Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2020 12:31

Това, че някакви "фирми" имали едни излишни пари, дето се чудели къде да загробят са митове и легенди на Н.Сираков.
Нито един бизнесмен, който е със всичкия си, ще налее пари в "ямата", наречена ПФК Левски. Яма с дългове от 24 млн. Ако ще и премиер да е Махатма Ганди.
Борисов трябва да си тръгне, но НЕ щото бил загробил Левски!!!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 авг 2020 13:01

blue avalanche написа:Това, че някакви "фирми" имали едни излишни пари, дето се чудели къде да загробят са митове и легенди на Н.Сираков.
Нито един бизнесмен, който е със всичкия си, ще налее пари в "ямата", наречена ПФК Левски. Яма с дългове от 24 млн. Ако ще и премиер да е Махатма Ганди.

Точно заради това се търсят спонсори , не собственици.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2020 13:29

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:Това, че някакви "фирми" имали едни излишни пари, дето се чудели къде да загробят са митове и легенди на Н.Сираков.

Спонсорите и те ли се чудят къде да си изхарчат парите? Те да не са благотворителни дружества? При тях "печалба" мръсна дума ли е?
Може ли някой да каже какви "колосални" печалби реализира Виваком от това, че беше спонсор на Левски? Да не би абонатите да се увеличиха двойно?
Или Националната лотария?
За да станеш президент на Реал М трябва, освен всичко друго, да покажеш банкови гаранции, осигуряващи поне 15% от бюджета на клуба!
При нас - Сираков първо става президент(или каквото е там) и СЛЕД това тръгва да проси пари. Велико!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 авг 2020 14:42

blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:

Спонсорите и те ли се чудят къде да си изхарчат парите? Те да не са благотворителни дружества? При тях "печалба" мръсна дума ли е?
Може ли някой да каже какви "колосални" печалби реализира Виваком от това, че беше спонсор на Левски? Да не би абонатите да се увеличиха двойно?
За да станеш президент на Реал М трябва, освен всичко друго, да покажеш банкови гаранции, осигуряващи поне 15% от бюджета на клуба!
При нас - Сираков първо става президент(или каквото е там) и СЛЕД това тръгва да проси пари. Велико!
Изображение

Спонсора не ти дава пари за да си купиш 2-3ма футболисти. Дава ти пари за да му носиш публичност. Да не би преди Мтел , а сега А1 да са били съсобственици в Левски , Литекс и сега Цска-София ?
Би било хубаво някой ден да се равняваме по Реал М , но засега сираковото - Дайте ги на мен , щом никой друг не ги иска.......на мен ми е достатъчно!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2020 15:05

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:

Изображение

Спонсора не ти дава пари за да си купиш 2-3ма футболисти. Дава ти пари за да му носиш публичност. Да не би преди Мтел , а сега А1 да са били съсобственици в Левски , Литекс и сега Цска-София ?
Би било хубаво някой ден да се равняваме по Реал М , но засега сираковото - Дайте ги на мен , щом никой друг не ги иска.......на мен ми е достатъчно!

Спонсора не ти дава пари за да си купиш 2-3ма футболисти. Дава ти пари за да му носиш публичност.

Добре, че Виваком стана спонсор на Левски, че да ги "чуем". Иначе как щяхме да знаем, че има такъв мобилен оператор.
Пак питам:
Като ги "чухме" Виваком, каква беше тяхната "печалба"? С колко се увеличиха абонатите? И защо трябваше премиерът да ги "назначава", а не дотърчаха сами? Да си "направят" публичност?
Митал, като взе Кремиковци и ЦСКА, какво стана? Кремиковци се превърна в могъщ транснационален концерн? Със световна "публичност"?
Като ги разправяте тия работи, вярвате ли си сами?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2020 15:54

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:
Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...

Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...

Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.

Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.

С кръвопийци как да се обединиш?

