Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Warped » 14 юли 2020 19:26

Стига цитирахте тоя фалшимент Желу Станков. Тоя пускаше тъпня след тъпня години за да му се чете тъпия вестник.
На общото събрание имам усещането, че може нищо съществено да не се случи
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2020 19:40

metodito написа:
Serafim написа:Като цяло не съм забелязал добра дума за играчите. И то не само за настоящите.

Няма и да забележиш.
А в "Левски" в последните години минаха някои доста добри играчи. Само за последните четири-пет сезона:
Бедоя
Аниете
Давиде
Робърта
Давид
Роман
Гомес
Бурабия
Миятович
Холмс
Краев
Костадинов
Кали (тук ще изразя не моето мнение, а на повечето хора тук и офлайн)
Славчев (мое мнение)
Спиро
Йорга
Лукин
Фигейредо и Нганиони (отново не е мое мнение).

Бру
Перес
Баштош
Чмовш
Лопес
Нунеш
Л.Педро
Амари
Наумовски
Менголо
Китамбала
Диаби
Махмудов
Адениджи
Нар
Карнер
Деса
Сукуна
Сандберг
Стигнал съм до 2016/17. Да продължавам ли или да спирам, че ще стане разгром? И това са само чуждестранните неможачи. Ако добавя и българчетата съвсем ще се стъжнят нещата.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 14 юли 2020 19:58

Tchibota написа:Бе, тоя Сандберг в момента е национал на Швеция. При вас и Меси ще изглежда менте. :lol:

На Хекен съм изгледал на живо около 50- 60 мача в последните 12 години. В това число на Сандбери около 7- 8 и 15- 20 на Насиру. И за двамата бях убеден, че са доста добри, имам предвид нивото на нашето, Бг първенство. За Насиру дори убеждавах приятели миналата година, че парите не са платени напразно. А тя каква стана...Наистина нямам обяснение. Може би имаха нужда от дълъг период на адаптация...Честно, странен казус.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2020 20:03

goteborg написа:
Tchibota написа:Бе, тоя Сандберг в момента е национал на Швеция. При вас и Меси ще изглежда менте. :lol:

На Хекен съм изгледал на живо около 50- 60 мача в последните 12 години. В това число на Сандбери около 7- 8 и 15- 20 на Насиру. И за двамата бях убеден, че са доста добри, имам предвид нивото на нашето, Бг първенство. За Насиру дори убеждавах приятели миналата година, че парите не са платени напразно. А тя каква стана...Наистина нямам обяснение. Може би имаха нужда от дълъг период на адаптация...Честно, странен казус.

Или нормален треньор? В ръцете на Гошо и Хубчев дори Шави ще изглежда смешно
110 години любов!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 14 юли 2020 20:05

p.s. Освен да се окаже, че нивото на шведския шампионат е по- ниско от нашето, но: първо, съвсем не мисля, че е така и второ, Сандбери играе редовно в Хамарби и наистина тази година го викнаха в национала...А техният национален отбор е класи над нашия!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2020 20:20

metodito написа:
Kotooshu написа:Изобщо не искам никакви боНби !
Крайно време е Наско да спре да се крие ....
Иначе ние в момента се движим по сценария на ЦСКА ... онези притиснати до стената се радват и до ден днешен на Литекс , в момента може да се прочетат множество коментари от сини привърженици които искат на чисто и в А !
Ако последните новини свързани с Левски са верни то Сираков прави всичко възможно за да ни фалира !

Е, аз нали ти казах: това е целта. Разкри го отвсякъде, браво. Това ли е новата директива? Фалира ли "Левски", няма как да не е дело на Сираков. Даже, знаеш ли какво: не е Шишко истинския собственик били или Боко, ами баш Сираков. Те горките със зъби и нокти се опитваха през годините да ни спасят от фалита, но Сираков е прекалено силен за тях. Шиши на кого ни остави, ти майка, ти баща!

И между другото той стои зад протестите в момента и клати феса на Геша и правителството. Но това е само за отвличане на вниманието. Истинската цел е да фалира "Левски". И докато феновете са на площада, той да изпълни пъкления си план. :twisted:

При фалит и ако бездействието на Сираков продължи, той ще бъде част от убийците на клуба, защото ще е повече от очевидна неговата роля - да поеме фалита.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2020 20:26

Не знам дали помните, но втория път, когато черепа джироса акциите (на Сираков) каза, че Левски се връща в ръцете на олигарсите.. Надали го е казал просто така. Вероятно Наско е просто поставено лице.. Добре прието от феновете, но поставено лице.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юли 2020 20:41

Eminem написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:Изобщо не искам никакви боНби !
Крайно време е Наско да спре да се крие ....
Иначе ние в момента се движим по сценария на ЦСКА ... онези притиснати до стената се радват и до ден днешен на Литекс , в момента може да се прочетат множество коментари от сини привърженици които искат на чисто и в А !
Ако последните новини свързани с Левски са верни то Сираков прави всичко възможно за да ни фалира !

Е, аз нали ти казах: това е целта. Разкри го отвсякъде, браво. Това ли е новата директива? Фалира ли "Левски", няма как да не е дело на Сираков. Даже, знаеш ли какво: не е Шишко истинския собственик били или Боко, ами баш Сираков. Те горките със зъби и нокти се опитваха през годините да ни спасят от фалита, но Сираков е прекалено силен за тях. Шиши на кого ни остави, ти майка, ти баща!

И между другото той стои зад протестите в момента и клати феса на Геша и правителството. Но това е само за отвличане на вниманието. Истинската цел е да фалира "Левски". И докато феновете са на площада, той да изпълни пъкления си план. :twisted:

При фалит и ако бездействието на Сираков продължи, той ще бъде част от убийците на клуба, защото ще е повече от очевидна неговата роля - да поеме фалита.

Може и да няма фалит , ето пише се за ТИРЕ ! Кой знае какво ни е отредила тази кучка - съдбата или не е съдбата :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юли 2020 20:51

Почна се опипване на почвата .....4 сценария , 4 спасения , тирета , лицензи :?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юли 2020 21:13

LoveAndPeace написа:Почна се опипване на почвата .....4 сценария , 4 спасения , тирета , лицензи :?

Най нормалното нещо е да спекулират всякакви видове журналя , но по страшно е мълчанието от клуба !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”