Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 16 юли 2020 01:16

blue avalanche написа:
metodito написа:[offtopic]
blue avalanche написа:Когато Сираков и Папазов взеха акциите казаха:"Имаме план, имаме визия за Левски!"
Аз този "план" и тази "визия" още не съм ги видял. Трябва да са много секретни... :mrgreen:
Както и да е - събранието идва. Ей го 17-ти къде е! И тогава ще се види каква е тая "визия".
И ще видим как ще паднат опорките на някои(няма да го посочвам) във форума. То не беше матросовщина, то не беше чудо...
Сираков баща му да беше толкоз нямаше да се мята на амбразурата.
Ако "Планът" е:"Дайде да дадеТЕ!" - този филм вече сме го гледали.

Даже и някакви думички не знаеш. "Матросовщина" не е. "Опорки" не съм представял. Противник съм на тенденциозното плюване. Положението, в което сме не е дело на Сираков. Факт. Това е. Пък ти недей рипа такъв като пале след майка си, щото не знаеш кой какви интереси обслужва, че да бъдеш суфльор.

"Няма да посочвам". :lol:[/offtopic]

Не споменах имена, но ти се "разпозна". На това му викат "Гузен негонен бяга!" ;)

[offtopic]Че тук никой друг не казва нещо положително за Сираков. Направо ме затапи. УжЪс.[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 юли 2020 01:25

joro5rov написа:
blue avalanche написа:Папазов "разкри плана"! :mrgreen:
Пари няма!
Феновете ще издържат клуба!
Футболистите щели да си орежат заплатите, иначе ги чакал голям срам! А, като си орежат заплатите ги чака - гранде слава!
Изображение
Изображение
А! И щял да връща Вутов и де що юноши джиткат из А групата и да почваме да газим! Щи ги правим новите "Искренов", "Сираков", "Велев", "Коев", "Михайлов" и др. от '84!
И всичко това придружено с рев и сълзи...Разбира се...
Само да попитам:
За месец и половина ТОВА ли измъдриха?

По добре Вутов и Панайотов отколкото Мазурек и Спиерингс ;)

А Вутов знае ли ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2020 05:00

metodito написа:Ето, споменах тоя младеж... Неджип (сто пъти го написах Реджеп, сори :lol: ) ли се казва - 14 гола в 17 мача - освободен. Това ще да е някаква форма на благодарност ли? Нещо има сбъркано в тая школа и не са децата.

За сметка на това, колосалният неможач Алекс Боримиров беше в мъжкия отбор, нали?
Това, сбърканото, има име - Даниел Боримиров. И твоят човек Наско Сираков смята да го върне пак там. Поредният "гениален ход".

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 юли 2020 08:51

Сбърканото е корупцията, шуро– баджанащината в школата. Кой футболист създадохме и продадохме за добри пари, кой успяхме да задържим и да дава душата си за отбора, вместо да бяга в Ботев Пд, Славия и т.н.? Ние съсипваме таланти, факт! И прехваленият Насо в периода на успехите на Левски взимаше пари от родители, от потърпевши го знам! А оня видинския аграр налагаше бездарния си син преди година– две... Ако почна, примери стотици. И сега ако ни вдигнат на крака ще е благодарение на някакъв луд късмет, че се е появил будалата с парите и само гледайте колко ще "просперира" школата ни в присъствието на търгаша Насо.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 юли 2020 09:02

Бибочко :mrgreen:

Васил Колев
20 ч. ·
"Даренията на феновете за вноската към НАП секнаха"
Преди 2 месеца, когато потече дарението на Пеевски, беше лесно да се предвиди, че Левски ще загуби много повече пари от своите привърженици, отколкото печели с тези 500 000 лева.
И причината затова е проста. Част от феновете ще се погнусят от приемането на дарението. Друга част просто ще чакат такива като Пеевски да продължат с щедростта си, защото така са свикнали. Съвсем малка част ще продължат да даряват, защото обичат Левски.
Резултатът го виждаме.
И питам: тези, които одобрявахте това дарение и повтаряхте наизустени фрази, че "парите не миришат", продължихте ли да дарявате? Можете ли да компенсирате по някакъв начин погнусените и ленивите?
И само да припомня фактологията.
Единственият реагирал на това дарение беше Тръст "Синя България", който освен, че провежда и обезпечава логистически цялата дарителска кампания, беше охулен от медиите на Пеевски в един и същ текст, публикуван от няколко вестника.
Още една организация, "Ултрас Левски", пусна декларация срещу това дарение, но тази декларация престоя на страницата във "Фейсбук" няколко минути. След това цялата страница изчезна, после се появи след няколко дни, но я нямаше декларацията.
Припомням всичко това, защото изпуснахме като привърженици на Левски огромен шанс клубът да се извиси в труден момент до исторически си стандарти. Или поне до това, което пеем (някои абсолютно лицемерно), че "Левски значи свобода!".
И го припомням, за да знаете, че днес, когато тревожни следите всякакви спекулации за тирера, лицензи, Септември, Чепинци и подобни глупости, може би реакцията на мнозина от вас от такива ключови момент като дарението на Пеевски, не е била на висотата на левскарството.
Накрая ще попитам: с оглед резултата и салдото към днешна дата, кой ще поеме отговорност и в какво се изразява тя за приемането на това срамно дарение?

