Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Ново начало

Мнениеот modor » 07 окт 2019 21:59

metodito написа:[offtopic]
Странджата написа:Докато Методито не запретне ръкави и не разчисти тези авгиеви обори. Ти, Тодоре, не се подсмихвай, защото и ти ще си сред първите - барабар с мене :) И като остави лопатата, ще види Методито, че е останал с два-трима, готови да скрият топката на лудите и на треньорчето ни, ако има кой да ги пусне на терена. И тогава ще настане идилия, синя Аркадия, рай на земята - също като този, за който пеем в химна си :)

А така, Странджа, накажи несъгласните и въведи ред в тази вакханалия. Какво по дяволите е това? Критично мислене? Моооля? Изразяване на лична, а не на колективната позиция? Накъде отива този форум? Това е толкова непатриотично!!! Улигофрени! На кого ни остави, татко Матросов? Кво ще вадим сега???

Точно в другата посока е тръгнало: forum.levski2.com. Припознаваме, припознаваме.Изображение[/offtopic]

Точно така. Оттук нататък ще се следва само и единствено словото на Странджата :!: Всяка негова дума ще бъде закон!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Странджата » 07 окт 2019 22:28

Е-е-е, сега това е форум - ирония след ирония, смях и забава - да ти е драго да го четеш. Най-после светлина в мрачното ни, потиснато ежедневие, което трябва да споделяме с разни параолимпийци и пуцаджии :)
Между другото добронамерения хумор може да поосвежи малко тука атмосферата. Ако има пък свежи вицове - ще е незабравимо. Аз за съжаление нямам - моите са все смарангясали :) Какво да се прави - ЕГеНе :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2019 22:46

Странджата написа:Е-е-е, сега това е форум - ирония след ирония, смях и забава - да ти е драго да го четеш. Най-после светлина в мрачното ни, потиснато ежедневие, което трябва да споделяме с разни параолимпийци и пуцаджии :)
Между другото добронамерения хумор може да поосвежи малко тука атмосферата. Ако има пък свежи вицове - ще е незабравимо. Аз за съжаление нямам - моите са все смарангясали :) Какво да се прави - ЕГеНе :)

Къв форум е това бе Странджа? Едно време, когато бяхме млади имаше един ресторант Форум - на ъгъла на Витошка и Патриарха, там беше доста по-интересно (Имаше и Форумджийки) :)
А сегашните млади киснат по интернет форумите и ни се смеят на нас дъртите, че и ние сме там :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2019 23:45

vvessel написа:
mikata написа:
vvessel написа:
mikata написа:
ЕМИЛ написа:
mikata написа:Пълна подкрепа към Хубчев и ръководството,на прав път сме!

Един важен мач не е спечелил до момента.

E то и тези преди него не спечелиха важен мач :roll:

Кои са тези преди него които визираш?
И ако за теб важен мач е този който печели купа и титла, такъв не е печелен от 10 години.
За мен важен мач е примерно полуфинал срещу Лц или тирето за купата. Ако това не го броиш за важно, значи от 10 години играем мачове без значение.

Мачовете с тирето за купата бяха с ментето след като беше 8-9месеца треньор на Левски,с Обертан и Гомез! И на 15-20точки от Разград за първенството.

Така нареченото "менте" не води подготовката на отбора лятото, не прави селекцията, а наследи такава от Митов и след такъв мач като вчерашния му се разгонваше фамилията във форума. Въпреки , че имаше дефицит на резултати, които до голяма степен бяха "благодарение" на дузпаджии и вратари, отбора стоеше много по-добре при него и особено след зимната подготовка не бе надигран нито един мач. Говоря за чисто футболно надиграване, а не на голове. Докато при Хубчев засега не виждам някакви футболни аргументи, по които може да бъде сравняван с "ментето".
А полуфинала, който Стоев спечели срещу Лц беше около 4 месеца след като пое отбора, щом мислиш , че месеците са толкова важни. И също не беше правил селекция.
Ако Хубчев стигне до финал , значи не е направил нищо повече от двамата споменати. Единственото, което му остава е да спечели купата, защото за първенството е видно, че няма как да стане.

Тоест си изравнихме антирекорда от поредни загуби без да ни надиграят нито веднъж. Боже, вземи си версиите!
П. С. Вчера Лудогорец по тази логика с нищо не ни надигра. Равен брой положения пред вратите, повече корнери за нас....

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: damyanov1963

Мнениеот Странджата » 08 окт 2019 00:26

Били сме млади. Сега не сме. Аз не съжалявам - всеки с времето си. А че някои млади се били смеели? Мога само да им пожелая да станат стари като мене. Аз като тях не искам да съм - стига ми, колкото съм бил млад. И ми се ще да ставам все по-стар, даже и супер стар :) :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 окт 2019 00:28

drvasko98 написа:
Тоест си изравнихме антирекорда от поредни загуби без да ни надиграят нито веднъж. Боже, вземи си версиите!
П. С. Вчера Лудогорец по тази логика с нищо не ни надигра. Равен брой положения пред вратите, повече корнери за нас....

[offtopic]Ако си гледал мачовете за които говорим не би направил такъв коментар. Не знам що се правиш на тъп, но много добре ти се получава.[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 окт 2019 01:00

Странджата написа:Били сме млади. Сега не сме. Аз не съжалявам - всеки с времето си. А че някои млади се били смеели? Мога само да им пожелая да станат стари като мене. Аз като тях не искам да съм - стига ми, колкото съм бил млад. И ми се ще да ставам все по-стар, даже и супер стар :) :)

Нашата възраст е като Сиромашко лято - били сме каквото сме били, направили сме каквото сме могли, сега се наслаждаваме на есенното слънце ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ново начало

Мнениеот metodito » 08 окт 2019 12:30

[offtopic]
modor написа:Точно така. Оттук нататък ще се следва само и единствено словото на Странджата :!: Всяка негова дума ще бъде закон!

Радвам се, за което.[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 окт 2019 12:52

А кой е казал, че не чакаме пролетта и лятото? Те са и за нас - като за всички :) Важното е да не лееш сълзи по младост - младостта е за младите, за нас остана мъдростта :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2019 22:01

С Роси за 25 ли, колко, имаме две загуби в първенството. И в плейофите спукахме гумите. Сега, какви са причините... друг въпрос, но се случи. Така че, ако Хубси се справи в плейофите, и завършим втори, ще го призная. Ще е най-успешния ни треньор, не знам от кога.
[offtopic]Мнението му за него като човек няма да променя. Както и това към Моуриньо няма да си променя. Като тренер... визитката му говори. Ако ще да не го познавам лично. :lol:[/offtopic]

Върни се в “Левски”