Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 22 юли 2020 20:12

rhaegar написа:Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.

Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.

Това ми е също теория, но чак не мога да повярвам. КОЙ да пусне нещо току-така?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2020 20:19

Каквото и да си се оплакваме,едно е ясно .Чака ни дълъг и труден за издържане сезон.Дано да тръгне в началото добре,че да не оклюмат съвсем.Нерви и търпение ще са ни нужни повече от всякога.Трябва наистина като ги гледаме,да си представяме ,че играят нашите собствени деца.Както ще им простим на тях,така и да прощаваме на юношите.
Стискайте зъби,все пак 5 мил.ни висят на шията,и някак странно се спря да се говори за фалит.Фалитът е магарето,а сезона-каруцата.Да не поставяме каруцата пред магарето.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 юли 2020 20:21

sinqkrepost1914 написа:
groti написа:Ще си купя карта... Ама не вярвам да отида дори веднъж на мач. После се чудят защо вървят зле.. Как защо.. Щото ще гледаме Старокин (без да го обиждам, момчето. Имаше качества и дух преди няколко години).

Ами няма какво друго да гледаме на този етап. Това е ясно.
А и едва ли има как да е по-зле от това, което гледахме този сезон..

Явно си оптимист. Аз очаквам да ни бият като тъпан.. Точно както Наско се изрази. И ако Гошо остане, това е сигурно. За едно е прав Кокала. Няма как да ги наричаш мъртъвци и не знам какво още при положение, че не са взимали заплати от месеци и да очакваш да играят за теб. Така не се прави. Гошо или е тъп, или не знае какво бръщолеви. Изобщо.. Целият клуб е трагедия
110 години любов!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 юли 2020 20:34

Това можеше и щяха да са екипите на Левски. Клубът нямал 140к (впоследствие намалени на 70к първа вноска), срещу които щеше да получи 4500 такива екипа (на продажна стойност над 400к), но има 100к за Хома да облекат първи отбор и школа и още 100к за обезщетение на Макрон! Константин Папазов явно още не е осъзнал, че притежава 1/3 от най-големия клуб в държавата и че е адски грозно да има такова поведение и да си прави такива схемички с негови приятели като въпросния Иван Василев - Бозата (представител на Хома и собственик на Локо Сф) криейки се / ревейки зад името Левски. Договори се спазват (особено много изгодни такива), а не се погазват, заради лични приятелства и обещания!
В първи коментар ще сложим и кой е по наша информация избраният екип за сезона. Докато в ръководството са с мислене отпреди 20 години, а именно, че на каквато и синя фланелка да сложиш Л ще се продава няма да стигнем далеч. Тити щял да поеме отговорността, а кой ще поеме разликата от стотици хиляди левове по-малко приходи, особено в този исторически тежък за клуба момент!? Ние не вярваме на сълзи.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2020 20:51

metodito написа:
rhaegar написа:Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.

Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.

Ем не им трябваме вече. Фенската маса е разединена и става все по-малка. Отделно че тези, които биха могли да бъдат използвани в някакъв протест за създаване на безредици, вече са ги купили и няма да им шават. Пари от тоя клуб вече не могат да се изкарат, не им трябваме. Което може и да е за добро, ако вземе че падне тоя режим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юли 2020 21:14

groti написа:Ще си купя карта... Ама не вярвам да отида дори веднъж на мач. После се чудят защо вървят зле.. Как защо.. Щото ще гледаме Старокин (без да го обиждам, момчето. Имаше качества и дух преди няколко години).

Честно да си кажа, предпочитам да гледам Старокин и евентуално Гаджев вместо Насиру и Мазурек. Нито Каргас ме е впечатлил, нито Спиерингс, да не говорим за страхливия Паулиньо. Като ще е бразилец, да е като Жо. Народът е казал: " Като няма риба, и ракът е риба." Нека първо да закърпим положението. Бих приел и Ситвън, и близнаците, и хМариян, и Кавдански, и Бандата, и Панайотов и кой ли не още левскар прогонен от клуба заради нечии комисионни, стига Левски да си стъпи на краката. Всички видяхме, че с Обертан и Гомес не се получи. Дано обърнем палачинката, може пък и да останем в първия ешелон. Все пак едно е да започнеш сезона срещу Берое Стара Загора, друго е срещу Гранит Владая, например. Лека вечер!
Пийте по едно за да го бъде Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2020 21:31

rhaegar написа:
metodito написа:

Ем не им трябваме вече. Фенската маса е разединена и става все по-малка. Отделно че тези, които биха могли да бъдат използвани в някакъв протест за създаване на безредици, вече са ги купили и няма да им шават. Пари от тоя клуб вече не могат да се изкарат, не им трябваме. Което може и да е за добро, ако вземе че падне тоя режим.

Има логика с оглед начина, по който КОЙ опрасква бизнеси: той го заграбва не за да го развива, а го съсипва и унищожава - търкалките, Еврофутбол, КТБ и какво ли още не. И все пак... го унищожава веднага, а "Левски" бива цоцан вече коя година?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2020 22:06

За мен просто вече не сме такъв фактор,какъвто се опитват да ни изкарат новите собственици.То се вижда от бедняшките дарения.Нещо са му обещали на Сираков ,ама протестите разклатиха краката на Господаря,и придворните фирми започнаха да се ослушват.Той като видя ,че ,,милионите,, фенове са безопасни игли,и вече не сме му приоритет.Феновете са разединени на поне три страни,не искат да дават,Тити се дъни постоянно,разни фракции постоянно фрактуват нещата.Много вожд,малко индианец.
Каквато ни е държавата,такъв е и Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2020 22:46

Не мога да повярвам на какво унижение сме подложени ние, обикновените сини привърженици, за които Левски е неразделна част от живота! :shock: Час и половина един ексцентричен шут, който впрочем е съсобственик в любимия ни отбор, кряка неандерталски на продавач на някакви дрипи в предаване на живо. Час и половина с такива дебати предаване нямаше, когато се сменяха собствениците и треньорите в клуба през годините! Пълен абсурд! И спорът тука е за някакви парцалки, договорчета, кога били подписани, ама кой бил подписал, кой стиснал ръката на еди кой си и други куп неизброими абсурди! Значи, излиза, че сме толкова зле, че 140 000 лева :shock: се оказват проблем от национален мащаб???? За ПФК Левски? И за това съсобственикът прави сеир и циври час и половина! :o СРАМ за мен и ПОЗОР за институцията :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2020 23:14

И започвам сериозно да се замислям, дали не е време всичко това да приключи! Защото Списаревски, Гунди, Сашо Костов, Панов и хилядите останали достойни личности и спортисти, чистосърдечно свързани с клуба през вековната му история и отдали безрезервно живота си за синята идея, сигурно се въртят в гробовете си сега. Дано да простят! Всичко това, което те изградиха и ни завещаха, всичко синьо и свято, е осквернено от шутове, дрогирани хилави хлапетии в сектора на народа, бездушие на терена пред свещеното синьо Л и абсурдно управление на отбора. То по време на комунистическия диктат не е било така...
Да спускаме кепенците и да правим нов отбор от селските лиги, чисто нов! С ново име (примерно "Левски Достойний") и без никакви претенции за приемственост, наследство, припознаване, препознаване, изпопознаване, пропаганда и всякакви ловешки и гербаджийски мутренски схеми. Титли и купи сме видяли, видяли сме и групи на ЕКТ, че и отвъд тях. Но тоя позор, какъвто е в момента, не искам да го гледам и минута повече. Искам да закърмя и да завещая на децата си чистата и свята синя идея!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”