Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 08 юли 2020 21:31

blue avalanche написа:
vlong написа:Абе ,какво намилаш все едни и същи ла.на.Знаем че имаме греди за дялане ,какво ревеш постоянно.Всичко и всеки ти е крив .Ти девственик ли си ,къв си .Бати кривия.Дай идея ,като си толкова напред с материала.Вчера Бубле недоволстваше,ама поне предложи нещо,пък ти само лаеш.Това уж твое куче да те лае е гадно.Мрън-мрън-мрън,като го питаш как помагаш на Левски ,почва да усуква ,че когато трябвало той е помагал,помагал ,кво знаеш ти?
Айде,гет аут.Само Левски!Крив ,прав,паднал ,станал-САМО ЛЕВСКИ!

Ти си готов припознавач.
Тире, фалит... - само Левски. Нали така?
Важно е в Първа Лига да има едно Левски. Пък ако ще да е Септември, нали така?
Гет аут ще викаш у вас. Или като си направиш форум.
Щото тука ни омръзна да заповядваш на колегите къде да си хвърлят(даряват) парите. И да четем какъв голям левскар си бил, понеже си купил еди-колкоси билета! Голям праз!

Момчето едва ли си дава сметка, че такива като него са част от проблема и в никакъв случай част от решението :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юли 2020 21:41

Алекс ,аз ли съм част от проблема?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2020 21:56

Тъй като няма тема за трансфери, а новият сезон дойде, ще си позволя да пиша тук.
И така, ако мога да обобщя:
напуснали:
Миятович, Миланов, Рейш, Тиам, Алар, Нашименто
под въпрос:
Мохамед, Мазурек
опериран:
Ейолфсон
завръщащи се:
Кабов, Иванов, Димитров
Ужас!
Някой може ли да обясни защо освободихме Миятович, а взимаме(евентуално) Попович?
Кой ще е треньор на Левски през следващия сезон?
Ще имаме ли ляв бек или ще караме само с Горанов?
Имам чувството, че отборът е на автопилот...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юли 2020 22:02

Ми ,няма пари ,бе готин .Ти какво очакв а ш?Само левият бек ли тие проблема?
Няма да припознаваш ,и това е.Сираков,Мираков, ПК ,вън !Да идва някой друг.Без пари ,за Бог да прости.
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 юли 2020 22:02

Наско Сираков? Имахме среща с хората от Левски, казах им някои идеи, които биха били полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете на Левски. Ако раздадат милион членски карти, по 10 лева са 10 милиона лева. Не мисля, че за всеки фен, който обича отбора си, е проблем да даде 10 лева на година. А имат и по-богати фенове.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 юли 2020 22:12

mikata написа:
Наско Сираков? Имахме среща с хората от Левски, казах им някои идеи, които биха били полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете на Левски. Ако раздадат милион членски карти, по 10 лева са 10 милиона лева. Не мисля, че за всеки фен, който обича отбора си, е проблем да даде 10 лева на година. А имат и по-богати фенове.

Проблема е, че само във фейсбука и по форумите сме 1 милион, реално сме около 30 40 хиляди фенове, които биха помогнали, а на стадиона сме около 4-5 хиляди.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юли 2020 22:13

Ама ,как така ще купуваме аб.карти.Парите ще отидат в СираковПК ,ще ги дават за заплати на некадърниците.Тях кой ги доведе,тооой да им плаща заплатите.Ние искаме силен Левски ,да гази.Който както иска да си го прави ,Ние това искаме.Докато не стане пари не даваме.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2020 22:16

mikata написа:

При такава цена на членските карти много хора ще дадат пари.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 юли 2020 22:20

1914.1902 написа:
mikata написа:

При такава цена на членските карти много хора ще дадат пари.

30-40 хиляди човека ще си вземем по 3-4 карти, това ще му е, милион, милион и половина ще съберем макс и еуфорията ще стихне, първите дни ще се купуват, ще паднем от арда втория кръг примерно и край на кампанията.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 юли 2020 22:43

mikata написа:

Ако е казал това или това му е стратегията явно инсулта го е треснал доста по-сериозно от видимото.

Върни се в “Левски”