Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Този ни е собственик , нивото е селска кръчма , морала е мръсна дума !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Жалък малоумник, накрая го удари пак на просия...не знам само как не ревна, егати падението. Най- неприятното е, че този психотрилър срами институцията Левски.
Save Ukraine!
тити е назначен от бойко 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Гледах го , този простак и психар ще ни загроби. Кой нормален човек с бизнес би си контактувал с това недоразумение.
Чудих се как този може да затрие всичко до което се докосне , вече си отговорих на този въпрос .
После защо не вървели абонаментните карти и даренията .
Наско , има само един верен ход , да го изгони на момента от Левски .
После защо не вървели абонаментните карти и даренията .
Наско , има само един верен ход , да го изгони на момента от Левски .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

С Тити толкова... Освен да реве и да излага себе си, вече почна да прави същото с Левски...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Някой да забрани на този болен човек тити да се показва в медиите. Този е много тежко увреден, психично болен е.
Срам и позор за клуба! Така ли се привличат спонсори ? Така ли ще мотивираш левскарите да даряват ? Никой нормален не иска да е и на километър разстояние от тоя ненормалник, какво остава бизнес да прави с него.
Егати срама......
Сираков си плю на всичко, което е постигнал като футболист заради думите си към този шизофреник!
Срам и позор за клуба! Така ли се привличат спонсори ? Така ли ще мотивираш левскарите да даряват ? Никой нормален не иска да е и на километър разстояние от тоя ненормалник, какво остава бизнес да прави с него.
Егати срама......
Сираков си плю на всичко, което е постигнал като футболист заради думите си към този шизофреник!
Аз вече не мисля, че тоя е нечие подставено лице. На КОЙто и да сме (били), поне до сега слагаше хора, които имаха връзка с главния мозък.
Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.
Опасявам се че даването на акциите в Сираков, може би с някакви обещания за спонсор за да се навие, е било всъщност отърваване и са ни пуснали по течението към фалита.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Тити 1 час се сополявеше и въртеше, за да си признае най-накрая, че клубът не е бил коректен и най-нагло да почне да проси неустойката по договора да се намали и дори опрости.. После защо Левски е в яма от дългове толкова години.. Ето защо. Това е случай с фирма за екипировка, същите неща са и с футболисти, мениджъри, фен-шопове, шефове и т.н...
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
sinqkrepost1914 написа:Тити 1 час се сополявеше и въртеше, за да си признае най-накрая, че клубът не е бил коректен и най-нагло да почне да проси неустойката по договора да се намали и дори опрости.. После защо Левски е в яма от дългове толкова години.. Ето защо. Това е случай с фирма за екипировка, същите неща са и с футболисти, мениджъри, фен-шопове, шефове и т.н...
То тоя от фирмата му каза, че са ни влезнали в положение и са се навили от 140 000 да ги докарат за 70 000 пък по нататъка да ги оправим другите пари, 4500 фланелки, които всеки пита защо магазина ни е празен, ро 100 лева са 450 000 лв, отделно каза за някакви други 4000 безплатни фланелки.... не знам, уж прозрачност, а още даже и с фирмата за екипите не можем да се държим коректно. Като имаш договор, ди го изпълняваш, като не го изпълняваш-плащаш, за всичко е така. Дано Тодоров да сглоби някакъв приятен отбор от млади юноши и стари кучета та да ме карат от едната събота да чакам другата събота. Иначе тия неща вече с дългове оцеляване, фракции коя крива коя права ама хич не ми пука, много резил ни докарва тоя тити.