Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 10 юли 2020 16:46

[offtopic]
1914.1902 написа:
Павел Колев: Няма опасност Левски да не играе в Първа лига през 2020/2021

Оставката ми не стои на дневен ред

Постоянно си променя мнението. :lol:

Може да е болен човека - някаква патология е това при него.[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2020 17:02

1914.1902 написа:
Павел Колев: Няма опасност Левски да не играе в Първа лига през 2020/2021

Оставката ми не стои на дневен ред

Постоянно си променя мнението. :lol:

Колев да каже до къде я докара с Хубчев.
Нали той е "главния преговарящ"?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2020 17:08

След заседанието на Изпълкома прочетохме лакърдиите на Фурнаджиев, на Стефанов, на кой ли не...
Нашето ръководство нещо??? Мълчание?
Не считат за нужно да информират "синята общност"? Или ние сме нужни САМО да даваме пари?
Нали бяха много суйни-буйни?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 юли 2020 19:10

Левскари, във връзка с привидното затишие от последните седмици днес проведохме среща с мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Павел Колев. На нея обсъдихме най-притеснителните неща, а именно - финансовото състояние на клуба, възможността за фалит, спортното и административно текучество на кадри. След проведения разговор можем да заявим следните неща - вече няма нужда да ви обясняваме колко е тежко състоянието на клуба, защото то става все по-лошо и по-лошо с всеки изминал ден, но каквото зависи от нас като фенове, ще направим, а именно да се борим докрай за спасението на любимия ни отбор.

От името на "Ултрас Левски" заявихме, че опция за фалит без бой за нас не съществува. Ние ще се опитаме по всички възможни начини да спасим Левски в този момент и в качеството си на фенове на най-обичания отбор в България, приканваме всички, които носят "Л"-то на сърцето си, да се активизират отново като това може да стане по следните направления:
- закупуване на виртуални билети за мача с Локо ПД
- масово купуване на абонаменти карти от идния понеделник - потвърдено начало на кампанията за новия сезон 2020/2021. Независимо от това дали ще има посещение на мачовете или не, наш дълг като фенове е ударно да влеем свежи пари в касата на клуба;
- изкупуване на всичко възможно и налично от официалния магазин в Сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Проблемът там в момента е, че всички приходи, идващи от него, са отивали по покриването на редица належащи плащания и буквално няма с какво да бъде зареден. Имаме уверението, че магазинът ще предложи нова стока на феновете в най-скоро време;
- възобновяване на дарителските кампании, а ръководството ще презентира идната седмица техен проект, за който ще има повече подробности от ПФК.

Освен към феновете се обръщаме и към всички бизнесмени и фирми с интерес за подпомагането на Левски. Нямате по-добър шанс и момент от сегашния да станете част от най-разпознаваемото и обичано име в родината ни. Една компания вече се "престраши" да го направи, като днес бе официално представена. На всички привърженици ще напомним, че спасяването на Левски минава през изчистване на дълговете, което трябва да е основната ни цел. Оттам съкращаване на бюджета и намиране на редица рекламодатели, които заедно с ежемесечната постоянна подкрепа от феновете да бъде сериозна основа за надграждане. Това неминуемо ще доведе до спад в спортно-технически аспект, но ние имаме по-важна битка в момента и трябва да продължим да я водим до самото ѝ спечелване!

Да спасим Левски!
Нашият Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 юли 2020 19:42

Ами,тогава какво остава,да изтръскваме джобовете.Виртуални билети няма да купувам.Дарявам 200 както съм си обещал ,всеки месец.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2020 21:19

Много лоша новина.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2020 00:45

Нещата си отиват на просия. Грозна работа.

Боце хубаво се клати, ама дали ще живем ако падне....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2020 02:13

Бях супер оптимист, но тая новина за срещата, на която има казали това ме разубеди. Е, поне с "В" или Окръжна ще има истински рестарт. Колко пъти през годините лъгаха за това? "От следващия сезон ще видите един нов "Левски". "Ние не сме като предишните. Ние сме новата истина и път" и подобни лъжи.

Еми, кой знае? Всяко зло за добро може да е. Но ПК да изчезва от раз. Заедно с оня ревльо короносания.
Ще се върнем по-силни от всякога. Само ме е яд, че може да не заварим тогава Лудогорец живи :twisted: да им го върнем (ако Баце падне).

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 юли 2020 05:46

metodito написа:Бях супер оптимист, но тая новина за срещата, на която има казали това ме разубеди. Е, поне с "В" или Окръжна ще има истински рестарт. Колко пъти през годините лъгаха за това? "От следващия сезон ще видите един нов "Левски". "Ние не сме като предишните. Ние сме новата истина и път" и подобни лъжи.

Еми, кой знае? Всяко зло за добро може да е. Но ПК да изчезва от раз. Заедно с оня ревльо короносания.
Ще се върнем по-силни от всякога. Само ме е яд, че може да не заварим тогава Лудогорец живи :twisted: да им го върнем (ако Баце падне).

Лудогорец…
Хм, запомни го добре - Всеки може да падне и парите може да паднат по гръб, но парите винаги се намира кой да ги обърне и да ги вдигне.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Nilim

Мнениеот Nilim » 11 юли 2020 07:09

realno написа:Искам да попитам, дали платените "левскари" от организираните наркомани от сектор Б/ойко/ ще излязат на контрапротест в защита на Тулупа манипулатор и лицемер, и неговата алчна, и продажна Шайка?

20 кинта са си 20 кинта.

Върни се в “Левски”