Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
В приказката са писали,че парите не са от г-н Шиши
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
Какво толкова се чудите? Парите са от Божи86. Все пак вчера беше на Герена. Айде мислете малко. 

- metodito
- Контакти:
Serafim написа:
Нагледно Божков показа какво става, ако се спре потока от пари към клуба. Това, че не са инвестирали правино средства, за да се развива отбора, не значи, че не са давали пари, иначе доста по-рано щяхме да сме в будна кома, както сега. Дълговете си седят долу-горе едни и същи от времето на Тонев, значи просто са покривани текущи разходи. Които пак са си между 10 и 15 млн. лв. на година.
Болднатото казва всичко. Става дума за прекарването на едни пари от едни джобове в други джобове. Подсказка: всякой от тези сладури подменя цял отбор. Помисли за сборната сума от комисионните на едни 10-12 човека. Относно Васко Зара някак си така лежерно не се споменават приходите, а само разходите. А приходите надхвърлят 5-6 милиона лева.
Ако искаше бай ти Зар да "инвестира", първото, което е щеше да изчисти дълговете на нула.
Няма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!.Политическия интерес е ясен и честно казано в момента по- скоро съм благодарен, че отбора ми съществува. Не мога и не искам да си представям живота без Левски.....Съвземете се и не издребнявайте!!! Само Левски
- blue avalanche
- Контакти:
scooool написа:Няма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!.Политическия интерес е ясен и честно казано в момента по- скоро съм благодарен, че отбора ми съществува. Не мога и не искам да си представям живота без Левски.....Съвземете се и не издребнявайте!!! Само Левски
Няма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!
Мантри!
Това ли си сипвате за закуска? Ти чул ли си от устата на някой в правителството думичката Левски? В момента? Даже от устата на "най-големия левскар"?
И като фалира Левски какво ще стане? Стотици хиляди левскари ще излязат на площадите и ще изгонят Бойко?

Но, ако чак толкова си благодарен на ГЕРБ, пусни една бюлетинка на следващите избори. И картичка на Бойко за Коледа.
Само да попитам:
Когато "момента" мине, тогава правителството ще може ли да "позволи фалита"? Така, де...да знаем...
scooool написа:Няма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!.Политическия интерес е ясен и честно казано в момента по- скоро съм благодарен, че отбора ми съществува. Не мога и не искам да си представям живота без Левски.....Съвземете се и не издребнявайте!!! Само Левски
Точно така правителството трябва да пази Левски и да помага когато трябва. Не е важно от каде са парите за заплати важно е да се дават.
blue avalanche написа:scooool написа:Няма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!.Политическия интерес е ясен и честно казано в момента по- скоро съм благодарен, че отбора ми съществува. Не мога и не искам да си представям живота без Левски.....Съвземете се и не издребнявайте!!! Само ЛевскиНяма как правителството да позволи фалита на най- големия клуб в България в тази ситуация в момента!!!!
Мантри!
Това ли си сипвате за закуска? Ти чул ли си от устата на някой в правителството думичката Левски? В момента? Даже от устата на "най-големия левскар"?
И като фалира Левски какво ще стане? Стотици хиляди левскари ще излязат на площадите и ще изгонят Бойко?
Но, ако чак толкова си благодарен на ГЕРБ, пусни една бюлетинка на следващите избори. И картичка на Бойко за Коледа.
Само да попитам:
Когато "момента" мине, тогава правителството ще може ли да "позволи фалита"? Така, де...да знаем...
Тегъв човек си да знаеш, все човъркаш и въртиш нещо... Не бил Гошо, Жоро бил!!!! Не ми пука пич, ако си мислите, че има футболен клуб на който собственика не е забъркан политически,си живеете във ваш свят. Не подценявай целия шум който ще се вдигне от наши и други ако фалираме... От рев, до всенародна радост при преселниците. Гласувам само Светльо Витков, просто защото ме кефи.... Другото са игри. Наистина се надявам отбора ни да съществува, другото ще ме съсипе... Ти си

- blue avalanche
- Контакти:
scooool написа: Не подценявай целия шум който ще се вдигне от наши и други ако фалираме...
Леле... Властта направо трепери! Направо виждам как Бойко седи в Банкя и прелиства тефтерчето, за да ни избере нов собственик!
Виждам как при един фалит на Левски вълни от левскари щурмуват "Зимния дворец"!
Боже!

Не знам кой е смешният тук.
blue avalanche написа:scooool написа: Не подценявай целия шум който ще се вдигне от наши и други ако фалираме...
Леле... Властта направо трепери! Направо виждам как Бойко седи в Банкя и прелиства тефтерчето, за да ни избере нов собственик!
Виждам как при един фалит на Левски вълни от левскари щурмуват "Зимния дворец"!
Боже!
Не знам кой е смешният тук.
Единствено в политиката има лоша реклама!!! Доколкото знам и Хаяско джуджето е племенник на Нора Ананиева, но преселниците не мрънкат много много, как иначе ниско профилен борец взима захарните заводи на България на 30 години +.Както казах, тегаво човече си и живееш за споровете, не е моето!!! Жив и здрав бъди.Само Левски
- bilyaletdinov
- Контакти:
Хаха, Бойко щял да спаси Левски. Както спаси ЦСКА ли? Страшно спасение. Като ни лепнат тирето, така ли ще спасява. Пълен смешник. Просото му солташаче ни вътри с едни 15 млн., но сигурно и на него трябва да пляскаме.
Айде бактън от герберастка пропаганда!
Айде бактън от герберастка пропаганда!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!