Само ЛЕВСКИ и горе главата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Serafim написа:
Пак говориш, предимно колкото да играеш някаква опозиция. Щом твърдиш Спиерингс няма качества, въпреки, че е единствения в тоя отбор, който може да подава топката и че Славчев не става, по някакви причини, то тогава ще трябва явно да вземем доста по-добри от тях. Само, че е логично да предположим, че ще са доста по-скъпи. Нидерландеца е взле участие в 9 мача, средно по 67 минути и е вкарал 2 гола. Не е зле за новодошъл преди паузата заради пандемията, състреснието в отбора и неполучаването редовно на заплата.
Нидерландеца за 12 мача има 2 гола. 427,5 минути на гол.
Мохамед има 194,5 минути на гол.
По твоята логика, в сравнение със Спиърингс, Насиру Мохамед е супермегазвезда! Нали виждаш колко смешен е твоя довод?
В последния мач(срещу Локо Пд) нидерландецът стоеше с ръцете на кръста и гледаше дали Малунга ще може да вкара гол(втория). Оказа се, че може. Да не говорим, че се репчеше за щяло и нещяло и си просеше червения картон! С това го запомних в последния мач.
А приносът на Славчев какъв е? Че взима най-голямата заплата?Щом твърдиш Спиерингс няма качества, въпреки, че е единствения в тоя отбор, който може да подава топката и че Славчев не става, по някакви причини, то тогава ще трябва явно да вземем доста по-добри от тях. Само, че е логично да предположим, че ще са доста по-скъпи.
Точно обратното. Ако ще е да гледам заплатаджии като Спиърингс и Славчев, по-добре играчи със заплати наполовина и същата игра.
Със съжаление ще кажа, че даже Иван Минчев (Берое) е по-добър от Спиърингс в момента.
А Конте и Охене(от същото това Берое) са две класи над Славчев.
Serafim написа:Довода ми беше , че Спиерингс е единственият с добър пас в отбора. Казах ти за колко кратко е в отбора и колко е тренирал и играл с останалите, няма нужда да се повтарям, а ти ми го сравняваш с Минчев. Ми той и Вутов е по-добър значи, а Камбуров и Иса от Робърта.
И Костов загуби една топка в центъра и гледаше, без да мърда как минават покрай него, за да се стигне до втория гол на Славия.
Като цяло не съм забелязал добра дума за играчите. И то не само за настоящите.
И между другото Бру като го натирихме изигра над 100 мача за Ипсуич и феновете имаха песни за него. Та понякога не е опира до това, че играча не става, а няма кой да го тренира и да използва потенциала му.
Говориш за заплатаджии, ама не е баш така, щото не са получавали. От друга страна ще си първия, който ще нахлули младите или Иван Минчев, ако примерно дойде в Левски. Така че освен да пишеш много и да въвличаш другите в същото, аз реално не съм чул някакво предложение от теб до тук. (Освен това, че предпочиташ някой, който да играе за по-малко пари)
mikata написа:Къде се скриха Сираков и тити?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
blue avalanche написа:Тирето излязоха с официална позиция по бъдещия договор за ТВ правата.
Нашите мълчат като...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта