Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 11:17

metodito написа:
Ботев-Левски 0-2
Йовов изобщо не игра

Ми той бе с червен картон...

И слава Богу!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 11:25

Хора, няма смисъл от такива статистики кога сме били, как сме били - с грозна или хубава игра, кой е играл и кой не. Ясно е, че в отбора има напрежение и не играем добре. Стига сме си търсили персонални отговорници. Всеки от по- старите играчи е помагал много на отбора в миналото и според мен никой не заслужава само хули и ругатни. Когато има проблем, той се поема от всички, всички трябва да понесат отговорността. Но не като Гонзо- "искате виновник, ето ви". Това е много лесно и несериозно решение на проблема. Пак повтарям, всички носят отговорност, но с това проблемът не се решава по никакъв начин.
Според мен някои хора трябва да осъзнаят, че нямат достатъчните качества, било то управленски или спортно- технически, за да ръководят отбор като Левски. Има един проблем в Левски според мен и той е свързан с това, че имаме недалновидна управленска политика, с две думи казано- много шефове и много пи*ки за мерене. Докато това не спре, няма да имаме успехи. Какъвто и да е Наско Сираков, факт е, че при него имахме успехи. А сега - много шефове, всеки излиза, всеки говори и май никой нищо не върши.
Не обвинявайте футболистите, защото просто те показват какво се случва в Левски!
САМО ЛЕВСКИ!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 11:46

venger написа:Хора, няма смисъл от такива статистики кога сме били, как сме били - с грозна или хубава игра, кой е играл и кой не. Ясно е, че в отбора има напрежение и не играем добре. Стига сме си търсили персонални отговорници. Всеки от по- старите играчи е помагал много на отбора в миналото и според мен никой не заслужава само хули и ругатни. Когато има проблем, той се поема от всички, всички трябва да понесат отговорността. Но не като Гонзо- "искате виновник, ето ви". Това е много лесно и несериозно решение на проблема. Пак повтарям, всички носят отговорност, но с това проблемът не се решава по никакъв начин.
Според мен някои хора трябва да осъзнаят, че нямат достатъчните качества, било то управленски или спортно- технически, за да ръководят отбор като Левски. Има един проблем в Левски според мен и той е свързан с това, че имаме недалновидна управленска политика, с две думи казано- много шефове и много пи*ки за мерене. Докато това не спре, няма да имаме успехи. Какъвто и да е Наско Сираков, факт е, че при него имахме успехи. А сега - много шефове, всеки излиза, всеки говори и май никой нищо не върши.
Не обвинявайте футболистите, защото просто те показват какво се случва в Левски!
САМО ЛЕВСКИ!

Не, не всички носят отговорност! Какво е виновен Пламен Илиев, че тези пред него са пълни некадърници (примерно)? Като виждаш, че някой играч (мога да ти изредя 4-5) е кръгла нула и само тегли отбора надолу, да му ръкопляскаме ли? Естествено, че ще се хули и ругае и то заслужено!

За частта с ръководството съм съгласен (бих добавил и Борето в частта с успехите) - донякъде.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 апр 2012 11:52

venger написа:
САМО ЛЕВСКИ!

Само,че футболистите,или поне някои от тях имат ПРЯКА роля в това,което се случва.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 11:58

deepblue1963 написа:
venger написа:
САМО ЛЕВСКИ!

Само,че футболистите,или поне някои от тях имат ПРЯКА роля в това,което се случва.

А мислите ли, че тези футболисти не получиха вчера и от мен с приятелите по няколко "слова" :)! Но това по- скоро е плод на временна емоция. Както казвам, те просто са отражение на това, което се случва с отбора. Искрено се надявам в най- скоро време пак да им се радваме! Но за да стане това, трябва всеки в Левски сериозно да помисли за поведението си и за това какви цели има и дали те са свързани с НАШИЯ отбор!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 апр 2012 11:58

deepblue1963 написа:
venger написа:
САМО ЛЕВСКИ!

Като Йовов, Тасевски, Гаджев ли например?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 12:05

В една друга тема водим дискусия ... Та ми се струва редно да си поустна мнението и тук. ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ros написа:Левски - слаб

Изкуствено беше направено това ...
Някой имаше интерес, Левски да не вземе мачът с Миньор.
От там беше ясна верижната реакция - Това става без знанието на Костов, съответно треньорът ни си изпълни обещанието, което даде при представянето си, а именно - че ще си тръгне при първото нередно нещо, което види в Левски.
Тонев го е убеждавал 2 пъти да не напуска ... Същата вечер, след загубата от Миньор, след това и на другата сутрин.
Костов бил непреклонен.
На по-следващият ден, Ники дава интервю в което категорично заявява, че повече никога няма да работи в България !

Просто е кристално ясно за всеки мислещ човек, че тази криза при "Сините" беше предизвикана изкуствено. ;)

Проблема е, че не е ясно защо ...
Ама ако се опрем на приказката - " За каквото и да ти говорят знай, че става въпрос за пари" ... Можеби нещата придобиват някакъв смисъл.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 12:13

THE G.A.M.E написа:В една друга тема водим дискусия ... Та ми се струва редно да си поустна мнението и тук. ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изкуствено беше направено това ...
Някой имаше интерес, Левски да не вземе мачът с Миньор.
От там беше ясна верижната реакция - Това става без знанието на Костов, съответно треньорът ни си изпълни обещанието, което даде при представянето си, а именно - че ще си тръгне при първото нередно нещо, което види в Левски.
Тонев го е убеждавал 2 пъти да не напуска ... Същата вечер, след загубата от Миньор, след това и на другата сутрин.
Костов бил непреклонен.
На по-следващият ден, Ники дава интервю в което категорично заявява, че повече никога няма да работи в България !

Просто е кристално ясно за всеки мислещ човек, че тази криза при "Сините" беше предизвикана изкуствено. ;)

Ама ако се опрем на приказката - " За каквото и да ти говорят знай, че става въпрос за пари" ... Можеби нещата придобиват някакъв смисъл.

Като се има предвид, че всичко в тоя живот се прави за пари.... Todor Moneymaker

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 апр 2012 12:18

След трите последователни загуби, Левски вече е на шокиращото за сините фенове пето място. А това, разбира се, означава и неучастие в европейските клубни турнири следващия сезон. Едва ли и най-големите противници на сините са предвиждали такъв сценарий за развитие на първенството. Но на „Герена“ доказаха, че каквото сам си направиш, никой друг не е в състояние да ти причини. И сега, вместо да гледат към титлата, в Левски са вече сериозно притеснени за участието си в Европа.

А то, притеснението си е напълно основателно, с оглед не толкова на точковото изоставане, което не е голямо, а на играта, която демонстрират сините. Левски играе слабо и безидейно и това е видно за всички. Няма ли решителна промяна в облика на отбора, заплахата сините да играят само домашен белот догодина, е съвсем реална.

В този контекст, участието на Левски в турнирите има смисъл, само ако отборът наистина с играта си докаже, че има място там. С други думи, да си извоюва квотата за Европа. Ако ще е само за едното участие, приключващо в Тампере или Търнава, то битката е загубена предварително.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 апр 2012 13:02

THE G.A.M.E написа:В една друга тема водим дискусия ... Та ми се струва редно да си поустна мнението и тук. ;)

Единствено смислено обясние, което горе долу ми идва наум е да се остави отборът извън ЕКТ, за да се принуди собственикът да му свали супермного цената, което автоматично означава, че собственикът не е лицето или гъза Тодор Батков, а той участва в заверата. За мен ръководителите знаят, че единственият начин отборът да не се класира за ЕКТ е да бъде поверен най-слабия треноьр в А група. Ако някой има друго обяснение, ще ми е любопитно да го прочета.
Докато клубът ни не се освободи от доносници, ченгета, кагебистки пари и хора с криминално минало, нищо добро не ни чака. Дошло е време левскарите да си поискат отбора. Визирам хора като Кокала, Панов, Ники Илиев, Войнов, Топчо, Иванков и други. Сред тях не са Гонзо и Сираков. Силно се надявам идеята за добрия и лошия да не успее този път.

Върни се в “Левски”