groti написа:Мазурек дойде като добър футболист в далеч по-футболна страна от България. Славчев беше национал, Мазурек е доста спорен, а Спиърингс изобщо не е лош футболист. Голямата грешка на Колев е лицето Петър Хубчев. Не забравяй, че когато тези футболисти бяха привлечени собственик на Левски беше най-богатият българин, а спонсор една от най-големите компании в България.
Понеже дискусията се удължи страшно много - последно мнение.
Та, тоя..най-личният на Финягата нарочно краде от джоба на шефа си? И Финягата спи? Стига бе...
Собственикът на всеки нормален отбор казва на треньора(например Гуардиола):
"Имаш 80 млн. за трансфери! С тези пари си купи, ако искаш 5 играча, ако искаш 1 играч - твоя си работа. Това са парите!"
Ако аз ти да 5 лв. да ми купиш хляб, ти 1 хляб ли ще ми купиш(с ресто 4 лв.) или 5 хляба? Щото съм ти дал 5 лв.?
Ако дадеш на жена си достъп до твоята сметка това значи ли, че тя трябва да ти издуха парите за 1 месец?
Мазурек дойде като добър футболист в далеч по-футболна страна от България
Не знаех, че заплатите се определят от герба на паспорта. Значи на Паулиньо, дето идва от най-футболната страна, колко трябва да му дадем?
Мохамед, Робърта, Спиърингс и Каргас трябва да ги засипем с пари, щото идват от "футболни държави"? Холмар трябва да е на минимална заплата, защото не е от футболна държава?
Славчев беше национал...
Леле... Райнов е национал, Горанов е национал... На всички по 20 хил. евро? Славчев е нищо не постигнал футболист, но, по някаква причина, е най-скъпият в Левски.
Спиърингс изобщо не е лош футболист.
До момента Спиърингс е пълна нула.
Не забравяй, че когато тези футболисти бяха привлечени собственик на Левски беше най-богатият българин, а спонсор една от най-големите компании в България.
И? Картбланш да ръсим пари наляво и надясно? да си палим пурите със столевки?
Богатите затова са богати, щото не си ръсят парите от хеликоптер.