Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 12:40

THE G.A.M.E написа:Абе наложително е да ни поеме човек, който ще може да работи с настоящата селекция.
Играчите са селектирани за по-специфичен стил на игра.
Такъв, какъвто нито Илиан, нито "Херо" практикуват !

Време е да се спре с експериметите през този сезон !
Да цанят Стоилов до лятото, ще видим, какво ще направи в останалите 8 мача ... И евентуално, ако се окаже магьосник, дават му тима за следващите три години и толкова !

И как ще стане това без да се върне Сираков?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 апр 2012 13:02

rhaegar написа:И по-добре според мен. Аз бих предпочел някой измежду Илиян Илиев или Илия Груев. Въпросът е, кой от двамата е луд да дойде.

Защо пък Груев?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 13:18

turbogena написа:
tonito написа:Искам да ви попитам само как ще реагирате, ако Мъри бъде назначен в 4-тък за тренер,но отбора продължи да играе по същия безобразен начин.

При едно идване на Мъри поне може да видим някой и друг юноша в отбора до края на сезона. Отделно лека полека ще започне да изгражда някакъв стил на игра. Няма какво да се залъгваме - Мъри е треньор на който му трябва време да си развие идеите. За мен лично беше наслада да гледам играта по негово време. Вярно ,че изпълнителите бяха други и по-качествени ,но все си мисля ,че и в сегашният отбор имаме някои добри играчи ,които при нормален треньор могат да заиграят добре ;)

И какъв,точно,е стилът на игра при Стоилов?"Правилният футбол"?Милиев :arrow: Иванов :arrow: Милиев :arrow: Иванов?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 апр 2012 13:27

blue avalanche написа:
turbogena написа:
tonito написа:Искам да ви попитам само как ще реагирате, ако Мъри бъде назначен в 4-тък за тренер,но отбора продължи да играе по същия безобразен начин.

При едно идване на Мъри поне може да видим някой и друг юноша в отбора до края на сезона. Отделно лека полека ще започне да изгражда някакъв стил на игра. Няма какво да се залъгваме - Мъри е треньор на който му трябва време да си развие идеите. За мен лично беше наслада да гледам играта по негово време. Вярно ,че изпълнителите бяха други и по-качествени ,но все си мисля ,че и в сегашният отбор имаме някои добри играчи ,които при нормален треньор могат да заиграят добре ;)

И какъв,точно,е стилът на игра при Стоилов?"Правилният футбол"?Милиев :arrow: Иванов :arrow: Милиев :arrow: Иванов?

А какъв е стилът на Гонзалес? Ръгай ,бутай ,пък каквото стане...
Говоря за Мъри ,защото явно той е номер 1 в списъка за треньор на Левски в момента. Аз не съм от най-големите фенове на Мъри ,но не можем да отречем ,че отбора играеше добре при него. Имаше някаква мисъл в играта. За мене има някаква прилика между него и Ники Костов. Още ме е яд ,че не се даде шанс на човека. Както и да е ,ще видим какво ще стане.
Иначе моят фаворит за треньор на Левски е Димитър Димитров - Херо ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 апр 2012 13:31

ehh написа:
rhaegar написа:И по-добре според мен. Аз бих предпочел някой измежду Илиян Илиев или Илия Груев. Въпросът е, кой от двамата е луд да дойде.

Защо пък Груев?

Ем може да прозвучи тъпо, ама от това, което съм виждал от него като анализи на играта, показва доста интересни виждания и определено ще е нещо новаторско за нашето първенство. Сега, друг е въпроса дали може да го покаже и на практика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 13:37

turbogena написа:
blue avalanche написа:
turbogena написа:При едно идване на Мъри поне може да видим някой и друг юноша в отбора до края на сезона. Отделно лека полека ще започне да изгражда някакъв стил на игра. Няма какво да се залъгваме - Мъри е треньор на който му трябва време да си развие идеите. За мен лично беше наслада да гледам играта по негово време. Вярно ,че изпълнителите бяха други и по-качествени ,но все си мисля ,че и в сегашният отбор имаме някои добри играчи ,които при нормален треньор могат да заиграят добре ;)

А какъв е стилът на Гонзалес? Ръгай ,бутай ,пък каквото стане...
Говоря за Мъри ,защото явно той е номер 1 в списъка за треньор на Левски в момента. Аз не съм от най-големите фенове на Мъри ,но не можем да отречем ,че отбора играеше добре при него. Имаше някаква мисъл в играта. За мене има някаква прилика между него и Ники Костов. Още ме е яд ,че не се даде шанс на човека. Както и да е ,ще видим какво ще стане.
Иначе моят фаворит за треньор на Левски е Димитър Димитров - Херо ;)

Защо трябва да контрираш със стила на Гонзо?Да съм казал:"Или Гонзо,или Стоилов"?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 апр 2012 13:39

До колкото съм запознат с идеята наречена "Левски", клуба не е ясла за треньори, които да експериментират за по 3-4 месеца и да се назначава треньор след треньор.... Аз ли бъркам някъде :(

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 апр 2012 14:51

Не мисля, че Херо изобщо е вариант засега! Черноморец се борят за евроучастие, нещата в клуба са на шест.... а и от морална гледна точка Херо няма да напусне Черноморец! Сами знаете каква помощ му оказаха и продължават да му оказват ръководството и феновете в борбата с коварната болест! :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 04 апр 2012 14:58

Mick McCarthy е свободен. :)
Изображение

Върни се в “Левски”