Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Фирма дала пари назаем на друга фирма, която дължи милиони. Леле...Ама сериозно? Ще пусна една сълзица. И ще вдигна тост за "прозрачния" Левски! Еталонът за МОРАЛ!
Докога ще ми дрънкате за святост и чистота.И последният селски отбор е обвързан в някакви схеми-я с кмета,я с горския,или с кръчмаря ,където запиват след мач.Стига с тези рицарски отживелици,даже и рицарите не са били благородни,ами най-обикновени мутри по онова време.Давайте с 200 през времето,и се върнете в 21 век.
Само Левски!
Само Левски!
САМО ЛЕВСКИ!
И ти така виждаш нещата? Много си жалък, ти и мисленето ти. Направо те видях, участник, контра- протестиращ... подлога на престъпниците, управляващи ни. Това не е нашия ЛЕВСКИ ,този твоя, с тирето си е само твой.
Save Ukraine!
vlong написа:Докога ще ми дрънкате за святост и чистота.И последният селски отбор е обвързан в някакви схеми-я с кмета,я с горския,или с кръчмаря ,където запиват след мач.Стига с тези рицарски отживелици,даже и рицарите не са били благородни,ами най-обикновени мутри по онова време.Давайте с 200 през времето,и се върнете в 21 век.
Само Левски!
Това ти е най-глупавото мнение, откакто си регистриран в тоя форум. И един милион да дариш, когато си комбинирал
съсДокога ще ми дрънкате за святост и чистота
олекваш повече и от водороден атом.Само Левски!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
vlong написа:Докога ще ми дрънкате за святост и чистота.И последният селски отбор е обвързан в някакви схеми-я с кмета,я с горския,или с кръчмаря ,където запиват след мач.Стига с тези рицарски отживелици,даже и рицарите не са били благородни,ами най-обикновени мутри по онова време.Давайте с 200 през времето,и се върнете в 21 век.
Само Левски!
С това мислене и тире можем да сложим.
- LoveAndPeace
- Контакти:
blue avalanche написа:Фирма дала пари назаем на друга фирма, която дължи милиони. Леле...Ама сериозно? Ще пусна една сълзица. И ще вдигна тост за "прозрачния" Левски! Еталонът за МОРАЛ!
И заем ли не те устройва

Сираков трябваше да отиде да прерови Ди треви , за ти угоди

vlong обаче е прав, че всичко в тази държава е схеми... Както сами може да видите никой не се избива да дава пари на клуба или да го вземе. И защо? Защото не е наредено от главните схемаджии. На всички ни се иска свят и чист Левски, но в тази държава няма нито един бизнесмен, който да е с напълно чист бизнес. Друг вариант е да закриваме, да почваме от А окръжна и да си стоим вечно във В група. Така ще сме вечно святи и чисти... Нагоре почват мръсотиите и схемите. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Какви са парите на собствениците на английските отбори, а антропологията им?
За чистотата и святост та.
Преди 20 г. жената имаше едно магазинче. Направи ги четири, влязохме в Европа. Тя прие вярата в Христа, стана истинска вярващ, старае се да бъде чиста и неопетнена. В бизнеса я налазиха ХЕИ и данъчни. Иска, не иска се принуди да дава. Това и причини огромни противоречия с вярата. За да бъде изрядна към държавата влезе по ДДС, не искаше да прави врътки. Но не можеш да работиш честно, когато всички около теб лъжат и не ти дават фактури за стоката. Тя се разкъсване между желанието да живее законно и правено, и бизнес действителността. Накрая затвори 4 те магазина и сега е продавачка в един от тях.
Това е истината братя и сестри. Не можеш да ходиш сред вълци, и да не виеш като тях. Ако дойде голям спонсор да не мислите, че неговите пари ще са чисти. Колкото си по-голям, толкова си по-оцапан. Не можеш да газиш в л... ната, и да казваш каква мека детелина. А къде ме обвиняват, че съм искал Тире, аз постоянно ви подканям да давате пари за отбора, това е начина да остане този Левски, без Тире.
Само Левски!
Преди 20 г. жената имаше едно магазинче. Направи ги четири, влязохме в Европа. Тя прие вярата в Христа, стана истинска вярващ, старае се да бъде чиста и неопетнена. В бизнеса я налазиха ХЕИ и данъчни. Иска, не иска се принуди да дава. Това и причини огромни противоречия с вярата. За да бъде изрядна към държавата влезе по ДДС, не искаше да прави врътки. Но не можеш да работиш честно, когато всички около теб лъжат и не ти дават фактури за стоката. Тя се разкъсване между желанието да живее законно и правено, и бизнес действителността. Накрая затвори 4 те магазина и сега е продавачка в един от тях.
Това е истината братя и сестри. Не можеш да ходиш сред вълци, и да не виеш като тях. Ако дойде голям спонсор да не мислите, че неговите пари ще са чисти. Колкото си по-голям, толкова си по-оцапан. Не можеш да газиш в л... ната, и да казваш каква мека детелина. А къде ме обвиняват, че съм искал Тире, аз постоянно ви подканям да давате пари за отбора, това е начина да остане този Левски, без Тире.
Само Левски!
САМО ЛЕВСКИ!
- blue avalanche
- Контакти:
NOMER14 написа:Какви са парите на собствениците на английските отбори, а антропологията им?
Само, че нито един от собствениците на английски отбори не е зинал да налапа цялата държава. Да дърпа конците в политиката. Да назначава главни прокурори и да раздава "баници", "пици" или каквото е там.
Що се правите на луди? А, може и да сте луди, не знам...
В Англия Борис Джонсън ли "раздава собственици"?
В Англия може ли едно тренировъчно игрище(Коматево) да получи лиценз за Висшата Лига?
В Англия може ли В.Стефанов безнаказано да ръси простотии срещу официални лица?
Когато собственикът на ОМ Тапи беше вкаран в затвора, да не би премиерът да им прати друг собственик?
Не е само Левски. ЦЕЛИЯТ футбол в България е сбъркан! ОТ КОРЕНИТЕ! Държавата ни е сбъркана!
ПП. Не съм чувал в Англия криминални групировки, под прикритието на "организирани привърженици", да ПРЕТЕНДИРАТ за власт в някой от клубовете.
Последна промяна от blue avalanche на 06 авг 2020 09:10, променено общо 1 път.