Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 13:58

Звезда на Левски изгоря за два мача

Националът на Левски Владимир Гаджев получи деветия си жълт картон за сезона в дербито с Лудогорец от 22-ия кръг на „А” група на стадион „Георги Аспарухов”. Както е известно, „сините” допуснаха поражение с 0:1, което е трето поредно и титлата се превърна в мираж.

Гаджев автоматично ще излети за предстоящите срещи с Локомотив София и Черноморец в следващите два кръга, както е по-правилник. При пет жълти картона състезател се наказва за една среща, а при девет - за две, след което при 11 за три и т.н.

Едно от малкото хубави неща. Дано накажат и Кмета за толкова, а ако може и за повече.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 03 апр 2012 15:45

Ай и днешния ден почти мина. Думите от вчера, че днес ще има отговор по въпроса "Какво ще правим от тук на там." май няма да ни огрее. Еми май до края на сезона ще си слушаме коментари от сорта "Надиграхме ги но ни биха", "Имаме най добрите футболисти, трябва им време","Ако не вземем нищо си тръгвам :mrgreen: "

От вчера най-бях учуден от интервюто на Гаджев и по точно неговите думи, че трябвало още малко да го по търпим и после си тръгвал!?!? По принцип винаги съм го харесвал, ама с това си изказване изби рибата. Не искам да го обиждам, че действително не е само той виновен, ама и да очаква да му пляскат при играта дето показва сигурно има проблем с представата за футбол :mrgreen: . В Испания Реал ги освиркват като направят няколко грешни паса, пък Гаджев при три загуби под ред, слаба игра, абе списъкът е дълъг се чуди що е така :D - Еми какво бе, да ти пляскаме ли! :mrgreen:

Дано по скоро, нещо се случи каквото и да е, не ми е зор дали ще е Гонзо, Батков, Тонев, Сираков, Стоилов все ми е тая ако ще и Папата да дойде, важно е Левски да върви. Ако не, да затварят отбора и поне да не мъчат народа! :!:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 15:48

reddek написа:Ай и днешния ден почти мина. Думите от вчера, че днес ще има отговор по въпроса "Какво ще правим от тук на там." май няма да ни огрее. Еми май до края на сезона ще си слушаме коментари от сорта "Надиграхме ги но ни биха", "Имаме най добрите футболисти, трябва им време","Ако не вземем нищо си тръгвам :mrgreen: "

От вчера най-бях учуден от интервюто на Гаджев и по точно неговите думи, че трябвало още малко да го по търпим и после си тръгвал!?!? По принцип винаги съм го харесвал, ама с това си изказване изби рибата. Не искам да го обиждам, че действително не е само той виновен, ама и да очаква да му пляскат при играта дето показва сигурно има проблем с представата за футбол :mrgreen: . В Испания Реал ги освиркват като направят няколко грешни паса, пък Гаджев при три загуби под ред, слаба игра, абе списъкът е дълъг се чуди що е така :D - Еми какво бе, да ти пляскаме ли! :mrgreen:

Дано по скоро, нещо се случи каквото и да е, не ми е зор дали ще е Гонзо, Батков, Тонев, Сираков, Стоилов все ми е тая ако ще и Папата да дойде, важно е Левски да върви. Ако не, да затварят отбора и поне да не мъчат народа! :!:

Почакай, почакай, трябва да сме търпеливи, 24.04 предстои, нали тогава ще стане ясно! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 03 апр 2012 15:51

venger написа:
reddek написа:

Почакай, почакай, трябва да сме търпеливи, 24.04 предстои, нали тогава ще стане ясно! :lol:

Чакам аз ама като гледам как е тръгнало с тия загуби след 24 ако ще Моуриньо плюс Роналдо и Меси да дойдат ще е все тая :mrgreen:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 16:08

reddek написа:
venger написа:
reddek написа:

Чакам аз ама като гледам как е тръгнало с тия загуби след 24 ако ще Моуриньо плюс Роналдо и Меси да дойдат ще е все тая :mrgreen:

Аааа, щях да забравя, а пък след Нова година ще видим един различен и по- силен Левски, на 100%! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 апр 2012 17:23

Oчаквайте в четвъртък новини.
Нещо ще се случи...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 17:26

tevez написа:Oчаквайте в четвъртък новини.
Нещо ще се случи...

Гонзо се връща на терена (срещу ЦСКА)?
Батков, от г-н Ей Богу се превръща в г-н Никой?

Вече нищо не може да ме учуди в Левски.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 апр 2012 17:38

Шефът не отрече, че Гонзо може да бъде сменен още тази седмица

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви, че още тази седмица ще има радикални промени в клуба. По думите на шефа утре ще проведе разговор с Тодор Батков, който все още е в чужбина, и веднага след това ще има кардинални решения.

„Имах среща с деятели, ветерани в Левски. До преди малко говорих с Георги Иванов, но няма да издавам подробности. Днес Батков все още е в чужбина, чакам да се върне, да поговорим. Ако има нещо, ще го съобщим, по-вероятно в четвъртък. Предстои да се вземе едно тежко и трудно решение и ще направя всичко възможно да взема най-правилното решение за Левски. Обстоятелствата са такива, че вместо на 24 април, новият треньор трябва да бъде обявен в четвъртък на 5 април. В такива моменти обикновено се взимат по-крайни решения. Аз съм готов да ги взема, но чакам Батков като собственик на клуба, да съгласувам всичко с него“, подчерта Тонев пред Дарик радио.

Той не пожела да уточни дали Гонзо ще подаде оставка, след като снощи феновете поискаха Иванов да се махне.

„Няма да издавам какво сме си говорили, той е готов да се жертва в името на Левски. Това трябва да служи за пример на всички онези левскари, които само парадират, че са левскари. За Стоилов няма да кажа нищо, в четвъртък каквото има ще говоря“, каза шефът.

„В крайна сметка аз взимам решения, но Батков е собственик и искам да съгласувам всичко", каза Тонев.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 03 апр 2012 17:50

Сетила се Мара да се побара.Същата работа и на Тонев и на Батков след дъжд качулка.Под крайни решения разбирам моментално изваждане от 1-ят отбор на Гаджев,Йовов,Тасевски и Милиев,освобождаване на Гонзо от всички заемани длъжности,назначаване на временен(от школата) или постоянен треньор и Дай боже да се класираме за ЛЕ.Всяко друго решение освен тези ще са поредният хвърлен прах в очите на хората

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 03 апр 2012 17:53

santi_santi написа:Сетила се Мара да се побара.Същата работа и на Тонев и на Батков след дъжд качулка.Под крайни решения разбирам моментално изваждане от 1-ят отбор на Гаджев,Йовов,Тасевски и Милиев,освобождаване на Гонзо от всички заемани длъжности,назначаване на временен(от школата) или постоянен треньор и Дай боже да се класираме за ЛЕ.Всяко друго решение освен тези ще са поредният хвърлен прах в очите на хората

+1

Върни се в “Левски”