Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Любомир Костадинов

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
От ден 1 Наско върви много надолу.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Щом гробокопачите реват , Наско е на прав път !
Удри тази сган .
Удри тази сган .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Заседание на Надзорния съвет
На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на „ПФК Левски“ АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:
За председател на Надзорния съвет и президент на „ПФК Левски“ бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.
Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.
Използваме случая да призовем отново всички левскари да подкрепят клуба, като си закупят абонаментна карта за сезон 2020/2021 от официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" или на https://fanshop.levski.bg/.
Гледам, трият се мнения, когато се говори срещу делиорманците и великият им бос. Или връзката между медиите му подлоги (вкл гонг) и фанфарите, които свирят при всяко негово изхождане.
Та, мнението ми беше по повод изтичането на информация в Левски. Навсякъде го има това изтичане. Просто някои са на цокало при Гела и не смеят да пишат за делиормана
Та, мнението ми беше по повод изтичането на информация в Левски. Навсякъде го има това изтичане. Просто някои са на цокало при Гела и не смеят да пишат за делиормана
110 години любов!
Мисля,че е 60/40.60 измишльотини ,лъжи и болни фантазии.40 някаква информацияВъпреки това няма кой да тропне по масата.Както съдиите се подиграваха последните мачове с нас,така и медиите го правят.Хиените безгрешно подушват слабата жертва.Така е и в цивилизацията.
САМО ЛЕВСКИ!
Добре де,ама високият рус мъж по едно време им спираше акредитациите на непослушните,А Левски какво?
САМО ЛЕВСКИ!
На тях не им трябват акредитации, за да си пишат глупостите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

За мача с Берое ще играят предимно юноши, малко играчи ще останат при новите условия 

Почнахме ги, да треперят!

Левски победи с 4:0 юношеската формация на клуба до 19 години в учебна игра.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс