metodito написа:Ботев-Левски 0-2
Йовов изобщо не игра
Ми той бе с червен картон...
И слава Богу!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Ботев-Левски 0-2
Йовов изобщо не игра
Ми той бе с червен картон...
venger написа:Хора, няма смисъл от такива статистики кога сме били, как сме били - с грозна или хубава игра, кой е играл и кой не. Ясно е, че в отбора има напрежение и не играем добре. Стига сме си търсили персонални отговорници. Всеки от по- старите играчи е помагал много на отбора в миналото и според мен никой не заслужава само хули и ругатни. Когато има проблем, той се поема от всички, всички трябва да понесат отговорността. Но не като Гонзо- "искате виновник, ето ви". Това е много лесно и несериозно решение на проблема. Пак повтарям, всички носят отговорност, но с това проблемът не се решава по никакъв начин.
Според мен някои хора трябва да осъзнаят, че нямат достатъчните качества, било то управленски или спортно- технически, за да ръководят отбор като Левски. Има един проблем в Левски според мен и той е свързан с това, че имаме недалновидна управленска политика, с две думи казано- много шефове и много пи*ки за мерене. Докато това не спре, няма да имаме успехи. Какъвто и да е Наско Сираков, факт е, че при него имахме успехи. А сега - много шефове, всеки излиза, всеки говори и май никой нищо не върши.
Не обвинявайте футболистите, защото просто те показват какво се случва в Левски!
САМО ЛЕВСКИ!
venger написа:
Не обвинявайте футболистите, защото просто те показват какво се случва в Левски!
САМО ЛЕВСКИ!
deepblue1963 написа:venger написа:
САМО ЛЕВСКИ!
Само,че футболистите,или поне някои от тях имат ПРЯКА роля в това,което се случва.
deepblue1963 написа:venger написа:
САМО ЛЕВСКИ!
Само,че футболистите,или поне някои от тях имат ПРЯКА роля в това,което се случва.
ros написа:Левски - слаб
THE G.A.M.E написа:В една друга тема водим дискусия ... Та ми се струва редно да си поустна мнението и тук.![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ros написа:Левски - слаб
Изкуствено беше направено това ...
Някой имаше интерес, Левски да не вземе мачът с Миньор.
От там беше ясна верижната реакция - Това става без знанието на Костов, съответно треньорът ни си изпълни обещанието, което даде при представянето си, а именно - че ще си тръгне при първото нередно нещо, което види в Левски.
Тонев го е убеждавал 2 пъти да не напуска ... Същата вечер, след загубата от Миньор, след това и на другата сутрин.
Костов бил непреклонен.
На по-следващият ден, Ники дава интервю в което категорично заявява, че повече никога няма да работи в България !
Просто е кристално ясно за всеки мислещ човек, че тази криза при "Сините" беше предизвикана изкуствено.![]()
Проблема е, че не е ясно защо ...
Ама ако се опрем на приказката - " За каквото и да ти говорят знай, че става въпрос за пари" ... Можеби нещата придобиват някакъв смисъл.
След трите последователни загуби, Левски вече е на шокиращото за сините фенове пето място. А това, разбира се, означава и неучастие в европейските клубни турнири следващия сезон. Едва ли и най-големите противници на сините са предвиждали такъв сценарий за развитие на първенството. Но на „Герена“ доказаха, че каквото сам си направиш, никой друг не е в състояние да ти причини. И сега, вместо да гледат към титлата, в Левски са вече сериозно притеснени за участието си в Европа.
А то, притеснението си е напълно основателно, с оглед не толкова на точковото изоставане, което не е голямо, а на играта, която демонстрират сините. Левски играе слабо и безидейно и това е видно за всички. Няма ли решителна промяна в облика на отбора, заплахата сините да играят само домашен белот догодина, е съвсем реална.
В този контекст, участието на Левски в турнирите има смисъл, само ако отборът наистина с играта си докаже, че има място там. С други думи, да си извоюва квотата за Европа. Ако ще е само за едното участие, приключващо в Тампере или Търнава, то битката е загубена предварително.
THE G.A.M.E написа:В една друга тема водим дискусия ... Та ми се струва редно да си поустна мнението и тук.![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ros написа:Левски - слаб
Проблема е, че не е ясно защо ...
Ама ако се опрем на приказката - " За каквото и да ти говорят знай, че става въпрос за пари" ... Можеби нещата придобиват някакъв смисъл.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта