Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот modor » 31 юли 2020 18:31

И още нещо. След вчерашното изказване на Павел Колев. Днес има голяма активизация сред феновете от към карти и тениските от серията "Дарителите" 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 юли 2020 19:13

Що се държите все едно всичко започва сега?
Феновете издържат отбора от февруари..... От 2те до сега, ръководства на Левски в тоя период едно нищо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 юли 2020 19:22

Два месеца се проспаха от хората в клуба,спонсор дали ще дойде в отбор който не е печелил нищо 11г.!
Вчера само как се нижеха към събранието всякакви пропадляци :oops:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 юли 2020 19:36

Доста малоумно е да се подиграваш за такива неща.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 31 юли 2020 19:38

Warped написа:Що се държите все едно всичко започва сега?
Феновете издържат отбора от февруари..... От 2те до сега, ръководства на Левски в тоя период едно нищо

Не мисля, че издържаме отбора, при положение, че от февруари досега на месец на отбора му трябваха по 2 милиона, а ние събрахме 2,6 милиона общо. Просто помогнахме за най-важните неща, вноските за НАП и някои заплати на треньорите от ДЮШ. Ако издържахме отбора нямаше да са се покачили дълговете с 6 милиона

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 юли 2020 19:45

Ултрас Левски
16 мин. ·
На вчерашната среща между ръководството на ПФК Левски и представители на различни фенски организации и сдружения беше обяснено текущото състояние на клуба. Най-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в сила драстично редуцираният бюджет на клуба и по този начин ще спре главоломното нарастване на нашите дългове въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този начин ролята на феновете ще стане още по-ключова, защото в процентно отношение сумата, която всички ние заедно генерираме в помощ на любимия си клуб, ще се покачи неимоверно.
Темата за генерален спонсор беше широко обсъдена и стана ясно едно нещо - към момента такъв няма, няма яснота дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, ако продължаваме да чакаме. Точно затова отправихме критика към ръководството за "проспаните" два месеца, защото на синята общност бе дадено едно привидно спокойствие, че нещата са наред, а те всъщност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да възобновим по най-бързия начин кампаниите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините фенове - месечната вноска към НАП.
Друга много важна текуща кампания е тази за абонаментните карти за сезон 2020/21. Ще си позволим да използваме някои цифри, за да оборим мненията, които витаят в пространството, че засега тя върви твърде слабо. До голяма степен тези твърдения са на базата на над 6500-те продадени за изминалия сезон, но нека не забравяме, че около 5500 от тях бяха за полусезон и съответно на половин цена. Реалността е, че на база сравнение в периода 01.07-31.07-2019 и 01.07-31.07-2020 увеличението е 50%, а именно от ~1000 на ~1500! Това е една отлична предпоставка за ударно стартиране на новата седмица, съвпадаща с новия месец, съответно получаване на заплати и една добра възможност феновете да си закупят абонаментна карта преди началото на сезона!
Също много радващо е, че програмата за членство към клуба е почти завършена. От споделеното стана ясно, че ще има различни категории, включващи карти на символична цена и такива с по-висока стойност. С настъпването на 01.08 се отваря и трансферният прозорец в редица европейски държави, което не е тайна, че е едно от нещата, от които се очаква по-сериозен приток на свежи пари в клубната каса.
Като заключение ще обобщим нещата, с които можем да помогнем в настоящия момент:
✅НАП
Swift: IABGBGSF
Интернешънъл асет банк
ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903
ПФК ЛЕВСКИ АД евро: BG15IABG80981400669901
✅Абонаментни карти
✅Готовност за участие в програмата за клубно членство
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 юли 2020 21:05

И аз съм на мнение ,че много време беше проспано ,изгубено.Трябваше Сираков да тропне по масата ,и да каже ясно -Давайте пари ,Левскари ,иначе не става.
А иначе,като чета нещата които ги пишат уж левскари,се ужасявам,даже и като сешегуват с фалити,А групи,почвания на чисто.УЖАС!
Не мога да разбера как може да се шегуваш с такива неща,и като кажат някои-Аз моето го дадох!
Ти така ли казваш в семейството-Ето ви 200 лв. оправяйте се,другите ще си ги харча за мен си.
Това за мен са запалянковци,не Фенове.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 31 юли 2020 23:43

Не сравнявай семейството с един отбор! Ние няма да наливаме от пусто в празно, заради някаква идиотска идеология, обречена на провал. Не се изпъвай така популистично, г-н юнак!
Save Ukraine!

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 01 авг 2020 00:12

vlong написа:И аз съм на мнение ,че много време беше проспано ,изгубено.Трябваше Сираков да тропне по масата ,и да каже ясно -Давайте пари ,Левскари ,иначе не става.
А иначе,като чета нещата които ги пишат уж левскари,се ужасявам,даже и като сешегуват с фалити,А групи,почвания на чисто.УЖАС!
Не мога да разбера как може да се шегуваш с такива неща,и като кажат някои-Аз моето го дадох!
Ти така ли казваш в семейството-Ето ви 200 лв. оправяйте се,другите ще си ги харча за мен си.
Това за мен са запалянковци,не Фенове.

И с какво чуждицата е по-добра от нашенската думичка, която означава точно същото нещо?
http://rechnik.chitanka.info/w/%D1%84%D0%B5%D0%BD

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 авг 2020 09:06

Може да означават едно и също,но за мен запалянко е да обичаш да гледаш футбол.Някои казват -Ето гледаме Реал,Байерн,Ливърпул ,това е истински футбол.Да така е но сърцето ми не е там,кой ще победи ми е все тая.
Да си фен за мен означава точно това,в добро,в лошо само твоят отбор е важен.Той играе най-добре,той трябва да спечели.Затова Левски ми е като част от семейството.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”