Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Живко6461 » 03 апр 2012 17:59

Stanislav_Ivanov написа:Шефът не отрече, че Гонзо може да бъде сменен още тази седмица.
...
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви, че още тази седмица ще има радикални промени в клуба. По думите на шефа утре ще проведе разговор с Тодор Батков, който все още е в чужбина, и веднага след това ще има кардинални решения.
...
Той не пожела да уточни дали Гонзо ще подаде оставка, след като снощи феновете поискаха Иванов да се махне.
...
„Няма да издавам какво сме си говорили, той е готов да се жертва в името на Левски. Това трябва да служи за пример на всички онези левскари, които само парадират, че са левскари. За Стоилов няма да кажа нищо, в четвъртък каквото има ще говоря“, каза шефът.
...

Което произнесено от който и да е от тримата ръководители на "Левски" означава: "Ще продължаваме да ви будалкаме. Георги Иванов е готов да се жертва, ако ще и в името на унищожаването на "Левски", но да запази мястото си".
.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 апр 2012 18:05

я си кажете сега, кои от вас искат Мъри и да обяснят защо .. щото на мен не ми е много ясно, защо драпате за този некадърник :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 03 апр 2012 18:09

От това което каза Иво Тонев, според мене ще има нов треньор в четвъртък и ще се казва Станимир Стоилов.Просто към момента не виждам кой друг веднага би поел Левски.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 апр 2012 18:10

Batkoto написа:я си кажете сега, кои от вас искат Мъри и да обяснят защо .. щото на мен не ми е много ясно, защо драпате за този некадърник :?:

И аз не го искам, но някой от Гонзо трябва да ни избави дори и за момента да е

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 апр 2012 18:13

Batkoto написа:я си кажете сега, кои от вас искат Мъри и да обяснят защо .. щото на мен не ми е много ясно, защо драпате за този некадърник :?:

Вие като си изкарате такъв "некадърник", който да ви закара в ШЛ и на 1/4 финал в УЕФА ела тогава да се обаждаш ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 03 апр 2012 18:16

Най-добре да се вземе доказано име, независимо от заплатата! Против назначаването на Стоилов съм.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 апр 2012 18:17

drvasko98 написа:

И аз не го искам, но някой от Гонзо трябва да ни избави дори и за момента да е

в този случай мисля, че Илиян Илиев ще свърши доста по-добра работа ;)

Nuke написа:Най-добре да се вземе доказано име, независимо от заплатата! Против назначаването на Стоилов съм.

имало още разумни, бях се притеснил, щото като ги слушах днес в Гонг, Стоилов, че Стоилов .. като някакви сектанти :lol:
Последна промяна от Batkoto на 03 апр 2012 18:20, променено общо 1 път.
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 03 апр 2012 18:19

когато фактите говорят и боговете мълчат. А фактите казват следното :
1. Мъри за 3 години (май 2008-юли 2011) беше изгонен позорно от 4 отбора: Левски, Литекс, националния, Анортозис
2. Последния му сезон в Левски бе гарниран с нечувани резили, - 16 т., Тампере, рязани пръсти и простотии
3. Вече 9 месеца се разписва с циганите на трудовата борса и освен сек-Б-тор, никой не се сеща за него
4. и Гриша Ганчев и Кипърците и необлъчените фенове проклинаха деня, в който Стоилов е стъпил в отборите им.
5. Ръси акъл и тъпотии по всички медии, мине се не мине 2-3 седмици и изпълзява от хралупата си с някое малоумно обръщение или заключение
6. Лъжеше ги в Кипър, че бил треньор за 21:45, а го разкриха Работнички и Гарга
7. Мимолетните успехи в Левски бяха плод на чиста случайност и съдийски аванти
8. Мъри, подобно на Гонзо не се слави с особен интелект и виждане за играта, борави с клишета и нищо незначещи високопарни слова и се има за много вървежен, макар че не виждам на какво отгоре
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 апр 2012 18:28

За да се върне Стоилов-Батков иГонзо не трябва да с в Левски.
Това утре няма да се случи.
Аз предатели и смукачи в отбора не искам.Нека се сети Стоилов кой го направи тренер и КАК????????
Отговарям веднага-Мъри в Литекс-изгонен позорно от Гришата-
Мъри в националния-изгонен позорно и заслувено
Мъри в Кипър изгонен позорно.
Общото в тези случаи-ами този ГОЛЯМ ТРЕНЕР РАБОТИ БЕЗ СВОЯ СВОДНИК -НАСЕНЦЕТО.
Наско сега ме чуй пиле шарено:

Стоичков.Пенев.Костадинов-тези са червени ЛЕГЕНДИ-лъгани и предадени не в един и два момента от родния клуб,та ти пиле шарено да ги видя някъде по медии ДА ПЛЮЯТ ПО РОДНИЯ СИ КЛУБ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Шок! 9 от Левски на улицата

Мнениеот Обичам Левски » 03 апр 2012 18:28

Трите поредни поражения на Левски в първенството решиха съдбата на почти целия отбор! Босът Иво Тонев е твърдо решен през лятото да се раздели с всички онези, които в последните 3 години превърнаха Левски в посмешище. Още през лятото на улицата ще бъдат изхвърлени: Божидар Митрев, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Даниел Младенов, Дарко Тасевски, Владимир Гаджев и Христо Йовов!

На част от тях им изтичат договорите и нови няма да се предлагат. На останалите ще се търсят нови състави, където да бъдат продадени или преотстъпени. Тасевски, Милиев, Гаджев, Грийн и Йовов пък са подозирани от Тонев, че участват в последните заговори на играчите срещу треньорите в клуба.

Върни се в “Левски”