Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
blue avalanche написа:Папазов "разкри плана"!![]()
Пари няма!
Феновете ще издържат клуба!
Футболистите щели да си орежат заплатите, иначе ги чакал голям срам! А, като си орежат заплатите ги чака - гранде слава!
А! И щял да връща Вутов и де що юноши джиткат из А групата и да почваме да газим! Щи ги правим новите "Искренов", "Сираков", "Велев", "Коев", "Михайлов" и др. от '84!
И всичко това придружено с рев и сълзи...Разбира се...
Само да попитам:
За месец и половина ТОВА ли измъдриха?
По добре Вутов и Панайотов отколкото Мазурек и Спиерингс

Не отписвайте Божков, скоро може да се върне на бял кон, както вървят нещата. Някой тука беше казал, че Бойко успял с Божков

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
joro5rov написа:blue avalanche написа:Папазов "разкри плана"!![]()
Пари няма!
Футболистите щели да си орежат заплатите, иначе ги чакал голям срам! А, като си орежат заплатите ги чака - гранде слава!
А! И щял да връща Вутов и де що юноши джиткат из А групата и да почваме да газим! Щи ги правим новите "Искренов", "Сираков", "Велев", "Коев", "Михайлов" и др. от '84!
Само да попитам:
Ще получиш Ил.Димитров вместо Робърта, Д.Иванов вместо Холмар и Кабов вместо Паулиньо. Чунчуков вместо Костов... Може да свикаме "под знамената" Орачев, Мисяк, Попадийн и други знайни и незнайни...
Последна промяна от blue avalanche на 16 юли 2020 05:55, променено общо 2 пъти.
alexdb написа:metodito написа:Kotooshu написа:metodito написа:Kotooshu написа:Левски пуска в продажба акциите на Тити Папазов
Сетиха се ...
А може и такава да е целта. Колегата НОМЕР 14 го беше предположил отдавна.от Kotooshu » 13 май 2020 14:16
sinqkrepost1914 написа:
Kotooshu написа:
Подлогата
https://www.facebook.com/eurocom.bg/vid ... 423900556/
Oт цялото интервю разбрах, че според НКПСЗ най-добре би било мажоритарния дял да се ''замрази'', като в такъв случай 10 % оставащи в Тръста биха им дали право да свикат общо събрание и да си назначат УС, който да се заеме вече с действията по намирането на спонсори и рекламодатели. И кой ще облажи от цялото това ? Така вече няма да има пречка да си подпишат каквито си искат договори за охрана, кетъринг, маркетинг и прочие..
Още няколко "крачки" останаха за са си "присвоят" Клуба !
Питам се аз когато е възможно юридически , защо да не се пуснат акциите в продажба ?
Бих си купил (според възможностите ми), нали искат да взимаме решенията заедноЛевски е на феновете
Колегата, мисля, че беше той, предположи още преди месец сигурно поне, че това може да е нещо като пакетно предложение. Отделят се 35% от общите, които евентуално да бъдат продадени впоследствие. Наско си запазва своя процент и се търси "съ-собственик".
Айде сега ми обясни е те това нещо (вторично се продават акции от едно лице на друго, а парите влизат в акционерното дружество) как ще стане и ще се оформи счетоводно и ще те призная
Левски купува акциите от ТП на цена 0 и ги пуска за продажба, да речем?
blue avalanche написа:joro5rov написа:blue avalanche написа:Папазов "разкри плана"!![]()
Пари няма!
Само да попитам:
Ще получиш Ил.Димитров вместо Робърта, Д.Иванов вместо Холмар и Кабов вместо Паулиньо.
Ще се радвам да ги получа, защото ще играят със сърце поне и ще получават много по малко .. а и да ти кажа не вярвам някой да тъжи точно за плажния футболяга Паулиньо, по добре да си налагат Кабов
Оня мизерник - министърът с детското лице, вдигнал ръка върху Левски, май се отечe в канала. Анатема!
