Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 23 юли 2020 12:07

koisa написа:Аз така и не успявам да схвана логиката на Тити (ако има изобщо такава) да се откажем от Макрон и да им платим 100 бона неустойка при положение, че с още 40 отгоре можеше да си имаме прилични екипи... :roll: Доколкото се чува май и на Хома сме платили, въпреки, че Тити отрича. :oops: Просто не намирам логика в тая глупост сътворена от Тити и Наско.

Логиката е да има лапаница .
Чета как СЗ и бибочко плюят Макрон , като дори не знаят историята на Левски !!!
На друго място се пише , че цената на едро по каталог на Хома е 19.99 лв. ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 юли 2020 12:39

За 12 дни има 892 продадени абонаментни карти!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2020 13:04

mikata написа:За 12 дни има 892 продадени абонаментни карти!

Току що станаха 893. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2020 13:29

Добре де, как става така, че медиите узнават и разпространяват информация по колко взимат единствено сините футболисти, след което директно вкарват свои и чужди в спекулации и бакалски сметки. Как само за Левски се знае и се разбира? Ей го, Старокин още не се е снимал със синия шал и хоп - Универсалният футболист вече е договорил личните си условия с ръководството и ще получава 5 хиляди лева месечна заплата, научи еди кой си.
Защо за маймуняците на Разград и Ловеч няма нищо, а всички разкритията касаят пряко само нас?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 юли 2020 13:31

еми както се разбра, преди години, че Йовов и Иванков стават собственици, те отричаха, тва партенки и тн.
И какво се оказа, че е било вярно, та даже и за ден да е било
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 14:01

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
rhaegar написа:Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.

Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.

Това ми е също теория, но чак не мога да повярвам. КОЙ да пусне нещо току-така?

Ами ако Сираков се е навил без идея дори за спонсор значи е тотален идиот. За сега от краткото му пребиваване като главен акционер прави глупост след глупост и гаф след гаф. Нищо градивно. А всъщност има едно - намери там някакъв дребен спонсор. Още един-два месеца в същото русло и сме чао.

Ей, много ви уплашил този страшен Сираков

Не ми дреме ни за Сираков, ни за останалата паплач из Левски. Дреме ми за клуба, но явно на теб не ти пука. Важното е да имаме клоуни и да е смешно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 14:04

Kotooshu написа:
koisa написа:Аз така и не успявам да схвана логиката на Тити (ако има изобщо такава) да се откажем от Макрон и да им платим 100 бона неустойка при положение, че с още 40 отгоре можеше да си имаме прилични екипи... :roll: Доколкото се чува май и на Хома сме платили, въпреки, че Тити отрича. :oops: Просто не намирам логика в тая глупост сътворена от Тити и Наско.

Ми то 4500 екипа по 20 кинта са 90 бона. Плюс 100 за обезщетение къде е файдата?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 14:07

Логиката е повече от простичка - комисионна се нарича.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юли 2020 14:11

mikata написа:Всичко се прави под натиск от сз за да вземат маркетинга :twisted:

И като вземат маркетинга какво? Такъв в Левски като гледам май от десетилетия не е имало.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 23 юли 2020 16:27

alexdb написа:
Kotooshu написа:

Ми то 4500 екипа по 20 кинта са 90 бона. Плюс 100 за обезщетение къде е файдата?

Навремето екипите се перяха. А сега какво- обличаш и хвърляш. Това е част от проблема на всякакви договори и изобщо отношение към играта на фирми, и на клубове, и на играчи.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “Левски”