Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот goteborg » 14 юли 2020 21:59

Добре де, гадаем и умочовъркаме в пълна мъгла. Аз конкретно съм се мобилизирал за най- лошото, сиреч 4- то ниво. И знам за себе си- не припознавам, избирам достойно ново начало! Някой попита тук, няма отговори, хайде и аз на свой ред да попитам компетентните(без грам ирония тука!), как се случват нещата при евентуален фалит?!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юли 2020 22:03

Сложат ли ни тире аз лично приключвам,започнем ли от А окръжна без ново дружество ще подкрепям Левски.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 юли 2020 22:09

metodito написа:Това е все едно да кажеш, че Стоев ни е запратил в долната седмица. Нищо де, мантрата трябва да се повтаря, за да стане истина. Заприличахте ми отново на един форум, където са все едно някакви пионерчета с дружинна (или както се казваше там).

Ами ти досега именно тва повтаряше за Стоев, че заради него играхме във втората седмица. Ае помнете си тъпотиите дет сте говорили!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юли 2020 22:12

Къде са нкп и тези от тръста защо всички мълчат като .утки :twisted:

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 14 юли 2020 22:15

LoveAndPeace написа:Почна се опипване на почвата .....4 сценария , 4 спасения , тирета , лицензи :?

Левски-Септемврийско знаме няма да стане иначе Герена гори
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2020 22:19

goteborg написа:Добре де, гадаем и умочовъркаме в пълна мъгла. Аз конкретно съм се мобилизирал за най- лошото, сиреч 4- то ниво. И знам за себе си- не припознавам, избирам достойно ново начало! Някой попита тук, няма отговори, хайде и аз на свой ред да попитам компетентните(без грам ирония тука!), как се случват нещата при евентуален фалит?!

Без да съм адвокат по търговско право доколкото знам има опция дружеството да бъде оздравено. Влиза синдик и т.н. Мисля, че така автентичност, приемственост и т.н. се запазват. Друг въпрос е, че особено покрай ковид и простотиите с лотарията и собствениците, един добър адвокат може да търси процедури по обявяване на форсмажор и така нататък.. Желание само да има..
110 години любов!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 14 юли 2020 22:24

Благодаря, k_oleto! То на свой ред изникнаха маса други неясноти, но ще ги изяснявам в движение... По време на "окръжната ни авантюра" ще ги избистря, дет' се вика :)
Наздраве, момчета и к'вото дойде!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2020 22:34

terata написа:
metodito написа:Това е все едно да кажеш, че Стоев ни е запратил в долната седмица. Нищо де, мантрата трябва да се повтаря, за да стане истина. Заприличахте ми отново на един форум, където са все едно някакви пионерчета с дружинна (или както се казваше там).

Ами ти досега именно тва повтаряше за Стоев, че заради него играхме във втората седмица. Ае помнете си тъпотиите дет сте говорили!!!

Признавам, че така говорих. Помня си... в случая, ок, "тъпотиите". Да, така беше. И си вярвах. Убеждавах се сам себе си, че е така, въпреки че коня беше отишъл в ряката няколко кръга преди това.

Буквално с него начело се смъкнахме в долната седмица. Точно, както ако фалираме, това ще стане при Сираков. Сирака ще има толкова вина за фалита, колкото и Стоев за седмицата.
Последна промяна от metodito на 14 юли 2020 22:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 14 юли 2020 22:34

groti написа:
goteborg написа:Добре де, гадаем и умочовъркаме в пълна мъгла. Аз конкретно съм се мобилизирал за най- лошото, сиреч 4- то ниво. И знам за себе си- не припознавам, избирам достойно ново начало! Някой попита тук, няма отговори, хайде и аз на свой ред да попитам компетентните(без грам ирония тука!), как се случват нещата при евентуален фалит?!

Без да съм адвокат по търговско право доколкото знам има опция дружеството да бъде оздравено. Влиза синдик и т.н. Мисля, че така автентичност, приемственост и т.н. се запазват. Друг въпрос е, че особено покрай ковид и простотиите с лотарията и собствениците, един добър адвокат може да търси процедури по обявяване на форсмажор и така нататък.. Желание само да има..

Тъмна материя ми е... Май и на много други. Явно има вратички, законът нали е "врата в полето" :)
Save Ukraine!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юли 2020 22:38

За съжаление и Павел Колев се оказа голям балон!

Върни се в “Левски”