Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 15:17

metodito написа:
29. Боян Йоргачевич (46-Александър Любенов-68-Николай Кръстев), 2. Александър Александров, 4. Мики Орачев (46-Стефан Аличков), 39. Деян Иванов (58-Милко Ластраджиев), 31. Емил Нину, 21. Радослав Цонев (63-Георги Янев), 15. Роман Прохазка (68-Мики Орачев), 18. Борислав Цонев, 12. Божидар Краев (58-Ивайло Найденов), 22. Владислав Мисяк (66-Лионел Матадос), 11. Атанас Курдов (46-Илия Димитров).

Резерви: Николай Кръстев, Александър Любенов, Илия Димитров, Георги Янев, Стефан Аличков, Лионел Матадос, Милко Ластраджиев, Ивайло Найденов.

200%! съм убеден, че този състав няма да е по-долу от седмо място в края на първенството. За разлика обаче от един състав с чужденци, в който след края на сезона ще напуснат - тези малките няма да го направят и следващата година (при запазване на хората и треньора) ще надградят, докато с чужденци, надграждане не може да се получи. Чужденците са наемници.

С такъв състав си изпадаме като пичове. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юни 2015 15:21

metodito написа:Какво бил написал тоз' младеж Бранеков в социалните мрежи?

Че бил добър шофьор а не като Гунди! :evil: :evil: :evil:

След такива гнусни приказки и неща, няма шанс да играеш за Левски никога!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2015 15:27

Защо? Ако изключим Аниете, Гаджев и Бедоя, липсващите от този състав Белаид, Стойчев, Абди и Домовчийски с какво допринесоха чак толкова? Единствено Домо от тях помогна на отбора, и то през есента. Заради Белаид и Стойчев колко точки изгубихме, че и цял финал. Аз толкова некадърни защитници не помня. И аз искам Дъстли, Гара, Жо, Калво, нов Бардон, Рабех, ама няма как да стане. Ако не беше Аниете, нито щяхме да сме на финал за Купата, нито да сме седми. Това е разликата от този състав и състава, който завърши на чутовното седмо място. Ако не беше Аниете не ми се мисли къде щяхме да сме. Извади всички негови голове, които са ни донесли три точки. Вероятно щяхме да сме малко над зоната на изпадащите барабар с лакомията Абди, със смешните Белаид и Стойчев, че даже и с "бека" Прохазка.

Че бил добър шофьор а не като Гунди!

Това не го знаех. Заради това и попитах какъв е целия шум. В такъв случай да попитам... Тея идиоти ли са, че възнамеряват да го вземат? Гласувам с "Не", ако ще да е новия Топузаков (а той не е).

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 27 юни 2015 15:38

Tommi написа:С такъв състав си изпадаме като пичове. ;)

Ще кажеш, че а група е нещо кой знае кво. локо пд даже няма собственик. ботев е на доизживяване от квото е останало от василев. На монтана и пирин ще им свършат парите по средата на първенството. Славия и тях ги знаем. Литекс остана без ганчев, той пари за 2 клуба не ми се вярва да дава, лека полека ще тръгнат към б група литекс. Единствените по-стабилни клубове са Лудогорец с на домус ага парата, Берое с парата на данъкоплатеца и Черно Море. В тая трагична група не ти трябват феноменални играчи, за да се класираш на добра позиция, а само желание и хъс.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 15:39

Avanti_Ragazzi написа:Toва прасе Бранеков забравете да дойде при нас, ще стане революция!

Всеки такъв изрод като този изгаврил се така грубо в интернет с паметта на СВЕТИНЯТА ГУНДИ, заслужава да бъде публично е...н! А вие даже го обсъждате дали да играе при нас!

Все ще изкараме и без него, нека ходи и да си разцъква в А окръжна или във В група при онези червени аматьори. Ние сме ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб!

