Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ЕМИЛ » 07 май 2011 12:18

milen.hristov написа:Като човек посетил лично една тренировка на Левски след падането на забраната за фенове и журналисти мога да кажа какво видях там.ГИ си наставлява играчите какво как да правят,той показваше упражненията на стоящи на центъра ЯП,след като той следеше играчите как ги изпълняват. За това в случая съм склонен да се доверя на информацията

Затова е старши-треньор ,да следи как се правят упражненията и ако нещо не е както трябва да се намеси.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2011 13:37

Само че указанията се дават в обратен ред или поне от това което съм гледал аз като съм засичал тренировки.
Старши треньора задава указанията, а помощниците му помагат за същото, но в Левски как е не зная.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2011 13:37

Tommi написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:На "Герена" не спират да мачкат Ясен - Гонзо изгони Петров от тренировка

Иванов подготвя Левски Пери дербито с Литекс

Протоколният треньор в Левски Ясен Петров за пореден път е бил унижен от своя висшестоящ Георги Иванов. На вчерашната тренировка Гонзо пратил Джанини да си "почива" на пейката, докато той и Бисер Хездай ръководели заниманието

"Тема Спорт",нали?Айде по-сериозно...

Още по-зле от Т.С. - Д.Б. :lol: :mrgreen:

Д.Б. за него е символ верую. Единствената "правилна" медия, която хвали любителя на сафарита, комисионни и мръсни игрички на гърба на Левски.
Последна промяна от DrAvalanche на 07 май 2011 13:41, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2011 13:40

PFC Litex написа:Само че указанията се дават в обратен ред или поне от това което съм гледал аз като съм засичал тренировки.
Старши треньора задава указанията, а помощниците му помагат за същото, но в Левски как е не зная.

Вие в Ловеч да не сте неграмотни? Заглавието на темата е Всекидневна около Левски..... . Тук не става дума за къщички за пиленца
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2011 13:50

Форумите на гонг са такива за всички желаещи да споделят мнения в тях като спазват установени правила за същото.
Къде пише, че във секция на определен отбор щом не си му фен, нямаш право да пишеш?
Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 07 май 2011 14:05

Емил,Веско Минев му е време за чужбина, ръководството се опита да го продаде през зимата, но нямаше реални оферти.Питаш какво не ми харесва в него - поведението му, винаги дразни съперниците, добър играч е, но е драка.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2011 14:34

DrAvalanche написа:
Tommi написа:
blue avalanche написа:Още по-зле от Т.С. - Д.Б. :lol: :mrgreen:

Д.Б. за него е символ верую. Единствената "правилна" медия, която хвали любителя на сафарита, комисионни и мръсни игрички на гърба на Левски.

Отговорих без да се заяждам,и обясних защо мисля че инфото е вярно или близко до истината.
Ти ходил ли си последно време на тренировка на отбора,не че на мачовете се случва нещо друго.
п.п. другият сайт който разглеждам сериозно е червеният sp*rt1.bg

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 май 2011 14:52

milen.hristov написа:
Tommi написа:
blue avalanche написа:Още по-зле от Т.С. - Д.Б. :lol: :mrgreen:

Отговорих без да се заяждам,и обясних защо мисля че инфото е вярно или близко до истината.
Ти ходил ли си последно време на тренировка на отбора,не че на мачовете се случва нещо друго.

Приписал си ми думи, които не съм казвал/писал, но нищо. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 май 2011 15:20

Tommi написа:
milen.hristov написа:
Tommi написа:

Приписал си ми думи, които не съм казвал/писал, но нищо. ;)

Знам при триенето на цитати за да мога да го публикувам се е е получило така

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 май 2011 16:11

would написа:Емил,Веско Минев му е време за чужбина, ръководството се опита да го продаде през зимата, но нямаше реални оферти.Питаш какво не ми харесва в него - поведението му, винаги дразни съперниците, добър играч е, но е драка.

Тук съм 100% на твоето мнение с разликата ,че незнам защо си мислити ,че му е време за чужбина.та той е най-добрият ляв бек у нас.

Върни се в “Левски”