Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 10 юли 2020 13:07

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев разкри подробности окол срещата за телевизионните права. Той заяви, че всички 30 клуба са питани, като само Левски и ЦСКА-София са били против. Поради тази причина няма да има промяна в ТВ правата.

„Направихме среща за новия договор за телевизионните права. От 30 клуба 28 са за, само Левски и ЦСКА-София изразиха резерви. Този договор остава засега. Преразпределението вече е въпрос на ръководните фактори в Първа лига. Тези 5%, от които се отказва БФС, могат да отидат за клубове, които налагат млади български футболисти. Предложили сме го и ще го обсъдим на следващия конгрес. Става въпрос за 330 хиляди лева“.

„Не съм говорител на Левски, може да питате какви са аргументите, имаше дискусия, отговори се на всички въпроси от ръководството на БФС и от ръководството на медията, което присъства на срещата, така че всичко е ясно“.

„Договорът се подлага на гласуване, винаги има клубове против. Щом обаче 28 от 30 са за, няма какво да коментираме. Аз мисля, че за нас е огромен успех, предвид икономическата ситуация, да постигнем същите условия, които сме имали до момента“.

„Най-вероятно първенството ще бъде отложено. Днеска пристигна писмо от здравния министър. Ще се събере Изпълкома и ще обсъдим. Днес имаме рекорден брой заразени с коронавирус. Има и доста заразени футболисти“.

„Аз не веднъж съм го казвал, че трябва да живеем с вируса, да спазваме мерки и да живеем по нов начин“.

„Има закони, правилници, там пише какво следва ако даде клуб не допусне камери. Описани са и санкциите“.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 юли 2020 13:10

Фурната е дискредитиран от много много време. Той и екипа му са едни вредители
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юли 2020 13:26

metodito написа:
88' - Две минути преди края на редовното време Георги Тодоров вади Паулиньо, за да пусне в игра Мартин Дъ Петков. Щото на "Герена" това е традиционната представа за развиване на млади таланти.

https://nenovinite.com/ne/nezasada/beroe-levski270620
:lol:

Прав си е Петканов, нищо че май е чорбарче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 юли 2020 13:53

Искам да попитам, дали платените "левскари" от организираните наркомани от сектор Б/ойко/ ще излязат на контрапротест в защита на Тулупа манипулатор и лицемер, и неговата алчна, и продажна Шайка?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 юли 2020 13:55

Хиндилянка стягай редиците, подлого :idea:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 юли 2020 13:59

realno написа:Искам да попитам, дали платените левскари от организираните наркомани от сектор Б/ойко/ ще излязат на контрапротест в защита на Тулупа манипулатор и лицемер, и неговата алчна, и продажна Шайка?

Не само наркопласьорите от СЗ, но и всички други платени утайки дето ги командироваха да подкрепят Гешев, ще бъдат на контрапротеста. Въобще не се учудвай. Мутрите ще си викнат мутрите да ги подкрепят.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 юли 2020 14:29

28 клуба, които общо нямат и на половина феновете на Левски решават, че нямало нужда да се правят промени. Голяма изненада :) Все едно да ги питат - искате ли да ви намалим парите за сметка на Левски и те да кажат - ами ОК, няма проблеми. Такова йезуитско извъртане и измиване на ръцете си е съвсем в практиката на БФС. Тия помияри ненаяли се освен някакви далавери и скандали друго не правят. После що ни бил на такова ниво футбола. Рибата се вмирисва от към главата.
пп Ще ми е интересно дали ще има агитки сред контрапротеста довечера. Те веднага ще си приличат.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 10 юли 2020 14:38

vvessel написа:28 клуба, които общо нямат и на половина феновете на Левски решават, че нямало нужда да се правят промени. Голяма изненада :) Все едно да ги питат - искате ли да ви намалим парите за сметка на Левски и те да кажат - ами ОК, няма проблеми. Такова йезуитско извъртане и измиване на ръцете си е съвсем в практиката на БФС. Тия помияри ненаяли се освен някакви далавери и скандали друго не правят. После що ни бил на такова ниво футбола. Рибата се вмирисва от към главата.
пп Ще ми е интересно дали ще има агитки сред контрапротеста довечера. Те веднага ще си приличат.

Колко фенове имате?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2020 14:48

Отдавна беше ясно, че темата за ТВ правата е поредната "димна завеса" на г-н Наско Петков Сираков.
Откакто стана мажоритарен собственик - само лакърдии и нищо друго.
След като "спря камерите" за мача със Славия, очаквам да видя как ще "спре камерите" за мача с Локо Пд.
Наско Сираков за Константин Папазов:
"На него и неговото семейство имам повече доверие, отколкото на себе си."
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 юли 2020 16:39

Павел Колев: Няма опасност Левски да не играе в Първа лига през 2020/2021

Оставката ми не стои на дневен ред

Постоянно си променя мнението. :lol:

Върни се в “Левски”