Кой ще поеме отговорност ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 юли 2020 09:14

metodito написа:
rhaegar написа:Това за играта със сърце отдавна се изтърка. Мина времето, когато юношите компенсираха липсата на опит със себераздаване. Един на десет сега да е такъв, пак е много.

Гледал ли си някой мач на юношите(u19)? Ми те почти всичките изглеждат като някакви мъже в сравнение със Стаси. И не съм видял някой от тях в мач на мъжете. За какво е тая школа и по каква схема един юноша попада в мъжкия състав? Привилегии ли какво? Ето, споменах тоя младеж... Неджип (сто пъти го написах Реджеп, сори :lol: ) ли се казва - 14 гола в 17 мача - освободен. Това ще да е някаква форма на благодарност ли? Нещо има сбъркано в тая школа и не са децата.

В Левски още работят по старите методики. Бащата плаща – синът играе. За това все още нямаме "юноша бледен", а аз добавям и слаботелесен, в представителния отбор. Онзи ден на Герена видяхте ли Локо какви младежи вкара в игра? Или Черно море, ами Ботев? Някой бе писал, че виновник бил Боримиров. Не! Аз до колкото съм чул, не претендирам за достоверност, в основата на тази порочна практика стои Бисер Хаздай. Но пак повтарям, само съм чул. Може да е само журналистичско умозаключение, защото под негово ръководство не е излязал един квалитетен играч за първия отбор. Както и да е! На ОС ще видим какви индикации ще дадат силните на деня. Лично аз съм песимистично настроен. Не очаквам от журналист, комарджия (макар и бивша легенда) и клоун да сътворят чудеса. Не могат да надскочат себе си. Оперативната, финансовата, юридическата и мааркетинговата власт в един клуб, особено пък Левски, трябва да е в ръцете на професионалисти, бизнесмени. Спортнотехническата – задължително на футболни хора. В Делиормана за това успяват. Всеки прави това което умее. Помислете само колко милиона профука Левски през последните години. При правилно ръководство можехме да имаме поне пет титли. Ако тези ръководители в Левски бяха сапьори?...
Хубав ден! И дано следващия мач играем срещу Берое!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 юли 2020 09:15

goteborg написа:Сбърканото е корупцията, шуро– баджанащината в школата. Кой футболист създадохме и продадохме за добри пари, кой успяхме да задържим и да дава душата си за отбора, вместо да бяга в Ботев Пд, Славия и т.н.? Ние съсипваме таланти, факт! И прехваленият Насо в периода на успехите на Левски взимаше пари от родители, от потърпевши го знам! А оня видинския аграр налагаше бездарния си син преди година– две... Ако почна, примери стотици. И сега ако ни вдигнат на крака ще е благодарение на някакъв луд късмет, че се е появил будалата с парите и само гледайте колко ще "просперира" школата ни в присъствието на търгаша Насо.

Корупцията в школата е далеч преди Наско ... по мое време искаха , огромна сума за да ме приемат и отделно за всеки мач . Един от най близките ми приятели , чорбарче , си плати .... издържа само няколко месеца . Момчето беше и е самороден талант , но .... в среда в която се опитват да ти счупят краката по време на тренировките , а на официалните мачове те игнорират старите кучета трудно се вирее, какъвто и талант да си .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2020 09:23

wilge написа:На ОС ще видим какви индикации ще дадат силните на деня. Лично аз съм песимистично настроен. Не очаквам от журналист, комарджия (макар и бивша легенда) и клоун да сътворят чудеса. Не могат да надскочат себе си. Оперативната, финансовата, юридическата и мааркетинговата власт в един клуб, особено пък Левски, трябва да е в ръцете на професионалисти, бизнесмени. Спортнотехническата – задължително на футболни хора. В Делиормана за това успяват. Всеки прави това което умее. Помислете само колко милиона профука Левски през последните години. При правилно ръководство можехме да имаме поне пет титли. Ако тези ръководители в Левски бяха сапьори?...
Хубав ден! И дано следващия мач играем срещу Берое!

Ми той, Папазов, в Спортно шоу Гонг го каза в прав текст:"ПАри нЕма - действайте!"
Демек - феновете да даряват, купуват и да издържат отбора.
Щял да връща Мисяк, Орачев, Попадийн, Хр.Хубчев, Чунчуков, Вутов, Н.Кръстев... Плюс Кабов, Димитров и Д.Иванов, които и без това се връщат.
И да прави от тях новите Искренов, Сираков, Михайлов, Н.Илиев и т.н.
Това е "кондиката".

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юли 2020 09:34

blue avalanche написа:
realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?

Аз не познавам отбор в света, който да се издържа само от феновете. А ти?
Фанелките на играчите пак ли ние ще ги купуваме? А бутонките?
Заплатата на Павел Колев? Пак феновете?
Глобите на СЗ пак ли феновете ще ги плащат?
Неустойката на Хубчев и сие феновете ли ще я плащат?

Аз не познавам отбор в света, в който да се издържа само "бащица"? А ти?
Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 юли 2020 09:37

Kotooshu, това че корупцията е от време оно, не е оправдание за Насо. Аз акцентирам върху това, че той се е доказал вече що за мизерник е, та да не си прави никой илюзиите, че с него начело ще цъфнем и вържем. Напротив, а дано (ама надали!) дойде човека с парите и седи гледай мача...почва "елегантното" крадене от тоя велик ръководител и вярното му обкръжение.
Save Ukraine!

Върни се в “Левски”