявам нашите умни глави да ги измислят рационално пакетите и да включат нещо за нас феновете. Направи ли се като хората съм сигурен, че ще донесе адски много приходи за отбора.

Така е. От години го говоря. И не е нужно да откриваш топлата вода. Да бяха пратили някой да обиколи сериозните отбори и да види техните практики. Да, ама не. Тук моделът Бащица е залегнал дълбоко в душите на футболната общност, а като се види дебелия край започва рев за пари от телевизионните права. Да си напънеш задника да взаимстваш другите практики от големите и не чак толкова големите обаче няма никой.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2020 13:14

vlong написа:Отстрани да се пише за отговорността е много лесно.
Тук е видно ,за едни нови екипи се изляха тонове клавиатура,а за оптимален състав ,на кой да угодиш?Моето мнение е,че ако не беше тъпия автогол,мача си беше хикс.Ако се беше случило за мен щеше да е задоволително.
Хора ,ние все още сме заплашени от фалит.Забравете за момент миналото,много клубове са имали тежки моменти-Реали,Ливърпули,Челсита,Борусии.Сега явно е нашият ред,да се запазим Левски,пък другото е суха статистика.Колелото на живота се върти,веднъж си отгоре,после долу.Дерзайте,Левскари,и дайте някой лев.Само Левски!

Продадохме Горнаката за 150 хил. евро. Толкова бяха потрошени за неустойки по прекратяване на договора за спортна екипировка с Найк, а след това с Макрон. И викаш да не се говори за отговорност?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 авг 2020 14:07

Затова говоря. Нека не откриват топлата вода. Да вземат част от добрите практики на чуждестранните клубове и да ги съобразят с нашата реалност и ще се получат нещата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 авг 2020 14:11

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:Славчев пак се счупи. :evil:
От както е дошъл този само взема заплати и заема бройка. Нищо друго. "Казираги в Челси". Втори сезон!

Е и два гола отбеляза все пак.

Идален начин да се лекуваш без пари. Тези които се го привлекли на доверие би трябвало сега да платят лечението му.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2020 14:16

Дъъъълги години на собственици и ръководства на ВСИЧКИ ФК в България(ВКЛЮЧИТЕЛНО ПФК Левски и г-н Наско Сираков) им беше през оная работа за феновете. Приходите от билети и артикули бяха най-малкото перо в бюджета. Всички смятаха, че това ще продължава вечно.
И сега, когато "моделът" при нас рухна, се оказаха като патки в кълчища. Шматароци... И не знаят какво да правят. Освен да реват и да се молят на феновете да наливат пари.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 12 авг 2020 14:34

blue avalanche написа:Дъъъълги години на собственици и ръководства на ВСИЧКИ ФК в България(ВКЛЮЧИТЕЛНО ПФК Левски и г-н Наско Сираков) им беше през оная работа за феновете. Приходите от билети и артикули бяха най-малкото перо в бюджета. Всички смятаха, че това ще продължава вечно.
И сега, когато "моделът" при нас рухна, се оказаха като патки в кълчища. Шматароци... И не знаят какво да правят. Освен да реват и да се молят на феновете да наливат пари.

И не само феновете. Тити нали молеше играчите да не си искат заплатите и по този начин да останат в историята на клуба като спасители.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 авг 2020 14:56

Т.Русев се чуди къде се скъсала връзката между ръководството/собствениците и феновете. Защо феновете спряли да наливат в "бездънната каца".
"Назначаването" за акционер на омразната, задкулисна и аморална фигура на К.Папазов беше ритуално самоубийство. И още някои други стъпки след това...

Върни се в “Левски”