Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски и Пелето се събират през лятото
dodo7271 написа:Няма да е полезен. Нищо против Пелето. Страхотен футболист, професионалист отвсякъде. Но най-добрите му години във футбола отдавна са минали. Какъв е смисълът да го взимаме, не е много ясно.
Напротив ще бъде много полезен.Ще внесе нужната стабилност в центъра,близнаците и Вутов ще могат да се учат от него(сигурен съм,че ще ги оставят при мъжете и следващият сезон).Ако помниш с Боримиров ситуацията беше подобна когато се върна - завърши си кариерата в Левски и то на подобна позиция и придаде класа на отбора.
- Lakokara4a
- Контакти:
Ми подмладяваме отбора, що да не го вземем....
- sweetchinmusic
- Контакти:
Аз лично се надявам освен него да вземем някой добър защитник,да задържим Жуниньо и още някой добър халф.
- Обичам Левски
- Контакти:
Тоя пък за какво ни е ,преди време избяга от Левски сега никъде не го искат и айде пак при нас.Лицемерие !!!
Тц тц тц тц тц тц тц тц......

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
Почваме вече за се излагаме ако го върнем Пелето !!!

- Син до гроб
- Контакти:
При евентуалното напускане на Грийн трябва заместник от добър калибър.Според мен не губим нищо при негово завръщане.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Син до гроб написа:При евентуалното напускане на Грийн трябва заместник от добър калибър.Според мен не губим нищо при негово завръщане.
Губим бързина и губим развитието на някой юноша .