След половинчасов телефонен разговор със служител от ПФК Левски, Livesport.bg разбра, че Георги Иванов няма да работи повече в клуба, тъй като ще бъде освободен от постовете спортен директор и треньор!!! Това е крайното решение, за което Иво Тонев говори по-рано през деня.
То ще бъде анонсирано в четвъртък, разбира се, със съгласието на собственика Тодор Батков, който по наша информация вече се е прибрал в България.
По пътя на логиката следва да предположим, че Станимир Стоилов вече е с единия крак на "Герена", тъй като е изпълнено основното му изискване - Гонзо да е аут от управлението на клуба.
Името на Илиан Илиев обаче все повече се спряга в медийното пространство, а е факт, че нито треньорът, нито шефовете на Левски отричат, че е възможно да се стигне до подобно развитие.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
metodito написа:
Развиване на скаутска мрежа и школи в страната .Еми, тези неща при Батков е абсурд да станат!
Малка корекция.Това СТАНА!
- metodito
- Контакти:
@tevez: Човек, този форум е на сериозен сайт, не мислиш ли? Несериозните сайтове и форумите са им другаде!
Няма значение, че има логика в подобна "новина".
Стана, можеш да кажеш след няколко години, когато видиш резултатите!
Между намерение и реализация правиш ли разлика?
Колко добри намерения си чул в последните години и какви резултати си видял?
Няма значение, че има логика в подобна "новина".
Малка корекция.Това СТАНА!
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:@tevez: Човек, този форум е на сериозен сайт, не мислиш ли? Несериозните сайтове и форумите са им другаде!
Няма значение, че има логика в подобна "новина".Малка корекция.Това СТАНА!
Все пак,първата стъпка е направена.Какво повече да направи Тонев за момента?В това направление?
-
tonito написа:Искам да ви попитам само как ще реагирате, ако Мъри бъде назначен в 4-тък за тренер,но отбора продължи да играе по същия безобразен начин.
Аз лично - с разбиране.
То няма и как иначе ...
След като той ( евентуално ) ... Би бил третият човек, който ще подрежда и задава задачи на играчите, за последните 5 месеца.
При това положение, ако ( евентуално ) успее да накара отборът да играе по-силно, от колкото при Костов, ще е редно всички които го плюха, плюят, критикуваха и критикуват, да се извинят.

- BLUE CHAMPIONS
Не се "пренавивайте", Мъри няма да е новия треньор на Левски!
[offtopic]
[/offtopic]

BLUE CHAMPIONS написа:Не се "пренавивайте", Мъри няма да е новия треньор на Левски!
И по-добре според мен. Аз бих предпочел някой измежду Илиян Илиев или Илия Груев. Въпросът е, кой от двамата е луд да дойде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

tonito написа:Искам да ви попитам само как ще реагирате, ако Мъри бъде назначен в 4-тък за тренер,но отбора продължи да играе по същия безобразен начин.
Както каза Играта - с разбиране.
Този отбор вече е съсипан изцяло. При едно идване на Мъри поне може да видим някой и друг юноша в отбора до края на сезона. Отделно лека полека ще започне да изгражда някакъв стил на игра. Няма какво да се залъгваме - Мъри е треньор на който му трябва време да си развие идеите. За мен лично беше наслада да гледам играта по негово време. Вярно ,че изпълнителите бяха други и по-качествени ,но все си мисля ,че и в сегашният отбор имаме някои добри играчи ,които при нормален треньор могат да заиграят добре

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
Абе наложително е да ни поеме човек, който ще може да работи с настоящата селекция.
Играчите са селектирани за по-специфичен стил на игра.
Такъв, какъвто нито Илиан, нито "Херо" практикуват !
Време е да се спре с експериметите през този сезон !
Да цанят Стоилов до лятото, ще видим, какво ще направи в останалите 8 мача ... И евентуално, ако се окаже магьосник, дават му тима за следващите три години и толкова !
Да цанят Стоилов до лятото, ще видим, какво ще направи в останалите 8 мача ... И евентуално, ако се окаже магьосник, дават му тима за следващите три години и толкова !
- messi7
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Абе наложително е да ни поеме човек, който ще може да работи с настоящата селекция.
+1914.ДАНО