Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ББ подведе Сираков,че ще има пари само за да вземе от Божков акциите.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:ББ подведе Сираков,че ще има пари само за да вземе от Божков акциите.
Никой не е "подвел" Сираков!
Напротив! Всичко върви по план и нас ни "водят" към фалит! ЦСКА показа пътя.
Никой нормален човек, камо ли свестен милионер със средностатистически мозък няма да се загроби с отбор, който има милионни дългове.
Освен под дулото на пистолета от шкафчето на Бойко.

rhaegar написа:Боце хубаво се клати, ама дали ще живем ако падне....
То при него понеже прокопсахме...
Според служител в клуба нещата отиват към фалит и наистина само някакво чудо може да ни спаси. Трябват много, много пари.
Към момента аз не вярвам, че някой ще се наеме да инвестира. На Боцко друго яйце му се пече на гъза, че да се занимава с отборите.
TodorT написа:rhaegar написа:Боце хубаво се клати, ама дали ще живем ако падне....
Не, аз имам предвид, че ще е късно. Или че ще го наследи някой от неговите, който ще държи същата политика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ако се стигне до фалит, това е края.
Тирета, нови отбори и тн. са малко вероятни, и никога няма да ги призная.
За Рейнджърс, Фиорентина, Тревизо и тн. прочетете повече, не етолкова просто, колкото си мислите
Тирета, нови отбори и тн. са малко вероятни, и никога няма да ги призная.
За Рейнджърс, Фиорентина, Тревизо и тн. прочетете повече, не етолкова просто, колкото си мислите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Решението се нарича протест, бкп-герб започнаха да се клатят след като десетина хиляди излязоха и ще стават повече. с Божков бяха намесени корпоративни интереси, ето сега са националните интереси, включително тези като фенове, корумпираната шайка да бъде пометена.
Ако 10 000 от цска бяха излезли на протест, нямаше да фалират. Защо играха 1 година във в група и тогава обявиха фалит - защото им трябваше време да манипулират феновете, че фалита е правилния вариант
Иначе нямаше как да стане.
Няма как да има фалит ако феновете са консолидирани и готови на протести.
Феновете са на ход, левскарите не са продажниците от нкп-сз, които единствени биха сложили тире. Много бизнеси са мачкани от корумпираното правителство и когато шайката падне, ще се отключат възможности за клуба. в момента е важно да не се допусне манипулация от разни като тити и техните схеми.

Ако 10 000 от цска бяха излезли на протест, нямаше да фалират. Защо играха 1 година във в група и тогава обявиха фалит - защото им трябваше време да манипулират феновете, че фалита е правилния вариант

Няма как да има фалит ако феновете са консолидирани и готови на протести.

Да тва е вярно ако приемем, че феновете са най важната част от обществото, и че футболните отбори са най важното нещо
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
rhaegar написа:TodorT написа:rhaegar написа:Боце хубаво се клати, ама дали ще живем ако падне....
Не, аз имам предвид, че ще е късно. Или че ще го наследи някой от неговите, който ще държи същата политика.
Мен вече ми е все тая. Да се маха тоя ТУЛУП и да го няма.
Да се сменят като облаците в небето, ако искат.

Warped написа:Да тва е вярно ако приемем, че феновете са най важната част от обществото, и че футболните отбори са най важното нещо
meteorit написа:Решението се нарича протест, бкп-герб започнаха да се клатят след като десетина хиляди излязоха и ще стават повече. с Божков бяха намесени корпоративни интереси, ето сега са националните интереси, включително тези като фенове
- metodito
- Контакти:
mikata написа:ББ подведе Сираков,че ще има пари само за да вземе от Божков акциите.
Бъркаш.