Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Направо жал ми става....
Как този клоун стана съсобственик ?
Как този клоун стана съсобственик ?
metodito написа:
Има логика с оглед начина, по който КОЙ опрасква бизнеси: той го заграбва не за да го развива, а го съсипва и унищожава - търкалките, Еврофутбол, КТБ и какво ли още не. И все пак... го унищожава веднага, а "Левски" бива цоцан вече коя година?
Отнема време да се разбие една солидна фенска маса. Маса, която може да е в основата на някакви протести срещу властта. Държаха отбора на командно дишане доста време, феновете се отдръпнаха и изпокараха, могат и да ни приключат вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

metodito написа:rhaegar написа:Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.
Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.
Това ми е също теория, но чак не мога да повярвам. КОЙ да пусне нещо току-така?
Ами ако Сираков се е навил без идея дори за спонсор значи е тотален идиот. За сега от краткото му пребиваване като главен акционер прави глупост след глупост и гаф след гаф. Нищо градивно. А всъщност има едно - намери там някакъв дребен спонсор. Още един-два месеца в същото русло и сме чао.
TristaNNN написа:И започвам сериозно да се замислям, дали не е време всичко това да приключи! Защото Списаревски, Гунди, Сашо Костов, Панов и хилядите останали достойни личности и спортисти, чистосърдечно свързани с клуба през вековната му история и отдали безрезервно живота си за синята идея, сигурно се въртят в гробовете си сега. Дано да простят! Всичко това, което те изградиха и ни завещаха, всичко синьо и свято, е осквернено от шутове, дрогирани хилави хлапетии в сектора на народа, бездушие на терена пред свещеното синьо Л и абсурдно управление на отбора. То по време на комунистическия диктат не е било така...
Да спускаме кепенците и да правим нов отбор от селските лиги, чисто нов! С ново име (примерно "Левски Достойний") и без никакви претенции за приемственост, наследство, припознаване, препознаване, изпопознаване, пропаганда и всякакви ловешки и гербаджийски мутренски схеми. Титли и купи сме видяли, видяли сме и групи на ЕКТ, че и отвъд тях. Но тоя позор, какъвто е в момента, не искам да го гледам и минута повече. Искам да закърмя и да завещая на децата си чистата и свята синя идея!
Аз отдавна съм стигнал до този извод - тотален рестарт - Левски 2, като наследник на идеята и традицията. Без купите, без отличията, без смукачите напълно начисто от най-долните дивизии.
Другото ще са просто мъки и опити на всякакви измекяри да изкешат и да продадат нещо.
Мога да преглътна 7 място. Дори (не дай Боже) изпадане, изваждане от елита, кошмарен сезон с юноши и безброй загуби. Гадно, но и това ще мине ако се случи. Дори безхаберието на терена някак отчасти преглъщах, с идеята че не може да е вечно. Ама то стана ЦИРК. Тотален е*ан цирк, сравним само с идеята за ФК Лупи и едни кации, които СТоичков и там кои други бяха си подмятаха. Който ни пробута Тити си направи голяма гавра, сравнен с него Стойчо Младенов изглежда адекватен, уверен и смислен. В сравнение с новото управление на отбора Лупи прилича на сериозен човек баси...
Както някой каза - ако ще е така, да пишат отбора умрял, новия отбор да се бори да наследи духа на Левски, без да му закача успехите. Ще минем и без припознаване.
Не е проблема че е блато, а че от блатото се прави цирк, вместо да се търсят решения (дори да не се получи). Е .. опитахме, подарихме им едни пари, изсмяха ни се. Е*ал съм ги в клоуните скапани, стана прекалено!
Както някой каза - ако ще е така, да пишат отбора умрял, новия отбор да се бори да наследи духа на Левски, без да му закача успехите. Ще минем и без припознаване.
Не е проблема че е блато, а че от блатото се прави цирк, вместо да се търсят решения (дори да не се получи). Е .. опитахме, подарихме им едни пари, изсмяха ни се. Е*ал съм ги в клоуните скапани, стана прекалено!
- modor
- Контакти:
Вие сте си готови за тиренце бе. Не съм вярвал, че ще има такива изказвания. Фалира ли този клуб.... Означава край с Левски. Край с всичко. Край с вековната ни история. Вие добре ли сте? Мислете малко мама му стара.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
modor написа:Вие сте си готови за тиренце бе. Не съм вярвал, че ще има такива изказвания. Фалира ли този клуб.... Означава край с Левски. Край с всичко. Край с вековната ни история. Вие добре ли сте? Мислете малко мама му стара.
За власт, батенце, за власт...
-
- Контакти:
Молба към Наско Сираков!
Наско,много те моля като един 74-годишен левскар.Ако обичаш,помоли Тити да не се появява в медиите и да не прави никакви изказвания по какъвто и да е повод свързан с ФК Левски.Да си гледа баскетбола и да не ни излага под път и над път.Вземи си
акциите от него и го изпрати по живо по здраво.Може да се разплаче,но ще му мине...Не стига ли положението в държавата,но и
в едничката ни горчива радост с любимия отбор да се налага да търпим това недоразумение на природата !Моля те,Насе !
Наско,много те моля като един 74-годишен левскар.Ако обичаш,помоли Тити да не се появява в медиите и да не прави никакви изказвания по какъвто и да е повод свързан с ФК Левски.Да си гледа баскетбола и да не ни излага под път и над път.Вземи си
акциите от него и го изпрати по живо по здраво.Може да се разплаче,но ще му мине...Не стига ли положението в държавата,но и
в едничката ни горчива радост с любимия отбор да се налага да търпим това недоразумение на природата !Моля те,Насе !
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:metodito написа:rhaegar написа:Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.
Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.
Това ми е също теория, но чак не мога да повярвам. КОЙ да пусне нещо току-така?
Ами ако Сираков се е навил без идея дори за спонсор значи е тотален идиот. За сега от краткото му пребиваване като главен акционер прави глупост след глупост и гаф след гаф. Нищо градивно. А всъщност има едно - намери там някакъв дребен спонсор. Още един-два месеца в същото русло и сме чао.
Ей, много ви уплашил този страшен Сираков