Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Сигурен бях, че влеза ли във форума ще видя рев по екипите
ми, не са пък толкова лоши. Малко по-различни са. Този нюанс на синьото ми харесва повече от тъмното. Леко странен ми е камуфлажният елемент, но въпреки това става. Мисля да си взема един и да подаря също така

110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:Сигурен бях, че влеза ли във форума ще видя рев по екипитеми, не са пък толкова лоши. Малко по-различни са. Този нюанс на синьото ми харесва повече от тъмното. Леко странен ми е камуфлажният елемент, но въпреки това става. Мисля да си взема един и да подаря също така
не са пък толкова лоши
А колко са лоши?

Като един леко загорял боб, който все още става за ядене?
Тия екипи ми напомнят за онзи сезон, в който Виваком ни станаха спонсор. Пак бяхме с Хома и пак първата партида беше без никакви реклами на фланелките. Моята бяла такава още си седи в гардероба нещампована, утре мисля да й докарам и една синя или черна - за другарче в голотата. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

blue avalanche написа:groti написа:Сигурен бях, че влеза ли във форума ще видя рев по екипитеми, не са пък толкова лоши. Малко по-различни са. Този нюанс на синьото ми харесва повече от тъмното. Леко странен ми е камуфлажният елемент, но въпреки това става. Мисля да си взема един и да подаря също така
не са пък толкова лоши
А колко са лоши?![]()
Като един леко загорял боб, който все още става за ядене?
Стига бе.. Лично на мен са ми по-симпатични от поне 1/3 от последните 10-15 години. Даже може да влизат в първата половина. Not great, not terrible

110 години любов!
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:metodito написа:При 0-0 с Роси на Герена ги счупихме. Неотсъдени два червени картона и дузпа. Единият червен картон в 15-тата минута.
3-2 с Гонзо.
При Петрович, когато не им дадохме ръка.При 0-0 с Роси на Герена ги счупихме.
5-УДАРИ КЪМ ВРАТАТА-9
3-ВЪВ ВРАТАТА-6
4-КОРНЕРИ-10
Толкоз по въпроса за "счупването".
3-2 не е като 3-1. Цяло полувреме с човек повече не можахме да вкараме гол. Даже ни вкараха един.При Петрович, когато не им дадохме ръка.
Това звучи много смешно, при положение, че Петрович има 1(ЕДИН) мач срещу Лудогорец.
Цитирай си флашскора, не пречиш. Там обаче няма да прочетеш как сме играли.
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Какво му е на екипа? Най-важна е материята. Външния дизайн е важен, да, за нас.
Ами,веднъж имахме три греди срещу Лудогорец,с Джиджибиджи,ама накрая пак паднахме.Друг мач пък в Разград,един гол в 5 мин,и после докрая стискахме,ама устискахме.
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
На мен ми харесват екипите.
-
- Контакти:
Не съм привърженик на Левски,но уважавам клуба,израснал съм в квартал Х.Димитър и съм приятел с Е.Спасов и Ивков.
Наскоро прочетох,че ръководството благодари на Батков/дарил няколко десетки хиляди лв/,на Тонев-той малко повече,на група адвокати -и те дарили.Спас Русев-доста повече опростил.Ако правилно си спомням,всички те бяха собственици на клуба,който в момента дължи няколко десетки милиона.Излиза,че не те ,а феновете са направили тези дългове,след като те дават за спасението
Наскоро прочетох,че ръководството благодари на Батков/дарил няколко десетки хиляди лв/,на Тонев-той малко повече,на група адвокати -и те дарили.Спас Русев-доста повече опростил.Ако правилно си спомням,всички те бяха собственици на клуба,който в момента дължи няколко десетки милиона.Излиза,че не те ,а феновете са направили тези дългове,след като те дават за спасението
Лумпени чао, чао, чао,
Най-после в Левски да има ръководство, което не се притеснява да разкара от охранителната дейност хората донесли милиони лева глоби на отбора - голяма част от тях умишлени и купища свинщини срещу отбора. И не се връзвайте на опорките и лъжите им, че Делта гард ще охраняват вече мачовете. Няма нищо вярно в това. Въпреки, че няма абсолютно никакво значение кой ще е, важното е да си изпълнява професионално задълженията. Така поне и клуба ще може да контролира бройката на стюардите, а не като при софия запад на мач с 3000 човека, онея слагат 40 стюарда и пишат до клуба, че са 100, и клуба им плаща за тази бройка. А ако от клуба го направят на въпрос, от софия запад им отговарят ''не подлежи на коментар''. И бъдете сигурни, че махането им няма да бъде простено на ръководството. От тук нататък ще изкарат опорки с още по големи лъжи, внушения и интриги срещу клуба. Бъдете сигурни също, че ще има и практически действия срещу клуба с разни лумпенщини, които да носят глоби за да им отмъщават и да показват, че без тях не могат да се справят. Така ''обичат'' те Левски. Както и техния човек Васил Колев каза в откровен разговор - за нкпсз на първо място е личния интерес и после всичко останало...
Към моментната ситуация, Joma беше една идея по изгоден вариант за Левски, но тва като цяло са дреболии...
https://www.facebook.com/SiniaPrikazka
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
petko.h.markov написа:Не съм привърженик на Левски,но уважавам клуба,израснал съм в квартал Х.Димитър и съм приятел с Е.Спасов и Ивков.
Moже ли да споделиш и някоя официална препратка към благодарствените слова на ръководството ни към въпросните? Да, правилно си спомняш - бяха наши собственици.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс