blue avalanche написа:turbogena написа:tonito написа:Искам да ви попитам само как ще реагирате, ако Мъри бъде назначен в 4-тък за тренер,но отбора продължи да играе по същия безобразен начин.
При едно идване на Мъри поне може да видим някой и друг юноша в отбора до края на сезона. Отделно лека полека ще започне да изгражда някакъв стил на игра. Няма какво да се залъгваме - Мъри е треньор на който му трябва време да си развие идеите. За мен лично беше наслада да гледам играта по негово време. Вярно ,че изпълнителите бяха други и по-качествени ,но все си мисля ,че и в сегашният отбор имаме някои добри играчи ,които при нормален треньор могат да заиграят добре

И какъв,точно,е стилът на игра при Стоилов?"Правилният футбол"?Милиев

Иванов

Милиев

Иванов?
А какъв е стилът на Гонзалес? Ръгай ,бутай ,пък каквото стане...
Говоря за Мъри ,защото явно той е номер 1 в списъка за треньор на Левски в момента. Аз не съм от най-големите фенове на Мъри ,но не можем да отречем ,че отбора играеше добре при него. Имаше някаква мисъл в играта. За мене има някаква прилика между него и Ники Костов. Още ме е яд ,че не се даде шанс на човека. Както и да е ,ще видим какво ще стане.
Иначе моят фаворит за треньор на Левски е Димитър Димитров - Херо