Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Налазвайте билетите за мача с Берое.Много слабо се представяме към момента.
bilyaletdinov написа:Подлогата реве за друго. Той иска да си заработи фирмичката му, а феновете на Левски да му плащат. Нали не си мислиш, че подлогата на Борисов има някакви други помисли освен финансови? Тоя престъпник отдавна показа, че личния му интерес е на първо място.
Аз мисля, че е крайно време да се запушат тия течове покрай клуба и да се спре с изтичането на информация.
Кого наричаш подлога?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Младежа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
kostko написа:Това със заплатите е ясно, че са или от домуса(тв) или джуджи. Аз си мисля, че няма лошо примерно спонсор да е "Petrol" и без това са на волейбола, ми не виждам лошо, ако дава достатъчно.
Аз лично съм резервиран към "Петрол" за спонсори.
Имам усещането, че ако баце се задържи на власт (и приемем, че спечели следващите избори), точно "Петрол" ще изгорят покрай гениалната идея с държавни бензиностанции

- bilyaletdinov
- Контакти:
Сериозно ли започна да се коментира Микре да спонсорира Левски?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:Сериозно ли започна да се коментира Микре да спонсорира Левски?
По-скоро си чешем езиците при липса на новини за спонсори

Все пак е форум, всеки е свободен да си изрази позицията.
Надявам се, че нямаш нищо против това.
Щом няма лошо спонсор да е жужето, гасете лампите и да си ходим. Егати падението.
Такива срамни коментари трябва да се трият.
Eminem написа:Щом няма лошо спонсор да е жужето, гасете лампите и да си ходим. Егати падението.
Колега, някъде да си видял да съм написал, че ще е хубаво джуджето да ни е спонсор?
Айде без да ми слагаш думи в устата, моля!
Само ще те попитам - ти преди 15 години знаеше ли, че Черепа ще ни е собственик? Отговор не чакам

Баджанаците се събраха 

P_Panov написа:Eminem написа:Щом няма лошо спонсор да е жужето, гасете лампите и да си ходим. Егати падението.
Колега, някъде да си видял да съм написал, че ще е хубаво джуджето да ни е спонсор?
Айде без да ми слагаш думи в устата, моля!
Само ще те попитам - ти преди 15 години знаеше ли, че Черепа ще ни е собственик? Отговор не чакам
kostko написа:Това със заплатите е ясно, че са или от домуса(тв) или джуджи. Аз си мисля, че няма лошо примерно спонсор да е "Petrol" и без това са на волейбола, ми не виждам лошо, ако дава достатъчно.
Нямам предвид теб.