Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2012 15:30

blue avalanche написа:И какъв,точно,е стилът на игра при Стоилов?"Правилният футбол"?Милиев :arrow: Иванов :arrow: Милиев :arrow: Иванов?

С този футбол, правехме каквото си искаме срещу отбори, срещу които принципно е немислимо в настоящият век, български отбор дори да загуби почетно.
С този футбол, на моменти отбори като Шалке, Удинезе и Вердер ако щеш ( преди грешката на Ники ) ... изглеждаха смешни срещу нас !
При това И като гости им показвахме среден пръст ...

Хич не ме интересува, какво стана после !
Това после, беше предизвикано изкуствено !
Най-малка вина имаше Мъри за ситуацията след ( а и преди ) Тампере.
Онзи отбор играеше свръх футбол за българските стандарти ( 100-на гола в първенството, на пук на твърдението, че само сме разкарвали топката безцелно ... :lol: ) .. А някои от тогавашните ни играчи, въобще не са по-добри от някои, от настоящите !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 15:39

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:И какъв,точно,е стилът на игра при Стоилов?"Правилният футбол"?Милиев :arrow: Иванов :arrow: Милиев :arrow: Иванов?

С този футбол, правехме каквото си искаме срещу отбори, срещу които принципно е немислимо в настоящият век, български отбор дори да загуби почетно.
С този футбол, на моменти отбори като Шалке, Удинезе и Вердер ако щеш ( преди грешката на Ники ) ... изглеждаха смешни срещу нас !
При това И като гости им показвахме среден пръст ...

Хич не ме интересува, какво стана после !
Това после, беше предизвикано изкуствено !
Най-малка вина имаше Мъри за ситуацията след ( а и преди ) Тампере.
Онзи отбор играеше свръх футбол за българските стандарти ( 100-на гола в първенството, на пук на твърдението, че само сме разкарвали топката безцелно ... :lol: ) .. А някои от тогавашните ни играчи, въобще не са по-добри от някои, от настоящите !!

Поправи ме ако греша,ама как с този футбол сме направили "смешни" Вердер,при положение,че не можахме да им вкараме гол?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 апр 2012 15:43

MuFc1878 написа:До колкото съм запознат с идеята наречена "Левски", клуба не е ясла за треньори, които да експериментират за по 3-4 месеца и да се назначава треньор след треньор.... Аз ли бъркам някъде :(

E това си го говорехме и преди назначаването на Мъри, че и на Кокала, ама каква стана тя?

Иначе съм съгласен, че който и да бъде назначен, трябва да бъде оставен да работи поне до края на следващия сезон, освен ако нещата не са прекалено трагични, разбира се. Ама то по-трагични от сега няма как да са.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 15:44

rhaegar написа:
MuFc1878 написа:До колкото съм запознат с идеята наречена "Левски", клуба не е ясла за треньори, които да експериментират за по 3-4 месеца и да се назначава треньор след треньор.... Аз ли бъркам някъде :(

E това си го говорехме и преди назначаването на Мъри, че и на Кокала, ама каква стана тя?

Иначе съм съгласен, че който и да бъде назначен, трябва да бъде оставен да работи поне до края на следващия сезон, освен ако нещата не са прекалено трагични, разбира се. Ама то по-трагични от сега няма как да са.

Има,има...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 апр 2012 15:46

blue avalanche написа:
rhaegar написа:

Има,има...

Ае може и да има, ама се моля да не се стига чак до там. Ама виж, ако Гонзо остане, ще се борим за влизане в шестицата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2012 15:52

blue avalanche написа:Поправи ме ако греша,ама как с този футбол сме направили "смешни" Вердер,при положение,че не можахме да им вкараме гол?

Писал съм -
THE G.A.M.E написа:на моменти

Не казвам, че сме ги мачкали цял мач ...

Все пак, за да може да се вкара и да се вземе нещо от отбори като Вердер, Барса и Челси, освен хубав стил, тактика и физ. сили, ти трябват и доста добри играчи.

Така стоя нещата ... "Мъри" изстиска всичко от онзи отбор и играчи.
Неможеше да се направи нещо повече ...
Все пак, и Моуриньо + Гуардиола да са треньори на Сливен, мислиш ли че има шанс с настоящите играчи за титла на България ? :lol:

За това става въпрос ...
А в момента Левски има играчи ( не всичките са с много добри качества, ама са достатъчна бройка ) ... Които при правилно подреждане и зададени задачи, с лекота биха могли да се вземат всички мачове до края.
Че и с разлика ...
За целта трябва треньор, който да може да изстиска всичките положителни качества на тези, които ги имат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 04 апр 2012 16:23

За целта трябва треньор, който да може да изстиска всичките положителни качества на тези, които ги имат ! Много точно казано :!: Тогава Левски играеше футбол,това че загубихме от Челси,Барса и Вердер(на този мач бях в Германия)нищо не значи,тогава тези отбори бяха шампиони в страните си,а Барса беше европейски шампион!!!А защо досега не съм видял друг БГ отбор в Шампионската лига????

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2012 17:27

На 90% Стоилов ще ви е новият/стар треньор, тук дилемата е с Иванов какво ще се случи.
Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 апр 2012 17:33

Станимир Стоилов е имал среща с ръководителите в Левски Иво Тонев и Георги Иванов днес, научи Гонг от свои добре информиран източник. Разговорът на шест очи е продължил дълго, и е приключил някъде около 16.30 часа.

Довечера се очаква собственикът на Левски Тодор Батков да бъде запознат с всички детайли, и вероятно ще се вземе окончателно решение.

Към момента Георги Иванов-Гонзо продължава да е спортен директор и старши треньор.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2012 17:37

Според галфоните, Гонзо е аут от Левски
Изображение

Върни се в “Левски”