Това за играта със сърце отдавна се изтърка. Мина времето, когато юношите компенсираха липсата на опит със себераздаване. Един на десет сега да е такъв, пак е много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Не, човек, не съм от СЗ (макар че преди години именно "наркоманите" са ме спасявали от голям пердах и мнението ми е малко по-различно). Келепир също нямам. Просто искам да се изчака със Сираков и не разбирам позицията на нож още от начало към него. Това е. Не съм само аз, който видя в него нещо положително. И да, убеден съм, че той няма да преeбе "Левски". Бях убеден за Васко Зара, че ще го направи. Не бях убеден за Русев. Но след като излезе онова за "Агенцията за чуждестранна помощ", ми стана ясно... Не сбърках за Колев, но се надявах, че става нещо от този... В крайна сметка ще се окаже човек на KOJ. За Хубчев не сбърках, макар че след Ружомберок, почнах да се надявам как съм се объркал. Общо взето не бъркам в преценките си. Подхождам с един... умерен наивитет винаги в началото, да кажем. Знам как ще свърши, но поне в началото се надявам. Относно Сирака, убеден съм, че като президент (а не собственик) и с пари, той ще се справи. Ако koj ни е оставил на свободно падане наистина и си е свалил лапите от клуба (иска ми се, ама това е златна кокошчица) и е казал: "Оправяйте се, на ви клуба", Наско е човекът, който ще ни вдигне от четвъртия ешелон в първия. Няма друг. Ако сложим тире, лъгал съм се. Това е. Той сега дойде и ти (и други) му сипваш, все едно той е виновен за нещо. Нека Модича направи анкета, като за Хубси: "Давате ли му доверие на Сираков?". Аз му давам и ще му давам докато не се засеpе. Не го приемам това от вратата за... Просто ми е нелогично. Не виждам никакъв аргумент. Папазов не го коментирам и не искам да го коментирам.[/offtopic]
Методито ти от СЗ ли си или имаш някакъв келепир? Ти наистина ли виждаш нещо полезно да е направил Сираков до момента или че може да направи като му виждаш потенциала и финансовите възможности? Просто беше план Б да спуснат някой да тушира напрежението, че да няма ексцесии. Вече не е актуален защото ексцесиите и без феновете на Левски тръгнаха.
Не, човек, не съм от СЗ (макар че преди години именно "наркоманите" са ме спасявали от голям пердах и мнението ми е малко по-различно). Келепир също нямам. Просто искам да се изчака със Сираков и не разбирам позицията на нож още от начало към него. Това е. Не съм само аз, който видя в него нещо положително. И да, убеден съм, че той няма да преeбе "Левски". Бях убеден за Васко Зара, че ще го направи. Не бях убеден за Русев. Но след като излезе онова за "Агенцията за чуждестранна помощ", ми стана ясно... Не сбърках за Колев, но се надявах, че става нещо от този... В крайна сметка ще се окаже човек на KOJ. За Хубчев не сбърках, макар че след Ружомберок, почнах да се надявам как съм се объркал. Общо взето не бъркам в преценките си. Подхождам с един... умерен наивитет винаги в началото, да кажем. Знам как ще свърши, но поне в началото се надявам. Относно Сирака, убеден съм, че като президент (а не собственик) и с пари, той ще се справи. Ако koj ни е оставил на свободно падане наистина и си е свалил лапите от клуба (иска ми се, ама това е златна кокошчица) и е казал: "Оправяйте се, на ви клуба", Наско е човекът, който ще ни вдигне от четвъртия ешелон в първия. Няма друг. Ако сложим тире, лъгал съм се. Това е. Той сега дойде и ти (и други) му сипваш, все едно той е виновен за нещо. Нека Модича направи анкета, като за Хубси: "Давате ли му доверие на Сираков?". Аз му давам и ще му давам докато не се засеpе. Не го приемам това от вратата за... Просто ми е нелогично. Не виждам никакъв аргумент. Папазов не го коментирам и не искам да го коментирам.[/offtopic]
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Това за играта със сърце отдавна се изтърка. Мина времето, когато юношите компенсираха липсата на опит със себераздаване. Един на десет сега да е такъв, пак е много.
Гледал ли си някой мач на юношите(u19)? Ми те почти всичките изглеждат като някакви мъже в сравнение със Стаси. И не съм видял някой от тях в мач на мъжете. За какво е тая школа и по каква схема един юноша попада в мъжкия състав? Привилегии ли какво? Ето, споменах тоя младеж... Неджип (сто пъти го написах Реджеп, сори