1914.1902 написа:Павел Колев: Няма опасност Левски да не играе в Първа лига през 2020/2021
Оставката ми не стои на дневен ред
Постоянно си променя мнението.
Може да е болен човека - някаква патология е това при него.[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Павел Колев: Няма опасност Левски да не играе в Първа лига през 2020/2021
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
metodito написа:Бях супер оптимист, но тая новина за срещата, на която има казали това ме разубеди. Е, поне с "В" или Окръжна ще има истински рестарт. Колко пъти през годините лъгаха за това? "От следващия сезон ще видите един нов "Левски". "Ние не сме като предишните. Ние сме новата истина и път" и подобни лъжи.
Еми, кой знае? Всяко зло за добро може да е. Но ПК да изчезва от раз. Заедно с оня ревльо короносания.
Ще се върнем по-силни от всякога. Само ме е яд, че може да не заварим тогава Лудогорец живида им го върнем (ако Баце падне).
realno написа:Искам да попитам, дали платените "левскари" от организираните наркомани от сектор Б/ойко/ ще излязат на контрапротест в защита на Тулупа манипулатор и лицемер, и неговата алчна, и продажна Шайка?
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 234 госта