Васко Зара или Русев по-'убави ли бяха? Иначе егаси, ако не е конфликт на интереси спонсорът на ППЛ да е спонсор и на отбор от същата лига. Както е на Лудогорец. А шефа на Лудогорец да държи правата за излъчване на ППЛ и телевизията, която ги излъчва. :lol:

Божков и Русев бяха помолени да издържат клуба, като първия инвестира повече пари от всички други след Батков. Организираните имат съвсем друга идея, няма какво да говорим по този въпрос

Никой нищо не "инвестира" или "налива". Ако беше така, нямахме да имаме дългове.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2020 16:09

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:
Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...

Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...

Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.

Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.

С кръвопийци как да се обединиш?

Васко Зара или Русев по-'убави ли бяха? Иначе егаси, ако не е конфликт на интереси спонсорът на ППЛ да е спонсор и на отбор от същата лига. Както е на Лудогорец. А шефа на Лудогорец да държи правата за излъчване на ППЛ и телевизията, която ги излъчва. :lol:

Божков и Русев бяха помолени да издържат клуба, като първия инвестира повече пари от всички други след Батков. Организираните имат съвсем друга идея, няма какво да говорим по този въпрос

Никой нищо не "инвестира" или "налива". Ако беше така, нямахме да имаме дългове.

Нагледно Божков показа какво става, ако се спре потока от пари към клуба. Това, че не са инвестирали правино средства, за да се развива отбора, не значи, че не са давали пари, иначе доста по-рано щяхме да сме в будна кома, както сега. Дълговете си седят долу-горе едни и същи от времето на Тонев, значи просто са покривани текущи разходи. Които пак са си между 10 и 15 млн. лв. на година.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 авг 2020 16:31

blue avalanche написа:Добре, че Виваком стана спонсор на Левски, че да ги "чуем". Иначе как щяхме да знаем, че има такъв мобилен оператор.
Пак питам:
Като ги "чухме" Виваком, каква беше тяхната "печалба"? С колко се увеличиха абонатите? И защо трябваше премиерът да ги "назначава", а не дотърчаха сами? Да си "направят" публичност?
Митал, като взе Кремиковци и ЦСКА, какво стана? Кремиковци се превърна в могъщ транснационален концерн? Със световна "публичност"?

За кое бе човек , за кое да си вярваме ? Ти нямаш теза , само някакви общи приказки.
Казах ти - Сираков търси спонсори. СПОНСОРИ! Не собственици , а ти продължаваш с примерите за бащици с компании.
Бащица със собствена компания , която да се "рекламира" на екипа няма да има.
А как точно ще представят Левски като добро място за реклама - Трябва да питаме Нойзи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2020 17:49

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:Добре, че Виваком стана спонсор на Левски, че да ги "чуем". Иначе как щяхме да знаем, че има такъв мобилен оператор.
Пак питам:

За кое бе човек , за кое да си вярваме ? Ти нямаш теза , само някакви общи приказки.
Казах ти - Сираков търси спонсори. СПОНСОРИ! Не собственици , а ти продължаваш с примерите за бащици с компании.
Бащица със собствена компания , която да се "рекламира" на екипа няма да има.
А как точно ще представят Левски като добро място за реклама - Трябва да питаме Нойзи.

А спонсорите с каква цел спонсорират, бе? С благотворителна цел ли? Те печалба не гонят ли? Какво се опитваш да ми обясниш? Кои са тези спонсори, които ще профукат едни пари, заради "черните очи" на Сираков? Тези спонсори не са ли акционерни дружества? Те отговорност пред своите акционери не носят ли? Ако на Спас Русев не му беше "подсказано" да налива пари в Левски той НИКОГА нямаше да го направи! Същото се отнася и за Божков! Виваком като сложиха логото на фанелките, че...голям праз! Станаха супермегапечеливши!
За кое бе човек , за кое да си вярваме ?

За това, че някой гори от желание да си загроби парите в Левски! Ето за това!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2020 18:32

Тоя па и той. Спас Русев е г-н никой. Откраднаха едни пари чрез него.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”