Дано никога не се даде власт на феновете. Точно за това и беше изгонен Сираков, защото хич не му пука какво мислят феновете, какво им е приятно и т.н., важна е крайната цел онази която не сме виждали от шест години.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 15:42

tevez написа:Ще има договор за Курдов.
Добро решение, от понеделник да очакваме холандска инвазия. :mrgreen: :mrgreen:

С Курдов- ОК, момчето заслужава да получи шанс, остава да намерим още 1-2 нападателя.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 15:45

samo_levski написа:Така. Гонзо нещо ми се струва, че има нериалистични очаквания към това къде сме и как сме. С бюджет от 4 милиона в Европа нямаме никакъв шанс. Шампиони на България не можем да станем тоя бюджет. Стойчо Стоев е прав - имаме отбор u-19. Но не мисля, че това е минус, а голям плюс. Отдавна си мечтая за отбор, който е изграден от наши юноши и тук таме някой батко за респект. Прохазка, Йоргачевич и Бедоя и Минев мисля са достатъчни. Цоневи, Мисяк и Краев за нашето бъдеще. Левски трябва да направи така, че да ги развие възможно най-добре и да ги продаде възможно най-скъпо. Всичките те притежават потенциала да бъдат играчи на средно европейско ниво и клуба да прибере добри пари от тях, а и те могат да дадат на клуба още много. Прибързана продажби, като тая на Вутов в момента са излишни.

Серж Йофу, Екундайо Джайеоба, Гара Дембеле, Базил де Карвальо бяха супер трансфери. Но те освен, че взимаха бая солидни кинти, имаха възможността да се изявят в Европа. Отделно на тия играчи имаме 10 пъти повече трансферни провали, за които са давани и давани и давани кинти, без абсолютно нищо насреща. Не виждам на тоя етап защо чужденци с качества биха искали да дойдат в Левски и да играят мотивирано. Имаме поне 3 годишен период, в който успехи е трудно да се очакват. Привличането на чужденци за мен е безсмислено.

С Гонзо начело да се очакват каквито и да е успехи е несериозно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 15:49

Avanti_Ragazzi написа:
metodito написа:Какво бил написал тоз' младеж Бранеков в социалните мрежи?

Че бил добър шофьор а не като Гунди! :evil: :evil: :evil:

След такива гнусни приказки и неща, няма шанс да играеш за Левски никога!

Защо ли не вярвам да го е написал?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 15:51

metodito написа:Защо? Ако изключим Аниете, Гаджев и Бедоя, липсващите от този състав Белаид, Стойчев, Абди и Домовчийски с какво допринесоха чак толкова? Единствено Домо от тях помогна на отбора, и то през есента. Заради Белаид и Стойчев колко точки изгубихме, че и цял финал. Аз толкова некадърни защитници не помня. И аз искам Дъстли, Гара, Жо, Калво, нов Бардон, Рабех, ама няма как да стане. Ако не беше Аниете, нито щяхме да сме на финал за Купата, нито да сме седми. Това е разликата от този състав и състава, който завърши на чутовното седмо място. Ако не беше Аниете не ми се мисли къде щяхме да сме. Извади всички негови голове, които са ни донесли три точки. Вероятно щяхме да сме малко над зоната на изпадащите барабар с лакомията Абди, със смешните Белаид и Стойчев, че даже и с "бека" Прохазка.

Че бил добър шофьор а не като Гунди!

Това не го знаех. Заради това и попитах какъв е целия шум. В такъв случай да попитам... Тея идиоти ли са, че възнамеряват да го вземат? Гласувам с "Не", ако ще да е новия Топузаков (а той не е).

Много бързо повярва, ето на това се казва манипулиране на мнението

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 15:57

milen.hristov написа:
Avanti_Ragazzi написа:Toва прасе Бранеков забравете да дойде при нас, ще стане революция!

Всеки такъв изрод като този изгаврил се така грубо в интернет с паметта на СВЕТИНЯТА ГУНДИ, заслужава да бъде публично е...н! А вие даже го обсъждате дали да играе при нас!

Все ще изкараме и без него, нека ходи и да си разцъква в А окръжна или във В група при онези червени аматьори. Ние сме ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб!

Дано никога не се даде власт на феновете. Точно за това и беше изгонен Сираков, защото хич не му пука какво мислят феновете, какво им е приятно и т.н., важна е крайната цел онази която не сме виждали от шест години.

С такова мислене като твоето, крайната цел няма да я видим още 66 години. Един колектив започва да се гради от неща като ценностна система, манталитет и други подобни. Останалото е фойерверк, който достига определена височина и гасне.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”